- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам мнения !!!
Тази година се очертаваше да не ходя на море.Нашите бачкаха здраво на нощни смени,за да плащат всички сметки и да ми осигуряват всичко.Тази вечер баща ми се прибра и още от вратата ми изтърси,че може да отидем на море за около 4-5 дена.Само двамата,понеже мама е на работа.Първия вариант е да сме с колегите му и децата им,втория да сме само с него някъде по южното Черноморие.До утре трябва да съм дала отговор дали ще ходя или не,за да може той да си уреди отпуските.Супер ми е шокиращо,понеже е адски гадно аз да ходя с него на море,а мама да бъхти.После се появяват и въпроса от рода на:"Боже,какво ще правя със сума ти дечурлига,дето даже и не познавам?" или "Ако сме само двамата няма ли да умрем от скука?".Не искам и разните плажуващи да си мислят,че баща ми е гаджето ми педофил.Понеже има една такава мода 13-14 да ходят с 20-30 годишни.Какво да му отговоря ? Наистина ми се ходеше на море,но варианта да съм само с татко и да зарежа мама,ме поставя пред дилема.Чакам мнения.Ако може по-бързо.
![]()
по - хубу първият вариант щот с децата на колегите на бащта ти мой да е фън. кой знае...![]()
Аз бих се радвала ако са готини пичове на по 14-15...но такива индивиди,на такива години не ходят с техните на море.Най-вероятно ще трябва да правя пясъчни манджи и да копая дупки с тайфата на по 7-8 .![]()
Еми питай баща си на колко години са децата на колегите му. Ако са някъде колкото тебе или по големи избери варианта с тях, а ако са по малки - сами![]()
Не знам защо не искаш да отидешТой ти е баща,дал е всичко от себе си включително и майка ти,за да отидеш на море .. Не мисля,че отива заради себе си,а заради теб !Няма нищо срамно в това дъщеря и баща да отидат на море заедно !Аз много бих искала и моя баща да успее да дойде с мен на море,поне за ден-два,но работи за да си осигуря тази "екстра" в нашо време,всичко вече е много скъпо .. Иди ! Все пак там ще има и много други хора и тяхното мнение не бива да те засяга,защото няма да идете и да се прегръщате на плажа,а ще се държите като дъщеря и баща.Мисля,че ще ви се отрази много добре на отношенията
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ако децата на колегите му са колкото теб иди с тях, няма да ти е скучно, ши имаш ко да прайш. А ако са някви мъници и ще трябва да се прайш на детегледачка по-хубу идете двамата. Там на плажче, туй онуй и ши са запознаеш с някой тей че![]()
po-dobre otidi s ba6a si,moje da si izkarate veselo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
върви ве аз с баща ми си изкарвам сууупер яко![]()
Отиди на море . Това дали ще е само с баща ти или и с колегите му е въпрос на личен избор , Най-важното е да отидеш !![]()
Върви! Какво ще загубиш?![]()
+1Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В крайна сметка реших,че ще ходя.Баща ми най-вероятно ще ме забавлява + това има списания...Все ще намеря какво да правя,ако много ми стане скучно,въпреки че не ми се вярва.Благодаря на всички,които дадоха мнение.Смятам темата за приключена.
![]()
Хубаво си решила и аз това щях да те посъветвам
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ее мноу щяло да ти стане скучно.. Едвали ше умреш за 4 дена! Ами какво да кажа аз като ще трябва да отида сама с майка ми за3 седмици![]()
При положение,че не се понасяме и мен никой не ме пита искам ли не искам ли
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Оф и аз трябваше да избирам,обаче добре,че се оправиха работите.
Иначе отивай с колегите му.Колкото и да са малки децата все ще намериш какво да правиш![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от ~*RoNi*~
Точно такива смотани индивиди ходят с техните, защото не ги пускат сами. Аз лично тая година станах свидетел на морето на такива "важни особи". Правят се на баща си на голяма работа и после си го отнасят.
Don't tell me what I can or can't do !