.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Майка ми ме вбесява..

Здравейте..Проблема е следния.Миналото лято работих в една шивашка фирма и си изкарах цел месец, обаче това лято реших да работя в един супермаркет, но не издържах тъй като работех по 9 часа и обедната ми почивка беше 5 минути.Отказах се.Сега една приятелка ще почва работа в шивашка фирма и майка ми постоянно ми натяква, че не съм ставала за нищо, другите деца работят мен ме мързяло .. дрън дрън .. Казах й че тая работа в шивашката фирма имат по 1 час почивка и се стои на стол .. нали миналата година съм го работила и зная какво е .. а на тази работа, дето сега се бях хванала 9 часа си на крак и си като труп после .. просто не можах да издържа
    А тя сравнява двете работи постоянно ! И как други деца издържали, а аз не мога да издържа При положение, че работата в магазин е по-тежка от колкото в шивашки цех (от личен опит го казвам!)Пък и по дяволите на 15 години съм кво иска от мен?!
    Говорила съм с нея и се опитвам да и обесня, че наистина беше трудно .. но не та не .. някакви съвети
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    пфф еми щом разговорите не действат, спри да й обръщаш внимание или пък ако баща ти е твой човек, му кажи да й каже да престане ...ама майка ти наистина прекалява

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Бих те посъветвла да не се влиеш от думите на майка ти.
    Важното е, че полагаш усилия, че искаш да си самостоятелна и т.н.
    Нека мрънка, щом си счела че предишната работа е непосилна за теб, си напуснала и точка.Важен е опита, не винаги единствено желанието довежда до добър краен резултат.
    Не се ядосвай и не се огорчавай-знам, че ти е било тежко, но може би на майка ти и е трудно да го възприе.Само спокойно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Съжалявам, ако те обиждам по някакъв начин, обаче, ако съм те разбрала добре, майка ти или не е излязла от пубертета, или влиза в критическата. Или пък ти не я цитираш точно, не мога да си представя как някоя майка ще кара 15-годишната си дъщеря да работи цяло лято и при това да се заяжда с нея като с връсница. Може би не трябва толкова да и обръшаш внимание, не знам как да ти помогна. Успех.
    пп На 15 никой не е длъжен да работи, освен ако няма желание, да не говорим, че е забранено от закона.
    Don't worry, be happy!

Майка ти е като баба ми. Просто го казва, да си говори нещо наопаки, а не че ти не ставаш за нищо. Не я слушаи.. напълно я игнорирай като ти ги бръштолеви тия. А и найстина на 15си.. ако беше на 17-18 може и да ти каже така, но ако по принцип си мързел, а не защото не издържаш просто.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Гадно е да те сравняват с другите.
    Просто й обесни, че не искаш да се натораваш толкова много, а другите са си други. И всеки си избира какво иска да прави, да работи и т.н....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Съжалявам, ако те обиждам по някакъв начин, обаче, ако съм те разбрала добре, майка ти или не е излязла от пубертета, или влиза в критическата. Или пък ти не я цитираш точно, не мога да си представя как някоя майка ще кара 15-годишната си дъщеря да работи цяло лято и при това да се заяжда с нея като с връсница. Може би не трябва толкова да и обръшаш внимание, не знам как да ти помогна. Успех.
    пп На 15 никой не е длъжен да работи, освен ако няма желание, да не говорим, че е забранено от закона.
    Съгласна съм ти нищо лошо не си направила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си