Кривите крака се срещали по-често при високите(да бе),ами по добре висока с криви крака(ама въпроса е,че доста от високите момичета са с дълги и хубави крака)отколко ниска с късички набити крачета!!!
Цитирай Първоначално написано от mistake
Абе високото си е по-хубаво. Всички ги избива на комплекси. За всеки влак си има пътник мамка му дееба. И ниските и високите могат да бъдат еднакво и хубавки и грозновати. Гена ти определя колко ще си висок , от там нататък ти трябва да се грижиш за тялото си. Ама престанете да казвате на бялото -черно. общо прието мнение е , че дългите крака , стегнатото дупе , малката талия и стегнаттите гърди се отнасят за перфектното тяло. Престанете да се карате.
Много правилно казано!(хах аз имам такова тяло,но незнаех,че това е общоприето)."Високите имат много по-често криви крака - ФАКТ! Ти навън по центъра не си ли излизала?!
Отделно, че много слабите момичета почти винаги са с криви крака и луфт."--Ами аз по центъра съм излизала и мога да ти кажа,че на всички момчета им потичат лигите като видят някое високо момиче с нормално и стегнато тяло!!!И явно наистина само ти гледаш холивудски картинки
Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
Аз комплекси нямам.. Wink Не знам къде си излизал/а .. явно при теб кривокраките са доста! ФАКТ! Razz По-добре да има луфт.. отколкото да не се вижда от сланини Razz Иии.. Холивудските картинки не знам кой ги гледа.. явно ти ги знаеш по-добре от мен Wink

П.П. Май сега ти избиваш комплекси?! Тишинка вече..
коментар на място браво