- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-евтини..противозачатъчни?
Здравейте,бихте ли ми казали има ли противозачатъчни или дуо таблетки за след секскоито да струват около 10-15 лв,щото нема кинти..?
Спешната контацепция ли са "противозачатъчни за след секс"
Ако имаш в предвид за взимане не хапче след рискован секс-това е Ескапел до 3 дни,30тина лв.А ако искаш да кажеш противозачатъчни си,те варират около тези цени дето си посочила 10тина лв са мисля![]()
+1Първоначално написано от mila90
П.С-Ако става въпрос за противозачатъчните ,по-добре иди да ти ги препише лекар![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Я малко по-сериозно! Противозачатъчни се изписват от гинеколог, а не се купуват ей така, на своя глава!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А пък хапчетата за след секс при гаф НЕ се пият като бонбончета
Те са яко бъкани с хормони и се пият максимум 1-2 пъти годишно и то, когато наистина има причина![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Подкрепям .. Имаше една съфорумка, която беше писала, че го пила 2 пъти за една седмица и "тези хапчета изобщо не са вредни !! " ..Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Yasmin, които вмомента са най-ниско хормонално дозирани, т.е. които най-малко ти бъзикат хормоните, струват 18-19 лв.Първоначално написано от sladkish_14
Консултирай се с гинеколог.
Абсолютно.Първоначално написано от Wrathchild
Знаеш ли какви странични ефекти могат да предизвикат, ако взимаш неподходящи за теб противозчатъчни? Трябва задължителна консултация с гинеколог!
Mda.. tokuvij zemesh da svetish v tymnoto ili ti porasne treta gyrda..!!!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
TRI-REGOL един блистер сртува 4,50
![]()
Yyy... shto ima samo 21 hapchita.. ili az ne sym prebroil pravilno...Първоначално написано от rozova_lady
Tova mi stana interesno dai malko poveche info..
После има седмица почивка, ако ен се лъжа.Първоначално написано от Komar
да тази седмица почивка е за цикълътПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Samo kato prochetoh.. pri kakvi obstoqtelstva ne trqbva da se upotrebqva.. zapochvam da se chudq.. dali 1% ot jenite shte mogat da go upotrebqvat... a da ne govorim dali e efikasno..
незнам до колко е ефикасно аз съм го пила много пъти и съм доволнаПървоначално написано от Komar
Логеста са около 10 лв. Но между хормонална регулярна контрацепция и спешна контрацепция има балкан разлика. Ти кое от двете искаш?
Ами аз понеже не съм запозната..Искам нещо,което се взема след секс...
Все ми е едно,стига да не е 40 лв и да не се налага да го пия два месеца преди да правя секс![]()
Пак е го обясни като хората ... Първо кзваш,ч е искаш да се взема след секс .. >>контрацептиви ...... После обясняваш и говориш за противозачатъчни ..Първоначално написано от молеща за съвети
Извод: Отиди на гинеколог, за да ти предпише противозачатъчните, които са подходящи за теб!
евтиното струва скъпо
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!