- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди менструация
Секса влияе ли по някакъв начин на месечния цикъл ?Възможно ли е да ми се забави ако се прави секс преди да ми дойде ?
.: machoka :.
По-скоро може да ти дойде по-рано. Случвало ми се е не един път, и не само на мен, а и на познати. Дори при закъснение (може и да е съвпадение) съм правила секс и ми е идвало...![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Ами честни казано,единствения път когато ми закъсня беше когато ме отвориха...Но тогава знаех ,че е нормално да се получи така...
има и друга опция-ако го правиш след менструация (говоря за сащия ден или ден по късно),може отново да прокървиш (но за малко)
иначе както казват-може да ти дойде по рано![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ако е без презерватив може да ти се забави с няколко месеца![]()
Ponqkoga moje i da ti zakusne ot sex ... s okolo 9 mesetsa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
Тва имах впредвид
mi na men predi cikal mi se sly4va samo da mi doide po rano kato pravq sex togava ,a moje da e samo savpadenieПървоначално написано от spirtt
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
И на мен ми се е случвало с приятеля ми да правим секс точно когато вече ми беше свършило и ... взе че пак ми тръгна ... шанс![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
По-вероятно е да ти дойде по-рано.
![]()
Робинята на Quench
ELFIQ Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 4:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
има и друга опция-ако го правиш след менструация (говоря за сащия ден или ден по късно),може отново да прокървиш (но за малко)
иначе както казват-може да ти дойде по рано
+1 И аз съм на това мнение![]()
Ами на мен не ми влияе...а първия път когато правих секс ми дойде на следващия ден...нз дали е просто съвпадение
определено ще ти дойде малко по-рано, особено ако секса е добър![]()