- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми дава шанс , немога да го разбера...
Ще кажа евала на момчето,че не те допуска.Първо разбиваш му сърцето после,а не си намерих др. що не пробвам пак с тоя ???? Ако бях на мястото на момчето щях да ти тегла една майна и да ходиш откъдето си дошла аман от тъпи лигли...
Така е.Като си поговорите като белите хора както се казва ще видиш какво може да стане само с 1 разговорПървоначално написано от didi_baby
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1,но е малко вероятно,защото ако те обичаше щеше да е с теб!Първоначално написано от miminkaa
1vo ne mi e teglil edna maina shtoto ne e kato teb vtoro nes1m ligla.... i treto neshtata vobshte ne sa taka kakto gi predstavqsh i sega imam s kogo da hodq ne 4e s1m bez gadje i zatva se vryshtam pri nego....kato nerazbirash pone ne puskai glupavi mneniqПървоначално написано от drun-drun!
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Значи си имаш гадже ама искаш пак при бившия.А защо си го зарязала или ще скалъпиш нещо за пред нас???Първоначално написано от vesinka91
Доколкото се разбира от това,което написа - ти си го скъсала и той много е страдал от това.Не мисля,че заслужаваш отново неговото доверие,преди да продължиш да настояваш,помисли нали наистина още го обичаш или е била само стара тръпка,защото такава има винаги.И едва ли е само към едно бившо гадже,ако е само тръпка,която ще отмине бързо,заслужава ли си да го нараняваш пак? ..Както казаха преди мен,той има достоинство,което преди време е било накърнено и сега това го спира отновоМоже би се пита,"Дали да й повярвам?" ...Помисли първо за твоите чувства и ако са истински,продължи да настояваш ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
определено го е страх да не го нараниш пак,затова му покажи колко го обичаш и поговорете затова![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Nqmam si gadje kazvam ti 4e ako iskah da imam shtqh da si hvana ne mi e nikak trudno prosto iskam da s1m si s nego...Първоначално написано от drun-drun!
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
govorihme ve4e i to za posledno ve4e vsi4ko ot nego zavisi i ako trq s1m 4esna predniq pyt az bqh po naranena tova 4e sk1sah s nego ne zna4i 4e toi e nai naraneniq....
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Ама ти знаеш във всеки момент колко е наранен ???? Добре кажи причината,която те накара да скъсаш с него ???Първоначално написано от vesinka91
skysah zashtoto ne polu4avah dostata4no vnimanie vse imashe vreme za vsi4ki i vsi4ko samo za men ne... i ot tam natatak sled dosta vreme reshih se da skysam s nego sled izvestno vreme po4na da mi se moli da se vyrna pri nego no az ne go napravih i dvamata sme vinovni no nemislq 4e s1m napylno vinovna samo az che da se unijavam i da stradam postoqnno...
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick