- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пред нервна криза съм
Здравейте!Искам да ви споделя моята история,и по-точно да си излея душата.Не издъжам вече...
Така..До преди 2 дни с гаджето ми се бяхме скарали,даже бяхме скъсали.Сега се събрахме и естествено не е същото.![]()
Много съм ядосана,защото постоянно ми прави забележка,че го ревнувам,а прави така,че наистина да го ревнувам.Прави ми гадно,а после аз съм му виновната.Днес например е на рожден ден на едно момиче и то в 10 часа.Не,че му забранявам да ходи,но мисля,че нещо става.Например оня ден едни момичета идват,и нито ме погледнаха,нито нищо и после гаджето ми ми вика "и за кво не им каза здрасти" и постоянно е на страната на други момичета,а не на моята.Преди 2 месеца беше писал на някви момичета "сладурче","{}{}{}" в 1 сайт,тайно от мен,а преди 2 дни аз като написах +10 :Pp на едно момче,и той веднага "оо с него ли се забиваш".Иначе не ме ревнувал..МНого ми е гадно и за тва,че отиде у някво момиче,дето дори не се познаваха.Видя,че ми е гадно и отиде...Много го ревнувам,признавам си и той го вижда.Но...за съжаление прави така,че да го ревнувам още повече.Ако му кажа,че тва не ми е приятно той ще ме зареже,защото "съм му нямала доверие".Искам да се спре най-после.Кажете кво да права плс
![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)