- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- реално ли е това?
хитро , но все пак ....Първоначално написано от cherinka
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Хубао.Първоначално написано от PePeLePew
Дай ми скайп й.![]()
прати й килър..
докато тя отвори вратата да я шибнат..
докато пита "защоооо(рев) (рев)..",те да отговорят "ти знаеш защо..![]()
"..
не трябва да гледам повече филми..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Как я търпиш още?!?Гони я по-бързо че си нямаш напредстава какво ще става по-нататък
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Жороооо а гаджето!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Дай й скайпа на някой твой приятел например да й го каже .. ма може й да няма ефект след като не разбира от намеци .. При мен е имало добри последици /за мен ;дд/ , ама тая е някакфа психо и не е мн сиг![]()
Явно на девойчето, на което си попаднал му има нещо, чесно. В много филми се вкарва, посъветвай я за актриса да пробва![]()
♥ ♥ ♥
Тая е трагичен случайКазвал ли си й направо, че не я харесваш?При нормалните момичета би подействало, за нея не знам!
Nqkoe ot momi4etata s koito izliza6 ili hodi6 6te i se qdosa i 6te q nabie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То пък никой не е казал, че тя трябва да знае!Първоначално написано от miss_asi
![]()
До автора: описваш мен преди три години. Понякога женската фантазия си прави мнооого кофти шеги с подрастващите момиченца. Или и кажи по възможно най - грубия начин, че не искаш да имаш нищо общо с нея или наистина вземи та и намери скайпа и го дай на Черинка да се саморазправи с нея!![]()
Казваш, че умееш да казваш:"Не!", е аз пък ще ти кажа не умееш, не вдигането на телефона и невръщането на sms, може да го е издиктувала като:"Е сигурно сега има работа, няма пари в телефона" и т.н, говори с нея и и кажи всичко право в очите, а не лапешки истории....Дано разбере тогава, когато наистина вече и кажеш:"Не те харесвам!!!!!!" Ако ли не ...охххх незнам тогава, кажи и да иде да се прегледа! :P![]()
Първоначално написано от babity
Еее как може така
Той(Жорката) си знае ще си говорим ние по скайпа
:P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Еми опитай се без да я нараниш да й обясниш,че я имаш като приятелка и не искаш да разваляш приятелството ви със глупава връзка,от която само може да я заболи и т.н. измисли там някви глупости..де да знам..успех![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Поредната умна мисъл от тебеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Мерси на всички за съветите ..... ще се опитам да приложа някой от тях на практика .... поне разбрах че и аз също имам вина за това полужение.![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Глей са какво ще направиш
1.Уговорете си среща
2.Качи се на отсрещната сграда и си вземи някакво оръжие
3.Приготви си едно листче с "Казах ти,ама ти НЕ"
4.Удряш я по-главата с камъче завързано с листчето.
5.Ако тя пак не разбира зимаш двуцевката на деда ти.
6.Убий я и я пъхни в найлон в некой контейнер за боклук
7.Не се коси няма да те обвинят в убийство.
Алкохола и въображението са много силно оръжие![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Така е !! Според мен трябва да си строг с нея и ако разговорите не помогнат ....Първоначално написано от Erica
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Оооо, и аз имах една такава около мен.. Еми казах и го направо няколко пъти и така..
Сега се съобразява.![]()
...Първоначално написано от lizzard_92
Ти си бил страшно директен тогава ...
![]()
Напомня ми на един филм ... една психарка накрая го утрепа, уби приятеля му, приятелката му и там още няколко и накрая взе ръцете и лицето му и си направи кукла... от хора![]()
По някакъв начин трябва да я стреснеш и ще се махне..
Само внимавай да не стане като на филма![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart