- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- смятат ме за дебела
zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh
7 точка от правилата
moderated by Coki
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.
Offfff skuka..........
Започни да тренираш нещо, например народни танци или пък тичай в близкия парк.. ограничавай храните, защото явно си податлива на напълняване... Сутрин тичай хапни 1 филия със сирене.. на обяд хапни каквото има у вас, супа или нещо такова, но без хляб ... след обед изяж един плод няма значение какъв и солети примерно и за вечеря хапни едно кисело мляко с ниска масленост напр. верея с калции.. Аз съм пробвала така и има ефект ... дори се чувствам по добре, но попринцип не се ограничавам... Айде успех![]()
Не ти препоръчвам да пиеш хапчета, щото бог знае кви боклуци слагат вътре...недей да рискуваш! Щом за спорт нямаш време/ама не вярвам да нямаш време за половин час упражнения във вас на ден/ опитай се да не спазваш диета, ами по някакъв начин да си промениш храненето изцяло и завинаги! (:
+1Първоначално написано от State oF MinD
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
emm ... az neprekasnato qm .. a sam 175 i teja 55 kg![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
edna priqt elka pie hap4eta i za otslabvane i za 24 dena svali 10 kg.ako iska6 moje da si kupi6![]()
А бе дебела си...
Като усетиш липсата на гаджета ще види как ще ти дойде акъла в главата.
П.П. Нищо лично
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Здравей.![]()
Каквото и да си говорим килограмите са си доста и ти го знаеш и хората около теб го забелязват.
Все пак, игрнорирай мнението им и се замисли над това, дали ти самата не би се чувствала по-добре ако свалиш някой друг килограм?!![]()
Казваш, че нямаш време за спорт и, че с диетите си до никъде.А защо не опиташ да ги съчетаеш двете.Отиди при диетолог, който ще ти изготви меню с подходящ за теб хранителен режим.От там отиваш във фитнес залата и започваш да тренираш.
Няма лесни неща, нищо в този живот няма да го получиш даром!
Щом искаш хубаво и привлвекателно тяло, ще ти се наложи да положиш и необходимите усилия!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
"Ща любя !"Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
може би никой не е гледал "отечествен фронт" миналата събота, но прочетете това, преди да правите тези изказвания.
Спрете се докато можете!” – апелира анорексичката Ния и пожелава на всички момичета, които искат да отслабнат да останат в света на живите
Тази събота 12 април 2008 година социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже една наистина слаба жена – Евгения, или просто Ния и нейната майка Рени. Ния е на 22 години, от София и тежи 26 килограма. Ния признава, че е болна от анорексия.
„В стремежа си за съвършенство много хора могат да умрат. Ния днес е на ръба на живота поради една проста причина – искала да бъде красива. Да бъде съвършена. Да не й се подиграват.” – разказва Мартин Карбовски. – „Може би е искала и да бъде вечно млада, неустоима билбордова девойка, която да съсипва сърцата на мъжете и това да й носи дивиденти.”
Преди седем години Ния тежи 70 килограма и решава да започне диета – спира да яде сладко и тестени храни, набляга на плодовете и зеленчуците. Постепенно обаче спира храната. „Втълпяваш си, че не ти се яде. Представяш си, че храната е твой враг!... Стана ми навик да не ям. Попаднах в капана на тази болест... Миналата година лекарите ме извадиха от гроба!” – разказва Ния и признава: „Аз исках всички да ме харесват – сега никой не ме харесва... Все се виждах дебела – сега съм ужасяваща!”
„Искаме да ви уплашим!” – признава Карбовски. – „Заради идиотските призиви за съвършенство на тялото, за идеална кожа, за всички рекламни трикове, след които хората се превръщат в роби на някаква дяволска мания. Ния е нежното плашило, което размахваме днес заради хиляди девойчици, които на всяка цена искат да свалят още един килограм. Преди да започнете диета – помислете за какво ви е всичко това! Стремежът към съвършенство на това тяло го е превърнал в мумия. Мумията на съвършенството живее в София и се казва Ния. Ние обичаме Ния. Ние заведохме Ния и нейното тяло на ресторант. Ще видите как Ния яде и колко яде нейното тяло... Това е най-евтината жена, която може да ви се наложи да водите на ресторант. Освен това тя има нужда да я водите на ресторант - нейната болест я е направила сама. Самотна. Няма приятели, няма секс, няма живот. Състоянието й докторите наричат “гранично състояние”. Утре може да я няма.”
Сложи си нещо за цел ине казвай немога... примерно ако ходиш на училище и кафенца с парите който хеърляш там си кажи,че ще си купиш нещо(като спестяване).или вместо да си купиш някоя тестена глупост си земи 1 кило мандарини примерно или някакъв друг плод. Аз вече съм така искам нещо и от парите който хвърлям за ядене си го копувам и не искам помощ от нашите защото така пак ще ме изкуши някоя "мазна баничка"![]()
![]()
off chesno kazano i az imam tkav problem...az sum 175 i sum 72-3mn e gadno..ne moga da mrudna ot tam..nz kakvo da pravq..i na men ne mi ostava vreme za fitnes i shte sym mn blagodarna ako nqkoi mi kaje nqkoq naistina efikasna dietka
Кардио и Фитнес- на всяка подобна тема казвам 1 и също. Кардио- там е решението и ниско-въглехидратна диета (НВД)
Първоначално написано от Say It Right
bokita-В случая ми се струва излишно така да ги завърташ нещата.
Все пак, не всеки решил да отслабва се разболява от анорексия-нали така?
Ако всичко е съобразно с нейното здраве, ако не се подлага на глад до припадък и ако тренира за тонус, качеството и на живот ще се подобри, тя самата ще се почувства по-добре, психическата и нагласа и начинът по който възприема тялото си, също.
Вече беше дискутирана темата за анорексията.Да страшна болест е, стремежа към съвършенство, може да те доведе до дъното, но това зависи и от множество други странични фактори.
За мен, Ния няма реална представа за себе си.Може би достигайки 50-те килограма тя отново е виждала себе си по начинът, по който е изглеждала, когато е била 70....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Казваш, че другите ти казват, че си дебела - ами ако ти самата се харесваш, не би трябвало тва да ти е проблем.А вече ако и ти самата искаш да отслбнеш тва е друг въпрос.А за отслабването все пак не може да нямаш никво свободно време - има ли желание, има и начин!
iskreno blagodarq na vsi4ki dali mnenieto si po tazi tema i se nadqvam vsi4ki s sa6tiq problem kato moq da ne postapvat kato niq nai-efikasniq na4in e sporta![]()
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
Хапчетата са най-голямата глупост,която някой може да си помисли.Една съученичка пие някакви,не яде сладко,хляб и тренира карате и повече напълнява от тях.И гадното е,че като ги спреш качваш двойно или почти двойно килограмите си.Първоначално написано от lili,,,
Абе нямали време за фитнес...![]()
Като се знам аз преди 2 години как "нямах време"...
Избийте си мързела курабиииии!!!
![]()
4akai malko,
purvo,kilogramite ti sa mnogo,
vtoro,kak uzna,4e s dieti ne stava?Qvno ne go iska6 dostata4no silno(da otslabne6) i zatova se otkazva6,ne izbira6 pravilniq hranitelen rejim i sporta ti kuca.
Neosa6testvimi ne6t6a nqma,kamo li za svalqneto na kilogrami i korigirane na van6niq vid.
Първоначално написано от bad_gurl_
виж сега, дебела или не - това си е твоето тяло. ако ти се чувстваш добре в него, просто го кажи на останалите. изборът си е твой. ако не - спорт и диета- друг избор просто няма. и под диета имам предвид култура на хранене, не на НЕядене.
Първо се замисли ти какво искаш, а не какво ти натякват тези около теб.
В никакъв случай,не се подлъгвай едвали са качествени и ще ти подействат и на теб.Примери от сорта..."една приятелка"...това или онова взела...са доста глупави.Първоначално написано от lili,,,
![]()
![]()
![]()
между другото, ИТМ-то и е 24, което може и да е високо, но си е в нормата. Не е чак повод за истерия. С разумен режим - загуба на килограм за седмица, за 2-3 месеца (точно до лятото) ще отслабне доста.
както и да е, същност. в тази страна имаме много странни идеи за слабо и дебело.
Съжалявам,че така ще ти го кажа,но.... ДА ДЕБЕЛА СИ И ТО МНОГО.Как е възможно момиче , което е високо колкото мен да тежи с 5 кила отгоре.Аз съм 70 кг и мога да твърдя,че целия съм чист .без мазнини и т.н.А ти 75 .. Извинявай много ама ...Никога няма да ме привлече физически момиче като теб,а чесно д ти кажа и повечето мъже...Колкото и да си пасваме като характери никога няма да почувствам тръпка към теб(физически).И толкова ли нямаш 20-30 мин за спорт еба*и...Всичко става просто вий като сте дебели и си казвате : "Ама аз нямам време,ама диетите това , ама този ми каза онова,казаха ми ,че съм дебела, ама аз дебела ли съм .. и т.н.. Еми фанете се малко да отслабнете е.Съжалявам за грубия пост ,но НО НА СВЕТА НАЙ-МНОГО МРАЗЯ 2 НЕЩА ОТНОСНО ВЪНШНИЯ ВИД НА ЖЕНИТЕ-> ДА ИМАТ КОСМИ ПО ТЯЛОТО И ДА СА ДЕБЕЛИ . Е ТФА просто е отврат...![]()
ето яZAMUNDA.NET
Тежиш си нормално според мен и тва си е до ген.