- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща в София (22.07.2008г.) ...и още нещо
Pozna...pone tova 6te predloja (sorka za maimynicata) ...puk dali 6te stane...abre 6te se suberem i 6te glasyvame.Първоначално написано от Psychopath*
![]()
P.P. Purvata bira ne e ot organizatora, a ot joba na konsymatora.![]()
Dobre 4e sym mahmurliq dneska i alkohol nqma da kusam.
Това е лошооооПървоначално написано от p4elata_brumze
;( Нема кинтиииии......С 5 лева не знам дали ще оцелея
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Абе,пичове-времето стаана вече баш бая наебано.Ще имали форумна среща или се отлага?![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Форумният порой почва в 7Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Eminem-Mosh
ООО нееее ключовете от ПежотоПървоначално написано от Verminaard
![]()
Eminem-Mosh
Исках и ааааааааааааааазПървоначално написано от Lake_bodom
Ама на тъпото време в комбинация с майка ми
![]()
Eminem-Mosh
УОШ се оказа пичГотина форумна направихем
![]()
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
Деба, аз не можах да дойда. Не стига, че времето беше БОКЛУК, а п1к и с транспорта бях зак1сал...![]()