Цитирай Първоначално написано от AFT
Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Цитирай Първоначално написано от zero
Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Бягала съм от нас два пъти. Просто понякога наще имат нужда да им напомня че мога и без тях да продължа да живея... просто понякога на големите толкова им пораства самочувствието че си мислят че винаги са прави.
И как се справи за тези 2 пъти, по колко изкара (имам предвид дни)
Първия тът съвсем малко (около два дни), защото тогава наще се побъркаха да ме търсят. Звъняха ми дори от София роднини.
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и много се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.

Общо взето не се гордея с тези си постъпки, но наще понякога просто не си знаят гранците.
WTF?! Ти сериозно ли?!
Не си измислям. Просто баща ми понякога е по - строг и върши глупости (наскоро например ми сряза личната карта, защото бях закъсняла и се прибрах в 1 и 30, после се сбихме и така ).. Никой не избира родителите си.