- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За красотата, но този път при момчетата..
Хах добра тема.
Понякога като си излизам съвсем естествено само с едно парфюмче и рол.
Ако тръгна да се пооправям си минавам една преса. Малко кристали. Моделираща дъвка. Спрейче и до там с косата.Почиствам си лицето. Тонизирам го. Малко хидратанче и лицето е ок.
Слагам си гланц и веднага го изтривам за да се получи матовия еффект.
И тфа е сичко
I Love
Vania
Kabakova
е тва вече малко в повече ми идва...момче ли си?Първоначално написано от BoRe
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Гледах една серия на Приятели, където Джоуи си беше признал, че слага гланц с някакъв плодов аромат :} .. и веднага след като го сложи - си го изтриваше леко със салфетка.. наистина незнаех, че това се нарича "матов ефект".. въпреки че съм го прилагал..
тва и аз ще го пробвам въпреки че съм момичеПървоначално написано от suitable
![]()
Да обикновенно момчеПървоначално написано от `noтhИng...
I Love
Vania
Kabakova
ухаа....дай да те видимПървоначално написано от BoRe
Ъъъ,първо се пише обикновеНо и второ..това след парфюма и рол-она не е много обкикновено за едно момче))))))))))))))
Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
ха не съм казал че ми е яко
и все пак по добре е от колкото да имам гадно и пъпчиво лице и напукани устни
или къдрева коса
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Да,така е,но не мислиш ли,че прекаляваш мъъъничко?Бтв суетен ли си?
![]()
офф ако мом4етата бяха по4нали така да си пишат в наща тема,дали щеше да ви хареса?! оставете ги те да си пишат тука, защо трябва да се бъркате?!! Който иска, нека си слага балсами,гланцове, ако искат и косите с маша да си къдрят, кво ви интересува?! имаме си тема-нека да си пишем там. на мен ми е инт да видя какво ще отговорят мом4етата, а не да гледам как обвинявате еди кой си 4е е гей![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Видях темата и ми стана интересно ... От много оправяне ефектът е омръзване![]()
![]()
за това както се харесам първия път така излизам ... Да кажем косата съм гел Taft Strong 4 и пяна за коса Nivea...Имам маска за лице на Гарниер 1 - 2 в седмицата , имам крем за гладка кожа него обикновенно преди да се легна и по 3 - 4 пъти на седмица ... Бръсненото съм с пяна на Нивея,гел за след бръснене от Жилет...Гладките бузки са многооо важни .... И горе долу така ... А дааа...Зимата си слагам балсам, но изкчително малко ...
![]()
![]()
![]()
Дис из суиитПървоначално написано от SuperSizee
![]()
![]()
П.С Какво лошо има в това да изразиш мнение??
какво е моделираща дъвка о.ОПървоначално написано от BoRe
Saatana vittu perkele hate crew!
МиПървоначално написано от Boot
![]()
тфа е професионален продукт за оформяне на косата
доближава се най-много да ваксата , има дълготраен ефект е мирише на дъвки Турбо![]()
I Love
Vania
Kabakova
ДАПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Стига сте заяждали момчетата ,веее....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Чакай, чакай.. защо при вас момичетата винаги има само 2 крайности..Първоначално написано от СладурКаа
къпя се, стрижа се, не ми е напукана кожата, но това вече кристали преси, кремчето, гланцове..?? Една кожа може да изглежда добре и без такива глупости..
той човека си каза, че звучи педалско.. и е така да.. вече това кипрене е за нежния пол, но както искате..
то вече те мислят за мърляч, ако нямаш гладки крака, ебаси![]()
ми по-суетно е момчето -няма лошо...закво да е педал
...лелеле кво е тва мислене от големи хора..не сте по на 12 за да разсъждавате тъка...
Ами може би точно защото не съм на 12 не искам до себе си обезкосмено момченце, с кожа като бебешко дупе и ръце по-нежни от моите. Бившия ми никога не си е слагал кремове, гланцове, маски и други подобни и нито е бил пъпчив, нито е бил мърляв нито нищо.. То в днешното безполово време вече се води за нормално мъжете да приличат на женички и да се кипрят повече от момичетата ама не значи че наистина Е.Първоначално написано от `noтhИng...
това за обезкосмяването не зависи от възръстта....всеки си има предпочитания
![]()
^ами всъщност не
всеки има правото да прави каквото иска, стига да не парадира с него...е*ати кой нормален мъж би се хвалил с кво кремче се маже и как се епилира и тн...просто е модерно да си гей
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
дайте да не се разправяме вече...всичко е въпрос на вкус и предпочитание...ясно е,че няма да сме на едно мнение
....най-добре да оставим мочетата да си казват как се гласят
...се едно те да пишат в тема за цикала
...
Пред ида изляза на среща - едно парфюмче хубаво, косата си оправям за 10 минути или отивам да се подстрижа и да ми я пооправи фризьорката и това е. Нито кремчета, нито ник'ви козметики. А когато излизам за даскало, или плаж - оправям косата на бързо и толкова. Предпочитам да се впечатли някой от това как говоря, отколкото от това как изглеждам. Все пак външния вид не е най - важният ( поне за мен )...