- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Циганите искат своя държава
да ги пратят в палестина!![]()
Ах мама им мръсна...![]()
![]()
Сичките на сапун!!! Собствена държава ша видят само през крив макарон.
![]()
П.С Извинявам се за думите,ама се ядосах...Бати и мангалите...![]()
I'll give them one nuclear bomb[/i]
Glory,Glory Manchester United!!!
Stick that bomb up your ass...Първоначално написано от UnABooMBeR
Иначе може някво градче да им направят... Иначе, държава.. да, да.![]()
педерунгели нещастник да умрете в собствената си пикня дано!
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Малко не схванах ко искаш да кажеш,ама аз си имам становище...И то е съвсем ясно....Първоначално написано от Whisskas
Не стига,че живеят на чужд гръб,постоянно извършват какви ли не кражби,раждат по 20-30 деца и само си вземат социалните (както каза Jessika_MG
),а са се разбучали тука,че са им спрели тока...Ем кат не плащат няма...За кво ние да ги търпим...Един вид ние ги издържаме...Ние си плащаме сметките,а те цяла година си живеят без да имат никви грижи...Аз съм си патила от тия мръсни мангали...Не ги искам тука... и не казвам,че всички са такива...85 % от тях са точно такива хора кавито съм описала по-горе...Виждала съм има някои дето наистина се опитват да работят и изхранват семейството си с честен труд...Но да има едно такова мекотело дето да живее на чужд гръб,е тва не мога да го понасям....Щот накрая всички ние си патим от ей таквиз...
![]()
![]()
![]()
може би нашата?!Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Точно така.Първоначално написано от Rofl4e
Българите емигрират,циганите се множат ...Според Българската академия на науките през 2020 година 30% от населението на страната ще бъде ромско. Институтът по социология на БАН е провел изследване, което показва, че прирастът на ромите е над 2%, докато този на етническите българи е 1.3%. Това означава, че ромското население в страната ще продължава да расте, докато българите ще намаляват. Това заяви социологът Алексей Пампоров от БАН по време на конференция за проблемите на ромското население. Според официалната българска статистика през 2001 ромите в страната са били 370 хил., но според представители на ромските партии те са между 900 хил. и 1.1 млн. души.
Ето за пример : Вчера в парка докато си стояхме на две люлки с едно момиче, дойдоха две майки от ромски произход с децата си в колички. Решихме,че компанията не ни я приятна и станахме,а те веднага се втурнаха да се люлеят ... Бяха на около 15-16 ...
Циганите да ги пратят във Афганистан ТАМ да ги видим как ще мързелуват...ще измрат от глад
Ще е готино... отделяме им някоя от по-слабо развитите области като Видин или нещо от сорта. Отиват там всичките. Вече нищо не им плащаме, за да влязат във България и съответно в ЕС... виза, която бива давана доста трудно, а пък на криминално проявени - никога. Няма да могат вече да ни крадат; няма да си харчат тока на аванта; няма да могат да ходят в чужбина да крадат там и да ни излагат; и тъй като повечето от тях са мързеливи ще умират от глад и ще почна да се ядат сами, ще измрат всичките и накрая Видин пак ще стане българска област.... Но за съжаление това е чиста утопия.
Тряя да им купим 1 остров
и да не ни закачат повече![]()