- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да изясня някой неща
За това което ще напиша много хора сигурно ще ме намразят ама ми е през някъде
Такам темата е главно за момичетата задавали ли сте си въпроса защо метълистите и всички мразят фешъните и футболистчетата аз принципно слушам метъл и лично аз и съм убеден че не само аз а почти всички който мрази горепосочените групи така да да кажем не е както болшинството от вас мислят защото сме им завиждали истината е че повечето се чувстваме пренебрегнати от това че доста голяма част от момичетата обръщат внимание неимоверно голямо внимание на тези личности а ние сме пренебрегвани защото сме били по обикновенни само ще ви попитам кое от двете неща е по често исползвано "шибан фешън" или "шибан металист" мисля и съм убеден че шибан металист е най често използваното словосъчетание защото както и да го погледнете каквото и да правите ще разберете че съм прав и после откъде идва тази омраза ето от къде идва от това че ние сме изключително пренебрегвани в обществото като даже повечето си нямат никаква представа какви сме като личности и като характер и за това се нервя страшно много защото тука а и не само тука бъка от плиткоумни същества който се мислят за много знаещи но в действителност знаят едно голямо нищо и само се самозалъгват това е масово в цялата страна и после защо България отива на зле както е казано "Прост народ слаба държава"
П.П.Псувайте ме и ме обиждайте колкото си щете това е мойто мнение и държа на него и по никакъв ама абсолютно никакъв начин няма да се откажа от него
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму