- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За НЕЯ ...
Ами така тази тема е за моята най добра приятелка тъй че ще помоля модератори администратори или по вишите от мен ако не са съгласни да я пратят в друг раздел ... Та така тази тема е за НЕЯ човека които винаги е бил до мен дори и да се напивам да греша да я обиждам да я псувам да я зарязвам заради момче никога да не я слушам и накрая се пак тя да ме измъква ... Познаваме се от 2 години тя дойде в нашия class беше едно свито същество много стреснато и аз я мразя в края на 6-ти class станахме много близки разбрах че е cudesен човек дойде ваканцията и аз заминах за провинцията чувахме се и в 7-ми class отново бяхме близки после тя тръгна с други хора в компания и така по късно пак бяхме приятелки но тя през цялото време ми помагаше даваше ми съвети в средата на 7-ми class станахме Best Фриендс Forever после имахме кандидатстване и аз бях изнервена тя също но не го показваше успокояваше мен но аз винаги правех нещо с което я дразнех или лъжех или просто обиждах заради момче а тя прощаваше ли прощаваше а аз продължавах днес се върнахме от лагер от морето и по принцип седяхме заедно но аз реших че ще седна с момчето с което се бях забила на лагера и тя остана сама на седалка не ми говореше и сега и пиша по skype да излезем а тя не пише а на другите пише знам че ми се сърди защото отново заради мен спа на вън защото аз го правих с момчето в нашата стая ... Тя е човек който прощава всичко освен лъжата но на мен и това прощава нашите много държат да контактувам с нея а и тя е от редките хора ценящи още малко странните но важни работи просто е Перфектна във всяко отношение дори и за момчетата и завиждам тя е обичана не от един и двама а аз съм с тях просто за кефа взех пример от нея и наистина много спечелих но губя нея с поведението си извиних и се но явно ще трябва да загубя НАЙ ДОБРАТА си ПРИЯТЕЛКА не знам без нея съм за никъде а заради момчетата и поведението си всичко може да приключи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Имате ли някакви идеи какво да правя ... Не искам да я губя но до сега жертвах нея зяряди момчетата а сега незнам как да жертвам тях заради нея
... Тя ми е като сестра човека които мисли за мен човека които наистина мога да нарека приятел а сега я губя МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
![]()
Щом сте от един class и
сте BEST friends 4ever,всичко ще наред.
Какво да правиш ли?
Помисли малко, преди да вършиш каквото и да било - ето виждаш, че после нараняваш хората..
Мойта, смея да кажа БИВША най-добра приятелка бе същата като теб.. и смятам си забелязала по отношението на приятелката ти, че не е много хубаво..
Наистина,не си се отнасяла много добре към приятелката си.Явно тя е мн точен човек,но всеки си има достойнство и не обича да го лъжат.Не е хубаво,че понякога си поставяла момчета на първо място и един вид нея си я "жертвала",както самата ти се изрази.Но това е моето мнение.Опитай се да поговорите,да й обясниш и разкриеш всичко,за да намерите "златната среда",така че и двете да сте доволни и никога да не се предавате една друга!![]()
наистина ли си руса??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може и да е руса...ама дали е мечта....Първоначално написано от tuzaro
![]()
..
ако иска може да се запознаемПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Тъпанарите трябва да си търпят последствията от тъпотията.
[size=7][b][u]fosse cos
Ако ни е майна,и тройка може да и правим.Първоначално написано от tuzaro
Или я искаш само за себе си?![]()
Като сте от един клас е добре,даже много добре!
Един поздрав по случай темата.
КинГ $иЗе - За НеЯ![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
епа я не съм егоистПървоначално написано от Bai Toq
ама дано да е арна
![]()
Постъпваш много гадно с нея.Щом ти е помагала толкова много - оцени го или,ако го оценяваш,покажи й го! Това ще ви сближи отново.
И преценявай постъпките си . Аз ,ако бях на мястото на твоята приятелка,много по-рано щях да те изолирам.![]()
И я съм така,баце.Първоначално написано от tuzaro
Абе и да не е арна,ама
да има музикални способности,а?
Тва е по-добре за "връзката".
И моля,спрете с оффтопика.![]()
няма да те нападам не се беспокой мисля си че си си взела поука от всичко това ама доста си прекалила ще бъда откровен как може да си толкова тъпа да пренебрегнех най-добрата си приятелка заради некво си там лайно като можеш да си намериш някой под път и над път това според мен е исключитено тъпа даже е слабо да се каже тъпа незнам и аз каква постъпка от твоя страна самнявам се че скоро ще ти прости даже незнам дали въобще някога ще ти прости защото доколкото прочетох това не ти е единственната исцепка.Иаксш съвет?Ще ти дам съвет извини и се самоче не да и кажеш само извинявай сгреших дрън дрън та пляс ще ти дам пример виждате се и и казваш (ДА ПОДЧЕРТАЯ НЕ ПО СКАЙП А ОЧИ В ОЧИ) Съжалявам много незнам как може да съм такава идиотка че да те пренебрегна заради някакво си тъпо момче (може и вместо момче да сложиш дришльо) и така нататъка в момета не ми се мисли натам как да е но най-важното когато се извиняваш е ДА Е ОТ СЪРЦЕ И ДУША после ти остава само да се молиш на господ да ти прости и запомни това от мен никога ама никога не пренебрегвай приятелите си заради някакви си момчета защото мочетата са под път и над път един ден са тук на другия ги няма но приятелите са вечни по добър съвет от това немога да ти дам
П.П.Извинявам се че ако с прямотата си съм те наранил по някакъв начин но мисля че трябваше да ти го кажа казвам ти го чисто приятелски надявам се да ме разбереш
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
може да е запозната с духовата симфония![]()
абе малко е тъпа постъпката ти .. обаче нали приятелите са вечни пък момчетата когато искаш ги сменяш.. пробвай да говорите.. да се сдобрите.. искрено вярвам че ще ти прости щом има толкова голямо сърце и е приела и е простила другите неща.. просто поговерете .. извини се бла бла и т.н. .. успехи от мен![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
и тфа е вариантПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Еми не я заслужаваш..ама станалото станало.Няма да те критикувам сама знаеш че си ужаснаПросто и кажи всичко което чувстваш,колко съжаляваш,че ще се опиташ да се промениш,не искаш да я загубиш защото и изреждаш причините.Направи 1-вата крачка все пак ти си виновна.Това е моето мнение
![]()
ми само ще ти кажа че си мега зле и ни оценяваш нищо това че си я ставила наванка аз ако бях нЯМАШЕ ДА ТЕ ПОГЛЕДНА дано не се оправите по добре ще е да тарпи момичето простотиите тиии
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми за това хората са казали:"Човек отценява нещо чак когато го загуби" дано да си еосъзнала грешката и момичето да и прости и това да не се повториПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
da ti kaja ne e dobre zahstoto s moita nai dobra fr se skarahme i bqhme v eidn klas i ne si govorihme dva meseca tei 4e daje i v edna kompaniq bqhme i pak ne sa opraihme 6tot sme inati taka 4e hi4 ne e ot zna4enie 4e sa ot edin klas xaxaПървоначално написано от AnzaRe
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ам ти да си чувала за запетаи,тирета,начало и край на изречения???![]()
По темата...на нейно място да съм ти разбила устата![]()
Ами постави се на неино място нямаше да я търпиш дълго ако тя шравише така нали..защо си го правила нз... иди поговори с нея извинии и се признаи си грешките ако е такава каквато я описваш предполагам ще ти прости... ама и ти ест вече ще трябва да не се държиш така гадно с нея.. да я пренебрегваш и т.н.