- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вечерен час
може ли някой да ми каже до колко е вечерния час зимата и лятото и ако може да ми каже каде го пише като закон.много благодаря
Не знам,ама искам само да кажа,че ако целиш да убеждаваш ваще със закона няма да успееш.![]()
не съм мн сигурна мисля ,че зимата е 9 или 10 а за лятото 10 или 11
нямам..
но пък ми имат доверие
МАХ в 10 съм си удома![]()
Първоначално написано от Psychopath*
През зимата 21.00 най-късно
През лятото 23.30...случвало се е и към 00.00 часа да се прибера...
Абе тя не пита вашия вечерен час през зимата и през лятото ... а този заложен от закона ..
По темата нямам си на представа нещо от сорта на 10.30 ще да е ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Абе аз бях чула, че е 9 ама незнам през кой сезонто пък някой го спазва тоя закон
![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
По новия закон вечерния час за всички непълнолетни е 20:00ч. !!!!!!
Лично ми го четоха няколко инспектора в районното.
И аз като всички вас си мислех, че лятото е 22ч, а зимата 21ч, но вече лято, зима, есен, пролет е 20ч. !!!
Да, ама като те приберат, знаеш ли кви са нахални.... искат да ти праят акт за 1000леа на родителите ти.Първоначално написано от hypn0tized*
![]()
Добре, че тука в нашия град куките не се заяждат толкова за тея работи![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Моляяяяяяяяяя ,даже и за малките е супер рано
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а надали някой го спазва....
![]()
![]()
![]()
добрече имам 18 вече...
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
АааааааПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
...Еми извинявам се...
ако съм нанекъде с тия от даскало 11 трее звънна че тръгвам към нас, а ако съм в квартала на нощен баскет или нещо такова мога в 6 сутринта да си дойда и нямам проблеми
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
20:00 вечерен час??![]()
Има момичета на по 13-14 години, които седят цяла нощ по дискотеки и се прибират в 8, ама сутринта! Що за смешен закон е това!?!? Никой не го спазва..
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами не съм много съгурна,но мисля,че лятото е до 22:00 за непълнолетнине....миналото лято след 22 часа в моят град обикаляха патрулки да следят дали се спазва вечерния час....
аз съм да 22:30 макс до 23:00![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от `noтhИng...
...Ужаас
Мисля, че ако си с някого над 18, закона не важи.
Аз в момента нямам вечерен час. Доказах се и наште ми имат доверие.
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Анеееннеахахахааахххаа бе и да е така и да ме хванат ще оправим нещата.НООО това е абсурдно.Сега се стъмва в 9.30 поне.А и втора смяна примерно съм до 7.30 на даскало и как ще се прибера до 8.00.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен ми имат доверие и седа на вънка до когато пожелая стига да съм някаде на близо и да знаят с кой съм.питах просто защото ми беше интересно.а иначе намерих едно клипче,кадето някакъв политик ли е незнам и аз в някакво предаване казва,че закона е бил до 22ч.,но сега е разделен на сезони и за зимата е 22ч.,а лятото 24ч.
на мен ми имат доверие и седа на вънка до когато пожелая стига да съм някаде на близо и да знаят с кой съм.питах просто защото ми беше интересно.а иначе намерих едно клипче,кадето някакъв политик ли е незнам и аз в някакво предаване казва,че закона е бил до 22ч.,но сега е разделен на сезони и за зимата е 22ч.,а лятото 24ч.
Тва , че вечерния час е до 20ч. е пълна простотия .. навярно не си разбрала правилно.Извинявайте, ама както каза някой по-горе аз като имам часове до 8 часа (когато съм на даскало и съм втора смяна) и като даскалото ми е на единия край на града, а живея на другияЧак към 10 съм си в нас .. тва са пълни идиотщини ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Mi zimata kam 10:00 pak lqtoto 11:30-00:00
ъъ..може ли да споделиш как им се доказаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()