Не съм дебел, нито пълен. Имам съвсем малко коремче, което съвсем леко като го глътна си минавам за човек в нормален ръст. Нямам релеф обаче. Забелязвам по съблекални разни момчета с хубави гърди и леки плочици, докато при мен няма такова нещо. Повечето от тях не тренират. На 16 съм и съм висок около 1.85/1.90. ВЪпросът ми е малко комплексен. Как мога за кратко време да направя и аз някакъв релеф, защото ми писна? Накрая ще взема да се комплексирам и ми е неприятно така. Чух от един приятел, че правенето на лицеви опори постоянно ще направи желаният ефект и в действителност от известно време като се сетя правя по 7-8 по няколко пъти на ден, тъй като не мога повече. Та в крайна сметка ми се иска разумен и нормален съвет как мога до началото на учебната година да вляза във форма. Ако се налага по-здрав спорт ще го правя. И все пак ми се иска да е нещо в норми. Не всеки ден по 5 часа да седя във фитнес залата. Чух също, че в малки количества за кратко време стероидите могат доста да помогнат, а в предвид малките количества не вредят. Какво мислите като цяло?

Благодаря ви предварително за вниманието