- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Циганите искат своя държава
Израел и Иран се готвят за война, приятелю т.е. съм сбъркал само като съм написал "иракчаните", а не иранците!Първоначално написано от LSFCsupporter
Да ги пратят в Израел и да спосорираме Иран с техника и абсолютно всичко, ЗА унищожението на чумата на света!!!
Първоначално написано от Arisches_Kind
БОЖЕ МОЙ,ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ БЕ ИДИОТО ?!
Шанса са го имали,и то много години,те незнаят компромисите който правим,защото аз ще фана накрая 1 бомба и ще влезна в 1 гето ще си дам живота но ще знам за какво съм го дал и ще еба мамата на поне 500 от тех,защото вече ми се реве от безсилие,и не зимане на отношение на "нормалния Българин" ...
Само скиновете и крайно десните ултраси ли трябва да мислят за РОДИНАТА ?! ?!
Създаването на държава,ще е пълен кур....ще я продадат,ще се избият 1 друг,и ще трябва да им пратим самолети с бомби,но нали модерният Европеец не е расист,и ще трябва да събираме от държавите помощи за тях...абе кфа държава я се осъзнайте,те половината нямат лични карти,дори повече от половината нямат там какви актове се водеха че въобще ги има...че са родени... излезна ми от главата...пък какво да говорим за паспорт за излизане от държавата....
ВСИЧКО В ГЪЗА !
Аз пък искам да ги няма,да се изнасят на кораби,да ги избият,да се самоубият,се ми е едно,искам да сме спокойни,честни и добри ХОРА ! Без чужденци в правителството,без толериране на този защото е еди кой си,без внасяне на чужди религий,само защото еди какъв си процент от еди коя си нация са в България!
Кой от вас не се е чуствал застрашен и оплашен като види по-късно примерно към 10,11 в транспорт или по улица 5-10 мангала а вие сте сам ? КОЙ ?! Ако има такъв,аз ще се метна от балкона ми...
Екстра ще е ако ще можем да се отделим пък ако ще и 2-3 милиона да останем.. ама да си знаем че сме си само българи
'Точно спрямо тази напаст един мустакат ефрейтор имаше много свежи идеи по въпроса. Арбайт махт фрай! '![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
кое по-точно?Първоначално написано от dark_sw
Екстра ще се наредят нещата, ако стане по план. И аз съм ЗА!
"Циганите искат своя държава" ...abe tyka ne s1m mnoy s1glasna...dokolkoto znam te ne iskat tva![]()
....no ako imaha...6te6e da e hpr qko..![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
Да си направят подземен град и после ще го зарием.
Друг вариант е да им дадем остров Белене. Най малката държава и с най голямо население и ако продължават да се ебат ще изпопадат в реката.![]()
![]()
![]()
От твоята уста - в Божите уши...Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
да се направи както в някои други страни - убийство при самозащита и те оправдават. пълен АБСУРД е мангал да ме нападне с нож през нощта, да извадя пистолет, да му пръсна черепа и да ме осъдят за убийство примерно...
а циганите да си имат страна също е голяма пародия, на тях им е добре тука, дори самите прости, малоумни мангали си знаят, че интерграцията на ромите е на много (ПРЕКАЛЕНО!!!) високо ниво, обаче се правят на девствени девойки.
Циганите никога няма да си направят собствена държава, зашото както знаем те са паразити, а паразитите без организъм не могат да живеят.
Ше искат ...ама с искането ше си останат..освен ако не се появи някой "политик" който да продаде земите на България на някой(нещо което вече мисля че почна да става със съседката ни Турция :S )..но ние сме тези които трябва да ги спрем..ако не вдигнем глава още много ще страдаме заради нашите самозвани вече Европейски ПОлитици () ...Така че помнете...От нас зависи!
не знам, не съм много наясно с тия работи... но е факт, че мой познат го осъдиха на 2 години условно, щото счупи няколко ребра на циганин, който се опита да му разбие колата и му ОТКЪСНА част от ухото.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Съгласен съм, даваме им перник и затваряме сЕкви граници, тъкмо ще решим 2 проблема.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
БРАВО БРАВО да се махат махат не ги искаме (поне така мисля )![]()
Да ходят в Индия так има място за тях![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Мне, не, няма да се окрадат, нито ще им рухне държавата.
Около 100% сигурна съм, че ще завъдят твърде успешен бизнес от износ на курви и детски органи![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ххах ми ко ша прават без кражбите си те самоо тва знаат и от тва живеятт, на гърба на останалите![]()
Да бягат в Турция-това е тяхната държава!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ромите си имат държава - Romania![]()
Искат своя държава? И ние искаме да имат своя държава.. ако може някъде при Америка - да са далеч от нас?!