- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска?
Значи на скоро гаджето ми ми каза че се \"задушава\" от мене,и кфо аз си викам хубаво са късаме,няма да иска да се виждаме,за да премисли нещата,а той кфо искаше да се виждаме,като ме види не спира да ме гушка,целува ме постоянно,казва ми че ме обича,че съм му липсвала,сега пък реши да не се виждаме един месец да премисли всичко,чесно казано някои може ли да разбере какфо иска тфа момче
Мии...аз мисля че не знае какво иска..хем се задушавал хем само те гушка и т.н..но опитайте сега 1 месец разделени може след това да бъде добре![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Доста странно.Пробвайте пак след време
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Иска малко време да разбере дали наистина има 4увства към теб.Нищо не ви пре4и да се разделите за малко така и двамата ще разберете колко силни са 4увствата ви.Като му домъ4нее за теб ще видиш колко бързо ще те потърси![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Em spred men te obi4a...6tom postoqno te gy6ka i te celuva..no moje bi iska malko svoboda koqto ti ne my dava6..kakto toi e kazal "zady6ava6 go" razdelete se za izvesno vreme i ako ne mojete edin bez dryg pak badete zaedno!
AKO OBI4A6 NQKOI ,PYSNI GO NA SVOBADA A TOI AKO TE OBI4A 6TE SE VARNE OTNOVO PRI TEB!![]()
![]()
![]()
Кой за какво си мисли?!Жоро.ЖороПървоначално написано от KillSwitchEngage
Май само тва ти е в главата.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Ама аз съм си го пуснала на свобода,тва че той иска да се видим аз кво да напраа,аз даже предложих да не се виждаме и той каза че щял да предложи същотоПървоначално написано от SabrinaAa
Абе бива си го,да ти каа,ше го чекамПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Иска секс ...за това съм убеден...
хахаПървоначално написано от KillSwitchEngage
още на 1во число го чакай хаха
![]()
Апф не е само тва,ония ден нещо се държа толкова тъпо,че си тръгнах и той ме последва нали,някуф тъжен,и само седи на спирката некув ебаси огорчения,и аз нали вървя към другата спирка и той пак след мене,и понеже той пред мн време ми беше подарил едно герданче,и аз му го връчвам(повярвайте ми държа се ужасно тъпо)и той вика не го искам,и аз викам ми и аз не го искам,и той с насълзени очи вика,ем тогава го хвърли,и аз нали отидох към другата спирка и той остана сам,и му течаха сълзичките,така че не мисля че е само заради сексаПървоначално написано от GregoryHouse
А по-рано не може ли да дойдеПървоначално написано от KillSwitchEngage
само тва се чудя
![]()
Скъпа тряя да се радваш че той ще се върне!Първоначално написано от paranoia
както казва Жоро като сметките за тока
![]()
Първоначално написано от miss_asi
А ест че ше се радвам,ама секс в скоро време няма да има,дори и пак да се събереме,той кфо си мисли,че веднаа ше му се плякна на п*тката е нема па да стане
![]()
хаха само така момичеПървоначално написано от paranoia
![]()
Той от мене мн лесно се дърви,ама аз само си го будя и пак си го оставям да заспи,нема такя при мене,само ако аз искам иначеПървоначално написано от KillSwitchEngage
ДА ЛАПА
![]()
хахаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Дай лапа брат и скайп същоПървоначално написано от paranoia
![]()
![]()
То той не знае, какво иска, пък ние ли да знаемБягай далеч от такива хора е моят съвет, дори след този един месец да иска да сте заедно, ти го отблъсни, не бъди с него,колкото и да ти е трудно, вярвай ми казвам ти го от личен опит
![]()
Ако не го търсиш известно време,той сам ще осъзнае,че му липсваш и ще се върне при теб с шоколадови бонбони и цветя.Нека има Happy end![]()
![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
Ne e shteshe da mi kaje prosto ;] znae che she go priema,puk i da nqma da smeeПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
Дай му време-този месец,който иска,а после сама ще разбереш какво ще стане.