- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
Йее, пуснала си я!Първоначално написано от sword
![]()
Ще се повторя, ако трябва ще се и потретя-Мария, това е най-страхотната ти снимка евър! Супер си излязла!
пресни пресни?? татуирани ?? руниПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
пак ше ти повторя, че са страшни. и аз ше си татуирам моята някой ден, евентуално два пъти (SS)![]()
ъ...говорим си за нордически руни, райт? Не виждам особено общо.Първоначално написано от Alco
^ ти пък защо толкова се засягаш![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Само каваш кога и те водя в бункера. На влизане минаваме през студиото, после продължваме навътреПървоначално написано от Alco
![]()
Руната която аз съм си татуирал (си избрах да ми татуира) също е използвана, по същото време, когато и SS, от същите хора (друга дивизия). Но не за това ми е татуирана. А и става дума за руни, могат да бъдат разбирани по всякакви начиниПървоначално написано от ScionOfStorm
А Мето се засяга, защото таква е била целта на снимката![]()
Защо не спрете на вашите снимки да слагате разни ефекти.Не се притеснявайте как изглеждате![]()
Пример е хит 2 фит,грозна ама поне не си маже по снимките.Евала и прая![]()
Не умея да губя !
Яворчо, да престанеш да заплашваш, за да не изпопадате един по един![]()
Ако сте такива корави ладове за каквито се имате.. защо ходите на групички ? Страх ли ви е ?
О,дедо Сааашо.А тоз Камората провери ли в речника да провери какво значи думата и да присламчи към себе си още някой,поне да има смисъл?
Страх, от какво? И сам ли да миткам по улиците? Като имам приятели мисля че е нормално да си обикалям с тях. Пък ти ако си мислих че някой от споменатите хора, ако те види на улицата...дори той сам, а ти не...пак ще се търкаляш по земятаПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Отдавна не съм си показвала мутрата, та реших, че е време:
Дали не си сложих котешки ушички
Тая е от 15ти
Косата ми трябваше да бъде права, но...
Поиграх си с фотошопа
Права се на учена, но както предполагате е лъжа![]()
Снимка породена от обзелата ме скука
Още една
Ииии последна
тик-такПървоначално написано от Мeтоман88
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
[quote="Jamalska"]О,дедо Сааашо.А тоз Камората провери ли в речника да провери какво значи думата и да присламчи към себе си още някой,поне да има смисъл?[/quote ] `Тоз` направо ще ти сере на живота![]()
Tака де, това хубаво, но от чисто руническа гледна точка Совило е на любовта, жизнерадостността и любвеобилността XD Доста добре се връзва с желанието му май ;pПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А цялата тая "война" ми прилича на детските игри с оловни войници. Човек да каже, че са засегнали някой, напсували на майка, такива неща...а то не
Снимка нямам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ми нали точно тва ти обясни българчето, че совило означава много неща. може да се тълкува като нещата, които ти изреди, може да се прави и връзката с СС, а може и да се гледа като първата буква на името ми.![]()
махни си тоя боклук от врата и си почисти езика ве, деграде.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
и тук си мн хубаваПървоначално написано от RAWRRR
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Леле, мацката до теб е много хубава, не се сдържах просто. ;дПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
:>