.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Звука изчезва

Значи,проблема ми е че звука ми изчезва.
    Включа си компютъра - има звук, но при следващото пускане - няма.
    Или пък например слушам музика, спра я за 2 минутки и после като я пусна пак няма звук
    Казваха ми от Дивайс Мениджър но нестава
    Така е мн гадно защото трябва да го рестартирам по 3-4-5 пъти докато се появи звука
    ПС с windows Vista съм (ако има зн)
    Някой ако знае как да го оправяяяя да казва
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Преинсталирай драйверите на звуковата карта.

И аз имам проблем със звука. Значи като натоваря компютъра много [е колко много например на сканирам с антивиросната] и звука в скайп спира изчезва нема го. А иначе си имам звук за другите работи но в скайп не. Като ресна и се оправя. И някой път като включвам комап това за реалтек драйвара отдолу кафевата тонколонка не се появява каквото и да правя пак трябва да ресна. П.П: Драйварите сам си ги обновил до най-новите и пак си е така.

Как?
    трудно ли е
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Не е трудно...

Device manager -> избираш саунд картата -> Uninstall

Рестартираш.

Засича си я като тръгне, следваш там уизарда, ли как се води и си готова.

мм дам това съм го правила няколко пъти и нестава
    Не знам какво му става на този компютър

Ами щом не става преинстал на целия windows и готово!
    Ама преди тва виж ако са ти дали диск с дъното, щото не всеки драйвер става, виж от дъното диска и от там избираш sound driver

Град
    Brooklyn,New York
    Хах, виж си марката на дъното и модела,влези в ЧИЧО ти ГУГЪЛ и потърси аудио драйвърс,ако случайно нямаш диск с драйвърите,както каза този преди мене.
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си