- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
E,така не е много обективно.Имам един познат,които изкара бал 33,500 и се забута идиота му с идиот в едно пропаднало квартално даскало,просто защото не искал да пътува.Мисля,че по минималния бал си е наи-добре да се оценява реитинга на дадено училище.Първоначално написано от dark_wings
Според мен не е така,защото винаги може да има места,кандидатите да са по-малкои те приемат примерно няколко с по-нисък бал и така този бал става минимален за училището.Училището не може да се оценява по критерийте,които има за влизане,а по желанията на децата с необходимите възможности.Първоначално написано от Brunoo
Е мойто пък е на първоПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говориш наизуст! Лично отворих статистиката, училищата там са подредени по минимален бал на второ класиране, в низходящ ред. =>по най-високи минимални балове.Първоначално написано от lisi4ety
Обиждай ме на тъпа, много ми е любимо.
Явно само тъмни-крила умее да разсъждава трезво.
ПП:НПМГ го има в тая "класация"(думата въобще не е подходяща, това е просто подреждане по критерий, неопределящ елитността на дадено училище), на 48 място(по спомени).
Ама не може да ми кажеш, че най-високия минимален бал в 133 е 25, при положение, че има и приети с 27..при това и момчета и момичета!Първоначално написано от be_true
Въобще няма логика тая статистика да е на най-високите минимални балове..най-ВИСОК минимален?!![]()
![]()
Мисълта ти е доста бавна.Първоначално написано от lisi4ety
За всяко училище има минимален бал, нали така?
Изброените училища са подредени по големина на минималния бал.(като започват от най-високите)
Не ми казвай, че си на повече от 14, защото ще се отчая.
Няма какво да се отчайваш....
![]()
То откакто я има тая тема стана някаква голяма обърквация
![]()
Това са минималните балове но за момчета 100% пише го в РИО-София...иначе мойто даскало на 12 място йей
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Хм..моето е на второ.![]()
What you give is what you get!
Хубаво е това,което ти се учи,а не което било добро за другитеПървоначално написано от Спирит =
.Първоначално написано от Спирит =
Абсолютно си права и те подкрепям....мисля че е важна реализацията след 12 клас а не след 7![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
И моетоПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Айде да не се обиждаме, а?Първоначално написано от be_true
![]()
Абе,хора...Извинявайте за нахалството ми...Обаче,може ли някой да ми каже 18 СОУ на кое място е,защото на мен нещо като си го сейвна и не ми се отваря.
Ами назад беше до колкото си спомням..Е не мн де.Първоначално написано от SuNsEt
Някъде около 30 май..
Иначе,ако искаш да зн нещо за даскалото питай.
![]()
абе не ми пука сообено ама не виждам нпмг о.О
що![]()
Казаха го това вече 194475035748 пъти. ЗАЩОТО В НПМГ ИСКАТ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ИЗПИТ.Първоначално написано от Madness
аз пък съм в НПМГто![]()
мухахаха
добре спокойно не ми викайПървоначално написано от Izzy_
няма да ви чета сичките страници,не съм видяла
Как разбра, че ти вика?Първоначално написано от Madness
![]()
mindscan
СПГТ е най-луксозната гимназия![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Ако вие приемате писането с големи букви за викане,аз го използвам за друго.А именно,за да подчертая нещо.![]()
ПП: roltirirang,СПГТ да не е хотел,че да е луксозна...![]()
Забравихте най-великото: НГДEК "Константин Кирил Философ" (класическата гимназия)![]()
![]()
![]()