- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
дето ни лови простотията сме по-интересни ;DD
тук също ;]
хъхъ..
Нека повторим диалога от скайп, като ти кажа, че тук по ни се радвам.Първоначално написано от Shadow_Walker
(Да, добре, кукумицини сме.)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
(Всъщност точно това казах, хъх. Макар че на своя глава реших да качвам снимките.Първоначално написано от Кръчмонавт
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
винаги съм си харесвал с мустаци и брадичка и от лятото реших, че ще си стоят там, докато не ми омръзнат.
така че спрете с тъпите коментари ;]
и си имам самобръсначка, хах.
хъхъ..
prosto prilichash na nekuv nedorazvit puber bate![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
На някои снимки доста приличаш на Скарлет Йохансън \Първоначално написано от ABSOLUT`me
/
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
мен пък ми прилича на Орландо БлумПървоначално написано от RhytmiX
![]()
Огън момиче![]()
Вкарал си се във филма.Каква брада, какви мустациПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
някой да е казал, че трябва да приличам на Христо Ботев?Ако искам мога.Но предпочитам да съм в този вид.А и, хора, не сте забавни вече.Вървете страдайте, че живота е бил несправедлив към вас, вместо да обсъждате другите.Първоначално написано от gbemXVII
хъхъ..
Абе като те гледам, няма много да ти се получи с на Христо Ботев брадЪтЪ .Първоначално написано от Shadow_Walker
Той "мустака" ти мъхасял, ти за брада ми говориш...заеби.
Може и като Кастро , сигурен съм !Първоначално написано от Кръчмонавт
Кроасан, събота вечер хо'и да тупаш некАде к'фо се занимаваш с тоя кафев форОм!!Първоначално написано от merilin_
![]()
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Нещо против лилавото ли имаш?Първоначално написано от Кръчмонавт
А понякога личното мнение е хубаво да си остане за теб. От постовете ти в тази тема мога да стигна до заключението, че си комплексар, трупащ самочувствие като оплюва другите и по този начин се чувства важен. А не вярвам да си точно такъв, защото съм чела твои мнения, които са ми се стрували доста свестни.
^ Изводът явно е, че правиш грешни заключения.![]()
-
What you give is what you get!
Не съм казала, че го смятам за такъв, даже обратното. Не съм казвала онова, за да защитавам никого, но не смятам, че има човек, на когото би му било приятно така да го обиждат, за да се правят на интересни, включително и ти.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Естествено, че на никого не му е приятно, но доколкото разбрах и на лични са минали..та си го е изпросил.
А аз къде обиждам или се правя на интересна, не знам. ;д
.
What you give is what you get!
Аз също, не говорех за теб.![]()
Не знам какво е станало на личните, за да коментирам, нито пък смятам да разпитвам. Но, предполагам, човекът е искал да си остане между тях, а не да става сеир в целия форум.![]()
Първоначално написано от Desi_etnies
след като господинът реши да се заяжда с мен, аз реших, че не искам да спамя в темата и му написах каквото мисля на лично съобщение.
той обаче реши публично да се покаже какъв е като постна мнението с "циганското лилаво" - ах, явно се е изчерпал на идеи, че е тръгнал и цветовете да обижда.
естествено, не разбирам аз какво преча и какво толкова, след като съм решил да оставя определени зони от лицето си неизбръснати.също така мога да заявя, че и преди два месеца имаше подобен спор, та явно на хората просто им е скучно и се чудят за кое да се хванат.
относно, че имам "мъхлясали мустаци" мога единстевно да кажа, че явно някои имат богато въображение, след като снимката не е отблизо и изобщо не се вижда какви точно са те.а и дори да са такива - вас какво ви засяга?
съжалявам единстевно, че никой не оцени, че ни е хванала простотията и сме направили странни физиономии.също така никой не забеляза петя.създанията от мъжки пол - вместо да гледате мен погледнете нея - има какво да се види.
хъхъ..