- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скоро и в България!
тая не е в ред мамка му....![]()
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Кога ще се опърпорим?Първоначално написано от margo_93
Walk with me now, fly with me later...
кефи ме единствено как курвето нарежда без да спира ~
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Според мен , не е нагласено , защото кое момиче на 15 години , ще тръгне да се показва по ТВ шоу , да говорят такива , неща без да ги е извършила?!
Незнам може пък да е наистина , незнам!!!![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
sk1sai me mene be
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е супер нагласено, не знам коя майка която иска да спаси дъщеря си от обществено порицание и позор, ще огласи историята си в национален ефир. А и видяхте ли дъщерята как позира. Супер тъпо. Ощ повече, че това със 300-то пъти в България вече го имаПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
[b]+ 86597234Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
![]()
Иначе много добре са го направили
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Четох гледах на гласено ли е било ?![]()
![]()
А колко до тая курва и да ме карат няма да я чук*м...
![]()
аз съм напълно съмгласна с автора, че това скоро ни чака и нас в България. понеже приятелките й имат бебета и тя иска!!! МОДЕРНО Е! съгласна съм също че е нагласено и ве пак трябва да си извадим поука! и то не ние а малките лигли, който нз какво е цикъл и от къде точно излизат бебетата и се натискат да правят секс!аз все се надявам, че нещата при подрастващото поколение ще стигнат някаква точка, от която по-ниско не може да се падне и ще тругнат да се опраят към по добро.
be a good boy!!!