- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 31 СУЧЕМ или 7 СОУ
31 СУЧЕМНо ако искаш нещо средно 138 Златасрски също е добро даскало
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Предполагам,че повечето ще ти кажат 7 СОУ,но аз съм твърдо за 31 СУЧЕМ,не бих се прецакала със 7 СОУ. Аз също трябваше да избирам,но м/у 31 СУЧЕМ и 2 АЕГ,но понеже доста се колебаех,с майка ми решихме да е 2 АЕГ.Иначе учители са ми казвали,че 31 СУЧЕМ е мн. добро даскало.![]()
Да и аз съм на това мнение но нз , ако не можеш да решиш питаи някои фрта дето са са 9ти клас![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
31 СУЧЕМ
Non musique - non vie!
Според мен определено 31 СУЧЕМ е по-доброто...И все пак ти си преценяваш и си знаеш най-добре!
31 половината ми фр-та са там..викат добро било па нз
.!.
Аз тъй като прекарах 5години в 31 СУЧЕМ гласувам за 7мо![]()
![]()
![]()
Каква само причина
![]()
31во СУЧЕМ! Определено! \/ \
/
милион пъти 31-во!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindscan
31![]()
![]()
![]()
7![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Махленското![]()
![]()
![]()
![]()
хахахХАХа Аз учих в 7-мо и един от моя клас, който го изключиха го пратиха в 31. Обаче е малко кофти, защото само той попадна в 31-во, другите в някви... един беше в някаво 118 в Младост, ама се амбицира човекът, изкара приравнителен и в 10-ти клас пак се върна при нас.
Иначе не знам кое е по-добре.![]()
7-мо ако искаш немски или френски , а 31-во с английски и испански е доста добро..
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
v 31 ima hiper tupi i gadni decaa ujas e ne vlizai tam ako iska6 da ne propadne6 tam vs sa egoisti i naduti puiki ima 1 momi4e na koeto vs mu sluguvat i sa grupi4ka no ako ne si v tqh te biqt i ti se podigravat tui 4e ako si licemerka i egoiska i k*Rva vlez tam 6te nameri6 takiva kato tew a ako ne stoi dale4
Да знаеш за 7-мо соу.Значи сестра ми влезе там миналата година и нали учи много по немски ще има 6(ама там дават много домашни и изискват много).А нали тя по бел и мат учи много и знае ама там ще и пишат 5 затова се учи много.Препоръчвам в 2 аег или 73 соу
Препоръчвам 2 аег(там е много яко)
не съм от София, но до колкото знам 31 СУЧЕМ е по-добро..![]()
Аз не мога да преценя, бил избрал 7мо защото там имам приятели, но ми е интересно какво по дяволите е 2АЕГ, 2НЕГ ?!
Такива неща нЕма! НЕГ и АЕГ са едни![]()
Темата е стара
=> 100% автора избра къде да влезе
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще ми кажете ли дали в 31 СУЧЕМ има профилирани паралелки след 7 клас и какви са?Проверих в сайта на у-щето,но нищо не намерих!![]()
Няма такова нещо ! ... Била съм там и ти препоръчвам горещо да не ходиш там ! Ще си изпатиш яко. Казваат, че е яко дисциплина-няма такова нещо ! ! ! ! ! ! !.Иначе учители са ми казвали,че 31 СУЧЕМ е мн. добро даскало.![]()
v 31 ima hiper tupi i gadni decaa ujas e ne vlizai tam ako iska6 da ne propadne6 tam vs sa egoisti i naduti puiki ima 1 momi4e na koeto vs mu sluguvat i sa grupi4ka no ako ne si v tqh te biqt i ti se podigravat tui 4e ako si licemerka i egoiska i k*Rva vlez tam 6te nameri6 takiva kato tew a ako ne stoi dale4
Ахъ, и аз това казвам. Но зависи какво искаш да научиш. Ако искаш английски, имаш добра възможност, стига да си учиш като хората и да не ебаваш за разни идиотски предмети. Стойна по свят и личност ще ти изпие душицата, Таслаков по литература е идиот, по физкултура са луди и двете даскалици, Малинка по биология е мааааалко луда, но като цяло не е зле. Но има и добри учители. За 7-мо съм чувала, че е много строго и май не било много добре. Но пък не съм учила там, няма как да знам.Първоначално написано от Jamalska
Темата е от 2008, затваря се.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire