- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви биха ли ви простили,ако избягате
И как се справи за тези 2 пъти, по колко изкара (имам предвид дни)Първоначално написано от Just_say_no
БТВ: И аз съм същия, само дето неме обичат толковаПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
И не подождат с говорене а с
наказания, тупаници и викане![]()
Първия тът съвсем малко (около два дни), защото тогава наще се побъркаха да ме търсят. Звъняха ми дори от София роднини.Първоначално написано от zero
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и вного се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.
Общо взето не се гордея с тези си постъпки, но наще понякога просто не си знаят гранците.
Аз "избягах" 1 път от вкъщи и си пренесох целия багаж и до сега живея в баба ми..и след това родителите ми се разведоха и тати дойде при мен..просто с майка ми не се разбирам .. тя е особен човек обича всичко да е както тя иска ,а неразбира,че така проваля всичко ..
![]()
WTF?! Ти сериозно ли?!Първоначално написано от Just_say_no
![]()
Не си измислям. Просто баща ми понякога е по - строг и върши глупости (наскоро например ми сряза личната карта, защото бях закъсняла и се прибрах в 1 и 30, после се сбихме и така ).. Никой не избира родителите си.Първоначално написано от AFT
Само веднъж съм то правило и то горе долу не беше изцяло по мое желание . Нямаше къде да отида за това реших да спя на поклива на 1 гараж.След известно време майка ми ми звънна , но батерията ми паднаКъсмет... Вечее като започна да ми става много студено , защото беше вечер, се приближих към нашия вход и я видах , че слиза по сталбите разгневена
Започна да ме налага пред входа , а този път не бях виновна само аз.... Натика ме обратно в нас и се обади на полицаите да спрат да ме търсят
Аз й написах 3страници писмо , че я мразя и че не искам да живея вече с нея
На сутринта ме събуди с 1торбва вкусотий и почна да ми се извинява
![]()
Ами избягах един път бях на село и баба ми така ме беше изнервила.Цял ден не се прибрах после към 1 и нещо си идвам тя си легнала, на следващия ден не ми говореше(пф
)Ако избягам от нас майка ми ще вдигне цялата полиция на крак, няма да ми говори 10000000 години, а пък и аз после ще се чувствам гадно
![]()
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Не съм бягала досега.Но иначе биха ми простили!
ЕбааахПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Ти сериозно ли е ?
Е ееее немое да бъде![]()
Ибаааах![]()
Неща да обиждам баща ти, ама е тъпо парче![]()
Сори ама ебах аз ..
За 1 палачинка ей така.. неби могло ..
И какво лошо има в това незнам ?!?
Би ли ми обяснила, че нещо не съм в час ..
домързяло те е да наготвиш ли, или нещо друго ?!?
Сори за любопитството ама тфа си е ебааахти ташаака, честно![]()
Мен ако ме изгонят по такъв повод никога няма да се прибера![]()
Ти беше партизанка ?
Имам предвид 2-рия път![]()
Много точно казано.+1...А и нямам никаква причина да го правяПървоначално написано от BeboP
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Няма да ми се разсърдят, ще се притеснят ще ме овикат малко и после всичко ще си е както преди даже и по-добре.
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от zero
Еми понеже той много обича сестра ми и иска най доброто за нея и ми се скара че съм и била дала да обядва палачинка вместо "истинско ядене" и започна да крещи че съм била ужасна сестра, че съм била безотговорна, че нищо нямало да излезе от мен, че съм такъв боклук че никoй няма да ме иска в дома си... (той просто започна да се наема и да се пали по темата явно е бил ядосан и за нещо друго). И дойде хвана ме за косата, а аз току що бях излязла от банята и бях по хавлия, удари ми няколко шамара за това че "седя и го гледам като тъпо теле" (цитат) и ме бутна навън пред вратата. Малко като по филмите през прозореца ме целеше с маратонки (но смятам че точно за тази част се престара).
Но на мен тази случка вече не ми прави впечатление защото сам свикнала на проблемите с баща ми. Просто седя и мълча защото опитам ли се да се защитя става мнооого лошо за мен (ако ме разбираш).
![]()
Не съм бягала от вкъщи,защото се разбирам с родителите си,а и не са ми давали повод да го направя.Но знае ли се,може някога и това да стане,въпреки,че силно се съмнявам.Но все пак ако се случи,мама ще се поболее от тревога,защото попринцип знае,че като й кажа кога е се прибера го правя и не закъснявам.Но ако се случи така,че ще закъснея,тя ми се обажда и проверява дали всичко е наред,но това не е случвало най-много два пъти.![]()
Татко скъсва телефоните от звънене.
Не му дигам... просто му пиша смс, че съм добре и да не се притеснява, защото най-лошото за един родител е да не знае какво се случва с детето му! Запомнете го, бе, майка му деба!
Информацията е едно от най-ценните неща в нашия живот.
И пак *псувня* от чисто любопитство не сте ли се поставяли на тяхно място *псувня* .....
Майка ми е изчезвала от нас... буквално изчезвала.. и то за дни....... какво ли не ми е минавало през главата !!!!!!!!!!!!!!!!!! А се оказа, че чисто и просто била на някъв купон и е останала бая време там, заради новото й гадже. Тая тъпа ли е, бе !? Ако не на баща ми, на мен да звънне, да не се притеснявам. Да му ебе майката на баща ми, аз съм й дете!
Обичам я прекалено много, за да я изгубя!
И още една история:
Прибирам се аз в късния следобед, а с най-добрата ми приятелка не се бяхме чували от миналия ден. Та, прибрах се, нахраних се, изкъпах се и към 20ч легнах да спя без да сядам на компютъра или да й се обадя. Спах на другия ден до 8. а към 6ч. една съученичка била ми звъняла на звънеца да ме изкара да ходя на училище, понеже не съм се била появила и решила, че спя. Правилно си е помислила. Само, че беше забравила, че докато спя не ебавам никой и нищо!!!!! И телефона ми спрян.
Прибрала се и с моята най-добра приятелка си писали в скайп и си споделили, че телефона ми изключен и че нямало никой в нас. Най-добрата ми фр се обадила на майка ми (понеже живея ссамо с баща ми) и си помислила, че съм при майка ми и там съм пренощувала. Майка ми й казала, че не съм при нея. И дефакто и майка ми се притеснила за мен и звъняла на баща ми,а той човечеца работи по 16 часа на ден и въобще не забелязва кога съм в нас и кога ме няма и понеже ми няма особено доверие, си помислил, че ме няма в нас. И хоп кво стана и баща ми шаш и паника.
А то кво се оказало?! Че чисто и просто аз си спа в леглото....... само защото не съм казала на никой, че съм се прибралаи виждате ли колко много хора са се запалили......
Така, че пак си помислете преди да направите нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нее..не съм бягала, но като малка![]()
![]()
![]()
се карах с майка ми за най-дребната простотия и то аз предизвиквах нещата, представете си три годишно лапе и си събирам багажа и казвам "Аз отивам у леля"
![]()
![]()
Сега се смея като си го представя
Преди със сестра ми бяхме решили, че ще си взимаме палатка и ще бягаме
![]()
![]()
![]()
![]()
И съм тръгвала, но майка ми ме е спирала на 3-4 годинки да "бягам"
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
+1Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
едва ли има родител който дане прости,но еджа ли ще има такав и който дане се развика после поне маничко
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
какво значи да ми простят? да ме пуснат да се върна? да, ест!
но това не значи, че като се прибера няма да ми стъжнят живота и да го направят тройно по-голям кошмар от това, което е било преди. затова и не съм бягала. няма къде да отида за постоянно, а да изляза за 3 дни и после да опра пак до тях и да трябва да се извинявам и да искам пак вкъщи (откъдето съм тръгнала доброволно) ... мнеее![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Ще ми простят,защото съм се върнала..но каот разберат ще се побъркат простоо...не искам и да си представям как ше реагират...някой удар ще получат
Нищо няма да кажат.
Най-много нашия да кажи на на майка "Ако видиш сина си прати му много поздрави" ...![]()
Мислила съм по въпроса междудруготоДоколкото познавам наще ... ще викнат полиция, ще наемат частен детектив, ще ме пуснат по националната телевизия
И като се върна един ден, първо един жесток рев, после едно яко конско, после пак рев.. И накрая ще им мине
![]()