Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
Цитирай Първоначално написано от inatchee
здравейте на всички реших да пиша защото незнам какво да правя.аз съм на 14 и може би ще кажете че съм малка но ... проблема е че си нямам приятел което ме кара да се чуствам много зле понеже всеки има нужда от прегръдка целувка и рамо на което да поплаче но ще кажете че не ми е нужно гадже за това а просто добър приятел но не е така защото и аз искам да съм като другите и да си имам приятел.проблема е че съм малко пълничка а всички момчета е да почти всички харесват слаби момичета и все едно ние като не сме не сме и хора и нямаме право на щастие.ще кажете че е рано че има време но аз немога да продължавам така живея в малък провинционален град и не че няма избор но незнам аз дори и да харесам някое момче то няма сащите чуства към мен ... моля ви ако можете посъветваите ме нещо макар аз сама да трябва да реша проблема си но това е че незнам по какъв начин ... благодаря ви предварително
ами мойто момиче .... ДОБРЕ ДОШЛА В СВЕТА НА МАТЕРИАЛИСТИТЕ да така ..... отслабни .... ако иксаш да си харесвана и желана.... иначе по мое мнение дебеличките момичета им се налага да правят много работи за да привлечат внимание ... ама си малка за да ти кажа тази тайна
знаеш ли значението на думата 'материалист' ?
искаш да кажеш "Повърхностни хора"
по темата: не се подлагай на изтощителни диети !
не яж калорични неща !
разделно хранене .
КаТо се "изваеш" , момчетата ще забележат.Поне мое мнение.
Пп за момчета има време