.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

искам да изясня някой неща

За това което ще напиша много хора сигурно ще ме намразят ама ми е през някъде

Такам темата е главно за момичетата задавали ли сте си въпроса защо метълистите и всички мразят фешъните и футболистчетата аз принципно слушам метъл и лично аз и съм убеден че не само аз а почти всички който мрази горепосочените групи така да да кажем не е както болшинството от вас мислят защото сме им завиждали истината е че повечето се чувстваме пренебрегнати от това че доста голяма част от момичетата обръщат внимание неимоверно голямо внимание на тези личности а ние сме пренебрегвани защото сме били по обикновенни само ще ви попитам кое от двете неща е по често исползвано "шибан фешън" или "шибан металист" мисля и съм убеден че шибан металист е най често използваното словосъчетание защото както и да го погледнете каквото и да правите ще разберете че съм прав и после откъде идва тази омраза ето от къде идва от това че ние сме изключително пренебрегвани в обществото като даже повечето си нямат никаква представа какви сме като личности и като характер и за това се нервя страшно много защото тука а и не само тука бъка от плиткоумни същества който се мислят за много знаещи но в действителност знаят едно голямо нищо и само се самозалъгват това е масово в цялата страна и после защо България отива на зле както е казано "Прост народ слаба държава"

П.П.Псувайте ме и ме обиждайте колкото си щете това е мойто мнение и държа на него и по никакъв ама абсолютно никакъв начин няма да се откажа от него
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на iPurple
    Ми ти си каза каквото имаше.. аз нямам какво да кажа..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

изля си душата..сега ще спиш спокойно

И що трябва да те псуваме...,щото изразяваш мнение,щото се чувстваш пренебрегнат,щото не си фешън...Не виждам смисъл да бъдеш псуван...Ама ми е много интересно,няма ли да спре тая тъпотия :
    фешъни - металисти...
    чалгари - рокаджии...
    слаби - дебели....
    блондинки - брюнетки... и прочие...

Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Експлоитедтийн (май тъй му беше ника) веднъж много добре го каза (ма даже не съм сигурна али беше той).
    Ще парафразирам, щото не помна точните думи, ама тва беше преди повече от година и не знам как му помня думите.

"Напоследък намирам нещо тревожно в света около себе си... всеки един индивид до 20 годишна възраст главно, но много от тях и след това гледат да се вкарат в някакви рамки на социална прослойка..... трябва да или да си чалгар и гордо да се тупаш в гърдите като такъв или въпросните имо-та или метъл, или пънк, или скейтър или блейдър....
    Въобще всичко живо се е свряло в къщурката на собствените си идеали и предрасъдъци и всичко отвъд фходната врата бива заклеймяваном а ако не е заклеймявано... то поне бива отхфърляно безусловно като второ качество. Дори без обеснение.
    Никой не може да погледне по-широко , никой няма по-отворен мироглед, надхфърлящ собсвените убеждения.
    Толкова е ограничено всичко.... толкова е пропаднало, че се отчайвам, а съм едва на (еди си колко години). Сякаш никой не държи вече на развитието на личността ->> на образованието, на изучаването на възможно най-много от тези субкултури, придобивайки по-голяма обща култура....стремежа да научиш всичко на този свят няма да те направи човек, знаещ всичко, но ще те обогати максимално много и ще те направи човек".

тва беха думите му.
    Някой ако си ги разпознава, може да каже.
    Абе, не беше точно същото, ама нещо в този контекст.

Мега фен Аватара на babity
    Съгласна съм с черинка (или по - точно съгласна съм до мястото в поста и, където спрях да чета). И с момичето преди нея също. Наистина повечето металисти, които съм срещала, независимо дали момичета или момчета са били хора, които страдат от липса на внимание. Помня, че едно момиче обясняваше, че носи черните грозни и ужасно не - секси дрехи само и само да дразни баща си! Или върлата фенка на Камелия, която не можеше да си намери компания и след седмица беше дива метъл фенка. Аз нямам нищо против тези хора, нито дори имам против някои останали. Склонна съм да забележа всеки, ама някои наистина прекаляват в опитите си да привлекат внимание. И не визирам само метъли...

Guest
    Аз ще ти кажа,защо...Просто ,защото някой,който слуша чалга се раздава с танци абсолютно добранамерено и когато види някой там метъл или разни ск8-тари си казва : "Ами да просто му харесва да бъде такъв и да се облича така,нямам нищо против'' А тези метъли и тем подобни,като видят някой,който се къпе и се облича нормално за света в който живеем и си е избрал да слуша примерно чалга,защото смята ,че най-много се доближава до самия него и започват веднага: ''А..УууУ ...тоя/тая пък веее ....чалгата да мре и почват да налитат на бой,да скачат да крещят...и това защо...защото някой не го кефи онова което и тях ...Ей това е истината и това крещене за какво ...Повечето казват от комплекси..Ето от къде идва и това,че го наричат смотани и никой не иска да контактува с тях..Просто защото не може да си каже мнението ,а да се прави на който не е!!На никой не му харесва това.....

Това е мое мнение

Град
    София
    първо това което ми расправяте за смърдящият неподържам надрусан метълк е било през 60-те и 70-те години на миналият век да и сега има таки маниаци който правят такива простотии но в сравнение с общият брой метълисти те са доста минимално количество двторо доколкото до налитането на бой моля ви се не бъркайте скинарите с метълите а до колкото до комплексари ние сме комплексари косло6то всички останали всички тука имат комплекси включително и аз такаче въобще неможе да се говори тука за комплексирани личности а това че си имала психично болен съучениек фен на хитлер и с хомосексуални наклонности неозначава че метълистите са такива
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    pz city
    Аз намирам отговор на въпроса ти.Защо момичетата обръщат внимание на фешъните,хаусърите или пък някви си футболистчета?Ами тези изброени и още други попринцип са добри приветливи хора,грижещи се за външния си вид .... и определено често показват усмивката си.А металистите.....хххммм това е другата крайност..... облечени в тъмни тонове,за да подчертае вътрешното настроение на човека,а то е едно основно....омраза,презрение към дръгите и различните от тях.....Точно и затова няма да видите метал да се движи с голяма компания от момичета кукли Това ограничено ваше мислени влиея в/у целия ви социален живот и така ще се ограничите и с вниманието на момичета металки/нали има такива/ и ще се премерите с пренебрежителното отношение на останалите.
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..?
    Така е именно заради това се чувствате пренебрегвани,защото вършите нечовешки неща,които никога не бих ги одобрила и не само аз ... Иначе това,което си написал и аз съм го забелязвала,но имам един съученик,който слуша метъл,но не го показва(имам предвит не се облича като такъв и не прави онези глупости за които спомена момичето) и мога да ти кажа,че си е супер пич и всички много го уважаваме... Направи си извода от всичко това...

Re: искам да изясня някой неща

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    За това което ще напиша много хора сигурно ще ме намразят ама ми е през някъде

Такам темата е главно за момичетата задавали ли сте си въпроса защо метълистите и всички мразят фешъните и футболистчетата аз принципно слушам метъл и лично аз и съм убеден че не само аз а почти всички който мрази горепосочените групи така да да кажем не е както болшинството от вас мислят защото сме им завиждали истината е че повечето се чувстваме пренебрегнати от това че доста голяма част от момичетата обръщат внимание неимоверно голямо внимание на тези личности а ние сме пренебрегвани защото сме били по обикновенни само ще ви попитам кое от двете неща е по често исползвано "шибан фешън" или "шибан металист" мисля и съм убеден че шибан металист е най често използваното словосъчетание защото както и да го погледнете каквото и да правите ще разберете че съм прав и после откъде идва тази омраза ето от къде идва от това че ние сме изключително пренебрегвани в обществото като даже повечето си нямат никаква представа какви сме като личности и като характер и за това се нервя страшно много защото тука а и не само тука бъка от плиткоумни същества който се мислят за много знаещи но в действителност знаят едно голямо нищо и само се самозалъгват това е масово в цялата страна и после защо България отива на зле както е казано "Прост народ слаба държава"

П.П.Псувайте ме и ме обиждайте колкото си щете това е мойто мнение и държа на него и по никакъв ама абсолютно никакъв начин няма да се откажа от него
    бързо вените

ПП: Що се връзваш? За кфо трябва да ти пука? Гледай си музиката и еби в гъза останалите..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Глупав спор водите....

Аз, пък, ви обичам всичките.
    Ако щете ме мразете, той Господ ви е наказал достатъчно.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Тва си е твое мнение...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Сега например си добавя мойта мъка верно метъл съм не се обличам откачено ми само с каквото мии удобно и неее във всчики случаи педалско 0 номер съм в главата и истинска болка е метъл без коса на повечето приятели се жалнах ма викам и тука да са жална...

И по темата Фешъните и футболистите са си чисто и просто тъпаци па вии ки правете кфот щете
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Брау! На мен вече ми писна да обяснявам на всеки, че много от метълите са доста спокойни и добри хора с доста добра лична хигена. И престанах. Вече не се опитвам да убедя хората, че метълите трябва непременно да са грозни или дебели. Разбрах, че няма смисъл. И наистина е така, няма полза от това да наливаш в главата на някой чалгар мисълта, че и феновете на твърдата музика също са хора. Просто им е трудно да възприемат. Относно метълите, има хора и хора. И преди съм казвала, че и сред фешъните има нечистоплътни и грозни, не само сред метълите. Това, че не се къпеш или че не се подържаш не се дължи на факта, че слушаш определен стил музика!
    По темата: Аз пък не мисля, че метълите непременно са отхвърляни, не отричам, че кухите 12 годишни кукли обръщат повече внимание на батковците с тесни розови блузкии руси кичури. Но има адски много метъл компании в които повечето си имат гаджета. Авторе, не се отчайвай и недей да смяташ, че си отхвърлян заради това, че слушаш метъл, сигурна съм че много момичета харесват пичове точно като теб. Аз например съм метълка, не винаги човек на улицата може да го установи поради простата причина, че често не се обличам като такава. Но и аз имам приятели, знам че има хора на които мога да разчитам и които въобще не ги ебе каква музика слушам. Сигурна съм, че и ти имаш.
    Колкото до това, че момичетата предпочитат фешъни... Ами приеми го. Детска радост шаерни бонбонки. За всеки влак си има пътници и не се и съмнявам, че някъде в момента седи и твоето момиче!

Абе кви са тия стари разбирания от повечето хора тука???? Това ,че си метъл не значи напременно,че си нечистоплътен и ,че се къпиш 1 път в годината.Пък и откаде сте сигурни ,че тия куклички се къпят нормално??То толко лак и гел имат на косата,че не се разбира дали стой така от тях или не.
    Познавам много метъли и този образ,който налагате няма нищо общо с действителноста.Всички са яки хора , забавни и тн.Много повече ме радва да движа с такива хора отколкото с фешани,чалгари,хаусари и сякви такива.Хората те приемат такава,каквато си .Не трябва да се правиш и да лъжеш.И никога няма да ти откажат помощ,защото трябва да ходят на козметик примерно.Не сте ли забелязали,че те са по-голями буклуци в някой случай.Надути и с толкова голямо самочувстие ,каточели целия свят бачка за тях.
    А сичко това,че се харесват само фешани-еми така е .След като мнозинството от момичетата умират за баткото с яката прическа,за която се грижи повече от тях, и модните дрешки.За повечето от прителките ми е така.За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.

И последно,че стана мн дълго- Метълите в по-голямата си част не са агресивни.Просто сичките чалгари ги гледат с такова пренебреженмие,че няма как иначе.
    Автора-радваш ме ,ако искаш пиши на лично
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.
    Ти си мой човек

Зелената фея на отбора Не знам за другите ,ама някой,който трепери когато завали,защото ще му се развали прическата не е за мене
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.
    Ти си мой човек
    Ставаме 3.

Град
    София
    Зелената фея на отбора и lqlqlql шапка ви свалям отдавна небях чел толкова смисленни и правилни (поне според мен) мнения за което евалата

Град
    Париж
    Кфо значение има дали слушаш метъл,дали играеш футбол,или кфото и да било? Според мен тфа не е важно.Важен е човека,а не групичката,към която го причисляват.

бате секи си има мнение и харесва разли4ни неща...аз ли4но мразя метали виж хаусерите по стаат

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    мне аз предпочитам да изполвам словосъчетанието "мазен метълист"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..?

Ти си ебати тъпото същество.
    ivakavlad, и ти не и отстъпваш по акъл. о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си