- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хубаво тяло...
тичането изгаря мазнини.
други фактори за релеф са;диета,тренировка-повече повторения,възстановяване и тук идва най-важният фактор-генетиката на човек-колкото и да се потиш и да хвърлчш сили нямаш ли ген нищо не става,особенно за коремните мускули-те са най-трудният,най-красивият и най-генетично заложеният мускул в човешката природа.
В краен случай, дори да не успея да направя някакви плочици, поне да се надявам ли, че с един месец усилени тренировки и тичане ще успея малко да си посваля мазнините?
Разбира се един приятел тича около месец всеки ден по 30тина минути и е свалил над 10 кг
Аз това се чудя, дали да е всеки ден по 30 мин или през ден по 45-50 минути...
4 пъти в седмицата както искаш си подреди дните до 40 мин,даже 35 -след това се горят протеините в тялото.Дали ще изкараш плочки зависи и от диетата и от генетиката ти
За мен е важно да се стегна, т.е. да нямам коремче. А вече един път като отслабна ще се мъча с тренировки за плочици.Първоначално написано от machine
Между другото майка ми ходи много на фитнес и съм виждал, че има леко заформено релефче на корема, а баща ми също има леки плочки. Това значи ли, че щом те имат добър ген за това и аз ще го имам?
да, тва е плюс. всеки може да изкара плочки, разликата е само в тва, че на някой им трябват доста усилия, на други - не.Първоначално написано от besten
Като за начало, режимно хранене,коремни преси задалжително като за тебе 2х20 през ден лицеви опори 3х10 като за начало почивка маХ 1/2 мин. малко фитнес 3 пъти в седмицата ще ти доиде доста добре по 40-50 мин като за начало !! А ако та марзи за фитнес и не ти са дават кинти намери даскало с лостови и релефа до 3-4 месеца ще е гарантиран !! Говоря от опит досега съчетавах Фитнеса с лостове и всички всевазможни упражнения !!!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
ами според мен не яж по много ама хапваи често аз така правя
Да ви се похваля... Вчера ми беше първото тичане. Забелязах нещо интересно. Тъй като преди не съм тичал така за тренировка, а инцидентно при първата дължина по средата започна да ме боли отстрани мисля че далакът. Втората дължина - накрая. И оттам насетне останалите 4 дължини въобще не ме болеше. Утре пак ще отида и много се надявам да усетя някаква разлика вече в издръжливостта ми.![]()
нормално е ... получил си криза (получава се от натоварване и с натоварване отшумява)