- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили?
Щом казва никога - не!Първоначално написано от Amateur
Аз като лъжа и казвам "еди си кво НИКОГА повече"
А и от друга страна ако е било само секс - аз бих простила, ако ще и 8 пъти да ми го причинат това.
Аз го гледам от тази страна - прощавам единствено само защото и аз бих искала да ми простят ако сгафя така.![]()
После нищо няма да е постарому, ама така е.. съдба.....
Пък и имаше едно споменче:
Мога да простя и да забравя.
Мога да простя, но не и да забравя.
Не мога да простя, но мога да забравя.
Не мога да простя, нито да забравя!
Ако си признае самия той, може би бих могла да му простя, но вече няма да е същото. Ще трябва доста усилия да положи , за да спечели доверието ми отново. Ако я обичаш наистина прости й, но ако се случи пак късай, защото ще се повтаря и повтаря.... Решението е твое. Не се влияй от мнението на другите толкова, защото ти си единствения човек, който може да реши заслужава ли си дай простиш. Помисли добре, защото в такъв момент човек се влие доста от това, което другите му казват да направи.
Аз бих простила но не бих продължила връзката защото както казаха човек направили го веднъж не се знае дали ще повтори но направи ли го два пъти със сигорност ще има и трети и все пак ти си знаеш и ти трябва да решиш аз ти казах това е което аз бих направила. И едис съвет не се влияй от мнението на околните.
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Дето е текло пак ще тече...
ти си решаваш кво да правиш
... и те така
Лично аз не бих простила. Щом има изневяра , значи някъде е останал недоволен от връзката. Аз не бих изневерила , ще очаквам това и от половинката си. Но тук ти трябва да решиш. Случило се е веднъж , втори път ... от къде си сигурен че тва няа да се случи и трети и четвърти? Казват че силните хора прощават... е ти можеш да простиш , ама дали ще го забравиш. Винаги тва ще те глозга отвътре.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
абе.... колкото и да я обичаш..... мхм....
като те обича толкова много колкото твърди защо е спала ДВА пъти с него? тва за теб ако е много обичате си остани с нея....![]()
Напротив!Първоначално написано от mistake
Мда.
Или й прости, или я убий![]()
Казвам и чао загинаги и подминавам като я видя
Ако си признае сам може и да простя. Ако науча от друг човек, независимо кой, няма да простя никога. Унижението да разбера такова нещо от друг човек би ме заболяло повече и от изневярата.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
saglasna s1m s tebПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ведниж,два пъти,три пъти-не ми дреме.Прошка за такова нещо-НЕ.И дали ще си признае,или не,дали ще се разкайва,или не,също грам не ме интересува.![]()
![]()
![]()
НЕ!
НЕ ! Прекалено голям инат съм, а да не казвам колко ще ме заболи след такова нещо.![]()
♥ ♥ ♥
nikoga...![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Аааааа как...Много ясно,че ще му простя.То си е напълно нормално,даже ще го обичам още повече.Момчетосе е почувствало самотно,защо да му се сърдя.
И 1 път да е било няма да му простя.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ти луд ли си бе? Виж, че те прави за 2 стинки, бе! Не се подвеждай по сълзите и хленченето... ние сме подли и зли! Едно е да те разпитва какво би направил ако разбереш и след това, като знае, че няма да скъсаш с нея да си признае (говорим само при положение, че от другъде няма как да разбере), а съвсем друго е да отрече! Щом е отрекла - значи те е излъгала, а щом те е излъгала... трябва да я скъсаш!Първоначално написано от Amateur
още на първия път му бие шутамного риба има в морето
![]()
Първоначално написано от Riot
Ако беше веднъж можеше да се замисля да му простя, завиди от обстоятелствата при които е станало, чувствата ни един към друг и т.н., но 2 пъти - разбира се, че НЕ!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()