.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Nedko0o
    Според мен кат не е детствено моми4ето 6те ти пусне бързо но ако е детствено 6те има да по4ака6 доста дълго време... за6тото моми4ето което е детстевено трябва да е сигорно дали иска да си изгуби детстевеноста сас теб

Напълно подкрепям това мнение
    Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    mi...... 1 p1t-2 meseca me 4aka mom4eto,be6e dosta trudno,v prodaljenie nq 1 mesec me sabli4a6e malko po malko,p1rvo blizkata,..d1nkite.....sutiena...
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

Град
    "градът на мечтите"
    2-3 седмици
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    амиии три четири месеца някъде там ме чака
    No matter where you go, there they are...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм .. около 3 месеца и нещо .. Бях сигурна, че той е човека и просто го направих .. не съжалявам, че беше точно тогава и че беше точно с него.. и няма да съжаля ..
    Но съм сигурна, че като се разделим ще имам нужда от много време, за да пусна на друг .. Може би ако намеря също толкова подходящ човек ще го мотая много повече .. Просто не мога да си представя да правя секс без да изпитвам нещо към партньора .. Няма да изпитам никакво удоволствие ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    С предишният май изчакахме три месеца докато си легнем.А със сегашното ми момче си легнахме още на втората среща .И то аз бях настоятелната и го исках.Той даже не ми е и говорил за секс Ами какво да направя като ме побъркваше само докато го гледам и умирах да бъда с него.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    мммм.. първия ми чака 1 месец..
    втория ... 2 седмици хахаха така се стекоха нещата...... е..излезе доста сериозно всичко (9 месеца)... не съжалявам,че избързах..

...за другите с който съм била..не помня колко са ме чакали...

7-8 месеца..Но бях девствена и ми беше за първи път..та за това толкова ме чакаше
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Точно 1 месец . Подарихме си подаръчетата , гледахме филм и ... Бях девствена ... бях ...

Miiiii s parviq mi nqmahme i 2sedmici...az bqh devstvena-ama ne mi dreme6e za ni6to-daje i za nego ne mi puka6e-misleh si 4e 6e se nakecame i sled 1-2meseca 6e skusame...to puk izkarahme 1godina zaedno...a 4ak na 2riq mesec ot vryskata ni si pozvolih da imam 4yvstva...
    s 2riq i 3tiq dori ne sme bili gadjeta be6e prosto sex za 1no6t...
    a sega s 4tiq....em - vzaimno se iz4akvahme 6toto toi me 4aka6e da napravq 16..a az go 4akah da mi pusne...a ne sme i gadjeta-a prosto sex partniori
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Град
    The Land Of The Doomed
    Ми чака ме към месец и нещо - беше ми 1вия

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    18 месеца, но 9 от тях беше в казармата и се виждахме за 1 ден на 2 месеца. И не съм го мотала...това беше взаимно решение-да изчакаме, докато не се уволни!

Фен
    Град
    под масата ;)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    При мен винаги се е полу4авало така, 4е първо правим секс и след това тръгваме, така 4е...
    и аз така \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    az izchakvam povechko vreme ... mesec da kajem ...
    Ти месец, а аз 6 пъти по толкова..

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Цитирай Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
    Цитирай Първоначално написано от Nedko0o
    Според мен кат не е детствено моми4ето 6те ти пусне бързо но ако е детствено 6те има да по4ака6 доста дълго време... за6тото моми4ето което е детстевено трябва да е сигорно дали иска да си изгуби детстевеноста сас теб

Напълно подкрепям това мнение

Напълно подкрепям това НЕГРАМОТНО мнение
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    с първия ми нямаше и месец реших това да му е подаръка...А със сегашния си...амиии....доста бързичко...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: По колко време мотахте приятели си?

Цитирай Първоначално написано от drugar_komunist
    Интересно ми е по колко време бавихте приятели си преди да легнете с тях? Теми такива има, ама искам по актуална, доста ми е интересно и от личен план искам да видя, само аз ли съм прецакан?
    Първия 6 месеца, втория 2 третия 4 а със сегашния също ходим от 4 и още не сме го правили защото все пътува и се виждаме рядко(имаме си доверие, моля не започвайте "ама той 100 на 100 ти изневерява" благодаря предварително)
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

10 meseca prosto predi tova ne misleh 4e sum gotova

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    2 месеца и половина, и бях девствена ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Ми първия чакаше 1 година,втория вече чака 6 месеца и скоро ще бъде ощастливен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден
    Ми първия чакаше 1 година,втория вече чака 6 месеца и скоро ще бъде ощастливен.
    Преди малко пускаш тема, че сте правили секс без презерватив, сега викаш, че не сте го правили още....
    Чичко Полицай дебне, не можете да го излъжете, курвички долни.

казах в темата че само е бил за малко в мен още нe сме то правили real

Мега фен
    Искаш ли да поиграем на любимата ми игра?Казва се разконсперирай другия, за жалост ще има пагубни последствия за един от нас.Като ти гледам умствения багаж от 10-те ти постчета и аватара на Викито Бекъм - май това ще си ти.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден
    казах в темата че само е бил за малко в мен още нe сме то правили real
    Мила, на това му се вика полов контакт real
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

az na p1rviq den

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си