.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Vqrvateli v sanishtata?

sanishtata ni intriguvat i plashat.chesto te sa starnni ili mrachni i na sutrinta se sabujdame s tqgostno chuvstvo na bezpokoystvo.drug pat nasan izjivqvame mechtite i nay-sakrovenite si jelaniq i ne iskame da se budim,za da si osigurim oshte nqkolko minutki naslada.....[/b]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Vqrvateli v sanishtata?

Цитирай Първоначално написано от mi vida
    sanishtata ni intriguvat i plashat.chesto te sa starnni ili mrachni i na sutrinta se sabujdame s tqgostno chuvstvo na bezpokoystvo.drug pat nasan izjivqvame mechtite i nay-sakrovenite si jelaniq i ne iskame da se budim,za da si osigurim oshte nqkolko minutki naslada.....[/b]
    То при мен това е ежедневие.Не за друго,защото от малък си имам insmonia
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

аз вярвам, защото на сън всичко е прекрасно, като се събудя всичко е още по-прекрасно

Град
    Вкъщи, но редовно се отбивам у съседката...
    Вече незнам на кво да вярвам в тоя свят.

Обаче съм имал случки, при които ми се е струвало че съм ги преживявал вече на сън. Нещо като дежа вю (надявам се че не бъркам термина). :P :P :P

ami 6tom

sled kato se sabudi6 i si po 6tastliva dori ot kolkto si bila v sanq....to togava si ot malkoto koito vinagi sa HAPPY kogato stanat.az imam takiva slu4ei v koito sam sanuvala ne6to super gadno...i celiq den prosto neiskam da ima mn hora okolo men ne mi se govori,ne me interisuva ni6to i nikoy.tva ne e mn hubavo no pak eto 4e si osigurqvam savsem malko vreme v koeto napalno mog ada bada sama s sebe si i da pomislq varhu sanq koyto sam sanuvala...t.e.dali ima ne6to koeto e naisitna pritesnitelno a i ako imam samneniq 4e sa vazmojni bade6ti trudnosti i prtobelmi...ey togava kakvi li ne ne6ta preminavat prez akala mi...no smqtam 4e sanqt e malko ili mnogo znak za ne6to neznam kakvo to4no no podskazva za ne6to predstoq6to....

Аз вярвам, защото някои от моите сънища се сбъднаха (и продължават др.сънища) в реалността.

PsychoPatt
    МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2008 3:00 pm Заглавие:
    Вече незнам на кво да вярвам в тоя свят. Very Happy Very Happy Very Happy

Обаче съм имал случки, при които ми се е струвало че съм ги преживявал вече на сън. Нещо като дежа вю (надявам се че не бъркам термина). Razz Razz Razz
    Всеки човек можеда сънува бъдещето си. Уверен съм в това!

Супер фен
    Град
    България
    Не!Това е сън ,той няма нищо общо с действителноста ,поне при мен е така!Като сънувам нещо хубаво ,значи ще се случи нещо гадно,като сънувам нещо лошо се случва нещо гадно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от PsychoPatt
    Вече незнам на кво да вярвам в тоя свят.

Обаче съм имал случки, при които ми се е струвало че съм ги преживявал вече на сън. Нещо като дежа вю (надявам се че не бъркам термина). :P :P :P
    Дам и аз съм така :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си