.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на japixloops

Трябва ми Външна фитнес програма !

досега ползвах кръгова. но откакто счупиха Успоредката ... съм на задънена улица

Мисля на фитнес да пробвам . засега незнам

та ако може да ми споделите някоя ... без упражнения за крака . Аз тичам само това ми трябва , другите да са лицеви опори , коремни ала бала.
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Има едно мн яку упражнение Dragon Flag се нарича мн полезно за корем и предмишници http://www.youtube.com/watch?v=mjCMq2zkbOoАко го правиш него нямаш нужда от crunches или коремни За гърди лицеви с широк захват,а за бицепс и рамо с тесен на ниво на рамена Прави повторения до отказ и ги прави упр най-много 2 пъти сед ,за да имат време мускулите да растат
    Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again

Еми има много опражнения за цялото тяло но бес уреди ще стане нещо като аеробика

Еми има много опражнения за цялото тяло но бес уреди ще стане нещо като аеробика но ако си купиш 1-2 гири ще може да правиш около 15 пшражнения за цялото тяло в метро се пордават 10 кг=4 лева
    + дискове хромирани по 4лв кг

Повече от фен Аватара на japixloops
    имам готино тяло .. поне на път за оформяне , и ми липсват малко плочки
    и ще съм Мистър Мускул

не искам уреди , защото мисля че според мен най-добре се прави релеф Не на уреди така че ще видя ефекта къв е и ще реша дали да ходя на фитнес

Мерси ^ за инфото на другите
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си