.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

смятат ме за дебела

zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.
    Offfff skuka..........

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Започни да тренираш нещо, например народни танци или пък тичай в близкия парк.. ограничавай храните, защото явно си податлива на напълняване... Сутрин тичай хапни 1 филия със сирене.. на обяд хапни каквото има у вас, супа или нещо такова, но без хляб ... след обед изяж един плод няма значение какъв и солети примерно и за вечеря хапни едно кисело мляко с ниска масленост напр. верея с калции.. Аз съм пробвала така и има ефект ... дори се чувствам по добре, но попринцип не се ограничавам... Айде успех

Не ти препоръчвам да пиеш хапчета, щото бог знае кви боклуци слагат вътре...недей да рискуваш! Щом за спорт нямаш време/ама не вярвам да нямаш време за половин час упражнения във вас на ден/ опитай се да не спазваш диета, ами по някакъв начин да си промениш храненето изцяло и завинаги! (:

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Не ти препоръчвам да пиеш хапчета, щото бог знае кви боклуци слагат вътре...недей да рискуваш! Щом за спорт нямаш време/ама не вярвам да нямаш време за половин час упражнения във вас на ден/ опитай се да не спазваш диета, ами по някакъв начин да си промениш храненето изцяло и завинаги! (:
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.

emm ... az neprekasnato qm .. a sam 175 i teja 55 kg
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

edna priqt elka pie hap4eta i za otslabvane i za 24 dena svali 10 kg.ako iska6 moje da si kupi6

А бе дебела си...
    Като усетиш липсата на гаджета ще види как ще ти дойде акъла в главата.

П.П. Нищо лично
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Каквото и да си говорим килограмите са си доста и ти го знаеш и хората около теб го забелязват.
    Все пак, игрнорирай мнението им и се замисли над това, дали ти самата не би се чувствала по-добре ако свалиш някой друг килограм?!
    Казваш, че нямаш време за спорт и, че с диетите си до никъде.А защо не опиташ да ги съчетаеш двете.Отиди при диетолог, който ще ти изготви меню с подходящ за теб хранителен режим.От там отиваш във фитнес залата и започваш да тренираш.
    Няма лесни неща, нищо в този живот няма да го получиш даром!
    Щом искаш хубаво и привлвекателно тяло, ще ти се наложи да положиш и необходимите усилия!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq

emm ... az neprekasnato qm .. a sam 175 i teja 55 kg
    "Ща любя !"

може би никой не е гледал "отечествен фронт" миналата събота, но прочетете това, преди да правите тези изказвания.

Спрете се докато можете!” – апелира анорексичката Ния и пожелава на всички момичета, които искат да отслабнат да останат в света на живите

Тази събота 12 април 2008 година социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже една наистина слаба жена – Евгения, или просто Ния и нейната майка Рени. Ния е на 22 години, от София и тежи 26 килограма. Ния признава, че е болна от анорексия.
    „В стремежа си за съвършенство много хора могат да умрат. Ния днес е на ръба на живота поради една проста причина – искала да бъде красива. Да бъде съвършена. Да не й се подиграват.” – разказва Мартин Карбовски. – „Може би е искала и да бъде вечно млада, неустоима билбордова девойка, която да съсипва сърцата на мъжете и това да й носи дивиденти.”
    Преди седем години Ния тежи 70 килограма и решава да започне диета – спира да яде сладко и тестени храни, набляга на плодовете и зеленчуците. Постепенно обаче спира храната. „Втълпяваш си, че не ти се яде. Представяш си, че храната е твой враг!... Стана ми навик да не ям. Попаднах в капана на тази болест... Миналата година лекарите ме извадиха от гроба!” – разказва Ния и признава: „Аз исках всички да ме харесват – сега никой не ме харесва... Все се виждах дебела – сега съм ужасяваща!”
    „Искаме да ви уплашим!” – признава Карбовски. – „Заради идиотските призиви за съвършенство на тялото, за идеална кожа, за всички рекламни трикове, след които хората се превръщат в роби на някаква дяволска мания. Ния е нежното плашило, което размахваме днес заради хиляди девойчици, които на всяка цена искат да свалят още един килограм. Преди да започнете диета – помислете за какво ви е всичко това! Стремежът към съвършенство на това тяло го е превърнал в мумия. Мумията на съвършенството живее в София и се казва Ния. Ние обичаме Ния. Ние заведохме Ния и нейното тяло на ресторант. Ще видите как Ния яде и колко яде нейното тяло... Това е най-евтината жена, която може да ви се наложи да водите на ресторант. Освен това тя има нужда да я водите на ресторант - нейната болест я е направила сама. Самотна. Няма приятели, няма секс, няма живот. Състоянието й докторите наричат “гранично състояние”. Утре може да я няма.”

Сложи си нещо за цел ине казвай немога... примерно ако ходиш на училище и кафенца с парите който хеърляш там си кажи,че ще си купиш нещо(като спестяване).или вместо да си купиш някоя тестена глупост си земи 1 кило мандарини примерно или някакъв друг плод. Аз вече съм така искам нещо и от парите който хвърлям за ядене си го копувам и не искам помощ от нашите защото така пак ще ме изкуши някоя "мазна баничка"

Град
    sofiq
    off chesno kazano i az imam tkav problem...az sum 175 i sum 72-3 mn e gadno..ne moga da mrudna ot tam..nz kakvo da pravq..i na men ne mi ostava vreme za fitnes i shte sym mn blagodarna ako nqkoi mi kaje nqkoq naistina efikasna dietka

Супер фен
    Град
    Панацея
    Кардио и Фитнес- на всяка подобна тема казвам 1 и също. Кардио- там е решението и ниско-въглехидратна диета (НВД)
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    bokita-В случая ми се струва излишно така да ги завърташ нещата.
    Все пак, не всеки решил да отслабва се разболява от анорексия-нали така?
    Ако всичко е съобразно с нейното здраве, ако не се подлага на глад до припадък и ако тренира за тонус, качеството и на живот ще се подобри, тя самата ще се почувства по-добре, психическата и нагласа и начинът по който възприема тялото си, също.
    Вече беше дискутирана темата за анорексията.Да страшна болест е, стремежа към съвършенство, може да те доведе до дъното, но това зависи и от множество други странични фактори.
    За мен, Ния няма реална представа за себе си.Може би достигайки 50-те килограма тя отново е виждала себе си по начинът, по който е изглеждала, когато е била 70....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Казваш, че другите ти казват, че си дебела - ами ако ти самата се харесваш, не би трябвало тва да ти е проблем.А вече ако и ти самата искаш да отслбнеш тва е друг въпрос.А за отслабването все пак не може да нямаш никво свободно време - има ли желание, има и начин!

iskreno blagodarq na vsi4ki dali mnenieto si po tazi tema i se nadqvam vsi4ki s sa6tiq problem kato moq da ne postapvat kato niq nai-efikasniq na4in e sporta
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Цитирай Първоначално написано от lili,,,
    edna priqt elka pie hap4eta i za otslabvane i za 24 dena svali 10 kg.ako iska6 moje da si kupi6
    Хапчетата са най-голямата глупост,която някой може да си помисли.Една съученичка пие някакви,не яде сладко,хляб и тренира карате и повече напълнява от тях.И гадното е,че като ги спреш качваш двойно или почти двойно килограмите си.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Абе нямали време за фитнес... Като се знам аз преди 2 години как "нямах време"... Избийте си мързела курабиииии!!!

4akai malko,
    purvo,kilogramite ti sa mnogo,
    vtoro,kak uzna,4e s dieti ne stava?Qvno ne go iska6 dostata4no silno(da otslabne6) i zatova se otkazva6,ne izbira6 pravilniq hranitelen rejim i sporta ti kuca.
    Neosa6testvimi ne6t6a nqma,kamo li za svalqneto na kilogrami i korigirane na van6niq vid.

Guest

Re: смятат ме за дебела

Цитирай Първоначално написано от bad_gurl_
    zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh

7 точка от правилата
    moderated by Coki

виж сега, дебела или не - това си е твоето тяло. ако ти се чувстваш добре в него, просто го кажи на останалите. изборът си е твой. ако не - спорт и диета- друг избор просто няма. и под диета имам предвид култура на хранене, не на НЕядене.

Първо се замисли ти какво искаш, а не какво ти натякват тези около теб.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от lili,,,
    В никакъв случай,не се подлъгвай едвали са качествени и ще ти подействат и на теб.Примери от сорта..."една приятелка"...това или онова взела...са доста глупави.

Guest
    между другото, ИТМ-то и е 24, което може и да е високо, но си е в нормата. Не е чак повод за истерия. С разумен режим - загуба на килограм за седмица, за 2-3 месеца (точно до лятото) ще отслабне доста.

както и да е, същност. в тази страна имаме много странни идеи за слабо и дебело.

Съжалявам,че така ще ти го кажа,но.... ДА ДЕБЕЛА СИ И ТО МНОГО.Как е възможно момиче , което е високо колкото мен да тежи с 5 кила отгоре.Аз съм 70 кг и мога да твърдя,че целия съм чист .без мазнини и т.н.А ти 75 .. Извинявай много ама ...Никога няма да ме привлече физически момиче като теб,а чесно д ти кажа и повечето мъже...Колкото и да си пасваме като характери никога няма да почувствам тръпка към теб(физически).И толкова ли нямаш 20-30 мин за спорт еба*и...Всичко става просто вий като сте дебели и си казвате : "Ама аз нямам време,ама диетите това , ама този ми каза онова,казаха ми ,че съм дебела, ама аз дебела ли съм .. и т.н.. Еми фанете се малко да отслабнете е.Съжалявам за грубия пост ,но НО НА СВЕТА НАЙ-МНОГО МРАЗЯ 2 НЕЩА ОТНОСНО ВЪНШНИЯ ВИД НА ЖЕНИТЕ-> ДА ИМАТ КОСМИ ПО ТЯЛОТО И ДА СА ДЕБЕЛИ . Е ТФА просто е отврат...
    ето я ZAMUNDA.NET

Тежиш си нормално според мен и тва си е до ген.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си