Здр.Аз съм момиче на 16 години. Баща ми никога не ме е милвал или по някакъв начин показвал, че ме обича или някакви чувства. Само безразличие. Разминаваме се из къщи без да си казваме нищо. Той се прибира вечер от работа сутрин заминава рано. Майка ми се грижи за мен и брат ми който е на 6. Нещата между татко и майка също не вървят. Когато баща ми се напие и говори ужасни неща. Снощи и е казал, че я мрази, че е с нея само заради мен и брат ми. Че не я иска. Че тя е виновна че той си е порпилял живота. Че аз съм била грешка.Че тя виновна, че баща му е починал (дядо)(защото когато са се оженили дядо е бил против брака им и те са заминали и за това той се разболял и починал).
Много ми е тежко хора, майка ми днес цял ден лежи в леглото и плаче и се тъпчи с успокоителни. Каза ми че иска да се измести да се махне от нас . Много ми е болно защото другия ми дядо,бащата на мама почина преди месец и тя много трудно го преживя. Много и се насъбра. не искам да я гледам така.. да се поболява. но и не знам какво да направя. Дори и след като е казал бащаи тези неща аз го обичам, все пак ... той ми е татко и аз толкова много приличам на него... не знам не мога да стоя безучастна но и нз какво да напрая