- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко време мотахте приятели си?
Първоначално написано от Nedko0o
Напълно подкрепям това мнение![]()
Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!
mi...... 1 p1t-2 meseca me 4aka mom4eto,be6e dosta trudno,v prodaljenie nq 1 mesec me sabli4a6e malko po malko,p1rvo blizkata,..d1nkite.....sutiena...![]()
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
2-3 седмици
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
амиии три четири месеца някъде там ме чака![]()
No matter where you go, there they are...
Хм .. около 3 месеца и нещо .. Бях сигурна, че той е човека и просто го направих .. не съжалявам, че беше точно тогава и че беше точно с него.. и няма да съжаля ..
Но съм сигурна, че като се разделим ще имам нужда от много време, за да пусна на друг .. Може би ако намеря също толкова подходящ човек ще го мотая много повече .. Просто не мога да си представя да правя секс без да изпитвам нещо към партньора .. Няма да изпитам никакво удоволствие ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
С предишният май изчакахме три месеца докато си легнем.А със сегашното ми момче си легнахме още на втората среща.И то аз бях настоятелната и го исках.Той даже не ми е и говорил за секс
Ами какво да направя като ме побъркваше само докато го гледам и умирах да бъда с него.
![]()
мммм.. първия ми чака 1 месец..
втория ... 2 седмици хахаха така се стекоха нещата......е..излезе доста сериозно всичко (9 месеца)...
не съжалявам,че избързах..
...за другите с който съм била..не помня колко са ме чакали...![]()
7-8 месеца..Но бях девствена и ми беше за първи път..та за това толкова ме чакаше![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Точно 1 месец . Подарихме си подаръчетата , гледахме филм и ...Бях девствена ... бях ...
![]()
Miiiii s parviq mi nqmahme i 2sedmici...az bqh devstvena-ama ne mi dreme6e za ni6to-daje i za nego ne mi puka6e-misleh si 4e 6e se nakecame i sled 1-2meseca 6e skusame...to puk izkarahme 1godina zaedno...a 4ak na 2riq mesec ot vryskata ni si pozvolih da imam 4yvstva...
s 2riq i 3tiq dori ne sme bili gadjeta be6e prosto sex za 1no6t...
a sega s 4tiq....em - vzaimno se iz4akvahme6toto toi me 4aka6e da napravq 16..a az go 4akah da mi pusne...a ne sme i gadjeta-a prosto sex partniori
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Ми чака ме към месец и нещо - беше ми 1вия![]()
18 месеца, но 9 от тях беше в казармата и се виждахме за 1 ден на 2 месеца. И не съм го мотала...това беше взаимно решение-да изчакаме, докато не се уволни!
и аз такаПървоначално написано от SINDEL
![]()
\
/
Ти месец, а аз 6 пъти по толкова..Първоначално написано от gerinceto
![]()
Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
Напълно подкрепям това НЕГРАМОТНО мнение![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първия 6 месеца, втория 2 третия 4 а със сегашния също ходим от 4 и още не сме го правили защото все пътува и се виждаме рядко(имаме си доверие, моля не започвайте "ама той 100 на 100 ти изневерява" благодаря предварително)Първоначално написано от drugar_komunist
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
10 mesecaprosto predi tova ne misleh 4e sum gotova
Ми първия чакаше 1 година,втория вече чака 6 месеца и скоро ще бъде ощастливен.
Преди малко пускаш тема, че сте правили секс без презерватив, сега викаш, че не сте го правили още....Първоначално написано от Есенен_Ден
![]()
Чичко Полицай дебне, не можете да го излъжете, курвички долни.
казах в темата че само е бил за малко в мен още нe сме то правили real![]()
Искаш ли да поиграем на любимата ми игра?Казва се разконсперирай другия, за жалост ще има пагубни последствия за един от нас.Като ти гледам умствения багаж от 10-те ти постчета и аватара на Викито Бекъм - май това ще си ти.
Мила, на това му се вика полов контактПървоначално написано от Есенен_Ден
real
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com