.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на babity

Посъветвайте ме за избор на учебник

От идната седмица започвам да помагам на едно съседче да влезе в крак с английския. Досега е учила немски, а влиза в английска паралелка. Какъв учебник да избера за да и е по - лесно. Нивото тря'а да е beginer.

Да сложи 300 кинта и да са метне на един курс по Англииски от бегинар до перфектно научаване
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

MUFC ko sa zaqjdash we???
    mi mislq 4e znam edin dobur y4ebnik ma.. mislq 4e se kazvashe go! ili neshty takova . Opportunities e po trudni4uk spored men
    dano sam pomognala :P

Цитирай Първоначално написано от dolce_lady94
    MUFC ko sa zaqjdash we???
    mi mislq 4e znam edin dobur y4ebnik ma.. mislq 4e se kazvashe go! ili neshty takova . Opportunities e po trudni4uk spored men
    dano sam pomognala :P

Стига съм за саяждал Изказвам мнението си просто :P
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

ma.. to mai samo nie si pishem f taq tema

Нищо, така ще можем да натякваме на другите, че са тъпи!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Според мен щом е в английска паралелка няма нужда да и помагаш, защото тя си почва от началото така че ....

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    a na mene,koi 6e mi pomogne? i az sym u4ila nemski i sega mn se pritesnqvam a sestra mi e matemati4ka i nqma koi

Град
    40 Miles from the Sun
    За какво ще и' помагаш, като ся ще е английска паралелка и едва ли не ще почнат езика от начало? ;] А иначе ако много държи, може да вземеш някво помагало, а не учебник. Отиваш в някоя книжарница и питаш. ;]

+1 за go!. Той се бегинърите е един зеленичък такъв. Като учих по него ми беш много кеф, интересно. После като влязох със засилено изучаване на АЕ и знаех доста от нещата, които учехме, което за мен е белег, че учбника си е вършел чудесно работата!
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    За какво ще и' помагаш, като ся ще е английска паралелка и едва ли не ще почнат езика от начало? ;] А иначе ако много държи, може да вземеш някво помагало, а не учебник. Отиваш в някоя книжарница и питаш. ;]
    Да, ама тя няма да е подготве, ами влиза в клас, в който си почват езика от някъде си, тя кандидатства след осми клас.

Moже първия Snapshot да вземеш,а може и Opportunities първия...Отиди в офиса на Longman и кажи какво търсиш,но Снапшот и Ъпътюнитис според мен са най-добри учебници.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Да, ама тя няма да е подготве, ами влиза в клас, в който си почват езика от някъде си, тя кандидатства след осми клас.

Е, кажи така. Ние учихме по Оpportunities и са много хубави учебниците. Червен, син, зелен - май така бяха. о.О Силно го препоръчвам. =)

Цитирай Първоначално написано от babity

Е, кажи така. Ние учихме по Оpportunities и са много хубави учебниците. Червен, син, зелен - май така бяха. о.О Силно го препоръчвам. =)
    Да,но ъпъртюнитис са прекалено елементарни щом иска за след 8ми клас...Снапшотите са най-добре.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си