.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka k***a..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

ДА И ПРОСТЯ ЛИ?ЛИЧНО АЗ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.......
    Аз вече си казах мнението!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka k***a..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

ДА И ПРОСТЯ ЛИ?ЛИЧНО АЗ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.......
    Щом казва никога - не!
    Аз като лъжа и казвам "еди си кво НИКОГА повече "

А и от друга страна ако е било само секс - аз бих простила, ако ще и 8 пъти да ми го причинат това.
    Аз го гледам от тази страна - прощавам единствено само защото и аз бих искала да ми простят ако сгафя така.
    После нищо няма да е постарому, ама така е.. съдба.....
    Пък и имаше едно споменче:

Мога да простя и да забравя.
    Мога да простя, но не и да забравя.
    Не мога да простя, но мога да забравя.
    Не мога да простя, нито да забравя
    !

Ако си признае самия той, може би бих могла да му простя, но вече няма да е същото. Ще трябва доста усилия да положи , за да спечели доверието ми отново. Ако я обичаш наистина прости й, но ако се случи пак късай, защото ще се повтаря и повтаря.... Решението е твое. Не се влияй от мнението на другите толкова, защото ти си единствения човек, който може да реши заслужава ли си дай простиш. Помисли добре, защото в такъв момент човек се влие доста от това, което другите му казват да направи.

Аз бих простила но не бих продължила връзката защото както казаха човек направили го веднъж не се знае дали ще повтори но направи ли го два пъти със сигорност ще има и трети и все пак ти си знаеш и ти трябва да решиш аз ти казах това е което аз бих направила. И едис съвет не се влияй от мнението на околните.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Дето е текло пак ще тече...

ти си решаваш кво да правиш

... и те така

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Лично аз не бих простила. Щом има изневяра , значи някъде е останал недоволен от връзката. Аз не бих изневерила , ще очаквам това и от половинката си. Но тук ти трябва да решиш. Случило се е веднъж , втори път ... от къде си сигурен че тва няа да се случи и трети и четвърти? Казват че силните хора прощават... е ти можеш да простиш , ама дали ще го забравиш. Винаги тва ще те глозга отвътре.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    абе.... колкото и да я обичаш..... мхм....
    като те обича толкова много колкото твърди защо е спала ДВА пъти с него? тва за теб ако е много обичате си остани с нея....

много ясно че не

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Казват че силните хора прощават...
    Напротив!
    Мда.
    Или й прости, или я убий

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Казвам и чао загинаги и подминавам като я видя

Ако си признае сам може и да простя. Ако науча от друг човек, независимо кой, няма да простя никога. Унижението да разбера такова нещо от друг човек би ме заболяло повече и от изневярата.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    Естествено 4е НЕ
    +100

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Бих му простила ако е спал три п1тиии..за два няма да му простя

Ако го направи веднъж и си признае ще му простя но втори п1т ако разбера независимо от кого прошка няма да има
    saglasna s1m s teb
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Париж
    Ведниж,два пъти,три пъти-не ми дреме.Прошка за такова нещо-НЕ.И дали ще си признае,или не,дали ще се разкайва,или не,също грам не ме интересува.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    НЕ ! Прекалено голям инат съм, а да не казвам колко ще ме заболи след такова нещо.
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на koalka
    не.

Повече от фен
    nikoga...
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    somewhere over the rainbow
    Аааааа как...Много ясно,че ще му простя.То си е напълно нормално,даже ще го обичам още повече.Момчетосе е почувствало самотно,защо да му се сърдя.

Не.
    London Tipton

И 1 път да е било няма да му простя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на babity
    Еми първо разбрах от него и от други тя до последно отричаше и преди 1 час си призна....а иначе влюбен съм до уши но ако си повтори грешката незнам...вярно е че се скъса да плаче както и аз сега и мн тъпо...
    Ти луд ли си бе? Виж, че те прави за 2 стинки, бе! Не се подвеждай по сълзите и хленченето... ние сме подли и зли! Едно е да те разпитва какво би направил ако разбереш и след това, като знае, че няма да скъсаш с нея да си признае (говорим само при положение, че от другъде няма как да разбере), а съвсем друго е да отрече! Щом е отрекла - значи те е излъгала, а щом те е излъгала... трябва да я скъсаш!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    още на първия път му бие шута много риба има в морето
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако беше веднъж можеше да се замисля да му простя, завиди от обстоятелствата при които е станало, чувствата ни един към друг и т.н., но 2 пъти - разбира се, че НЕ!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си