- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Турция в ЕС...??! НЕ!!
абсолютно против!
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Русия и ЕС? ХахаПървоначално написано от petet
Прегледай се.
Но все пак говорим хипотетично.
Ми те понастоящем воюват.Първоначално написано от kristo
ПРОТИВ СЪМ!!! Само това остава....и да стане,в което се съмнявам много ще е след около 20г( години до колкото правилно чух.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
^^
Русия ,не им трябва да лизат в ЕС ,а и те неискат,защото Русия , са си достатъчно велика страна,имат си всичко.
Но 1 000 000 по-добре Русия в ЕС ,от колкото Турция.
То верно,че част от Турция ,но малка е в ЕС, нo,ако влезе изопщо,ще е след не по-малко от 20 години.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
АБЕ АЛООО,КЪДЕ СЪМ НАПИСАЛ,ЧЕ РУСИЯ ТРЯБВА ИЛИ Щ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС?!?!?!?!?!!?!?!?!?ГОВОРЯ ЗА ГРАНИЦИТЕ НА ЕВРОПА,А НЕ НА ЕВРОПЕЙСИЯТ СЪЮЗ,ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!!ЧЕТЕТ ПО-ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА КАЗВАТЕ КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДА!
Турция няма да влезне поне в следващите 50 години в ЕС. Да не кажа, че никога няма да влезе, но ми се иска да е така и съм убеден на едно 80-90%, че няма да бъдат приети именно никога.
За Русия, на нея наистина не й трябва просто да влиза в ЕС. Самата Русия има повече природни, икономически и до голяма степен човешки ресурси колкото цяла Европа, за какво й е?!
Россия са на тръни с ЕС тоест САЩ,така че дори не съм си го помислял...
Забелязвам какво точно имаш предвид, просто явно някои хора не са те разбрали правилноПървоначално написано от petet
.
Русия си е Русия, велика сила, която колкото и някои да мразят и принизяват, си остава винаги такава. Това, че народа им бил пропит и подобни неща, първо, че не е на 100% истина, второ, че е съвсем отделна тема. Факта е, че Русия възвръща старите си позиции на световен фактор, които добреди 10-тина 15 години беше загубила след разпада на СССР. И честно казано това не е чак толкова лошо, понеже има кой да се противопоставя успешно на САЩ и това никак не е малко. Ето, наскоро американците казаха, че ще нападат Иран, а Русия веднага застана в случая много правилно на страната на иранците и американците веднага подвиха опашка.
Е по принцип има установени граници Европа - границата й с Азия минава по планината Урал, ако не се лъжа (малко съм зле с географиятаПървоначално написано от petet
)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Прикланям ти се!Интересно ми е защо като тооооози ЕС е толкова хубав,и Швейцария да е влезнала преди 30 години,защо не влиза така,а?! Защото няма нищо по-силно от това да си независим...защото са умни,съобразителни и хитри...браво...а нашите шибани пърцали в парламента просто ни убиват бавно и по-бавно...нямам думи!Първоначално написано от Diam0nD
Това трябва да стане обръщение по Националанта телевизия!
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ДИГНЕ ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ И ТАКЪВ ПРАХ ЩЕ СЕЕ ДИГНЕ,ЧЕ НА САЩ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВЪРТИ!
petet последната част от поста ти е толкова неосъществима ... прилича на романтична приказка ... "НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ДИГНЕ ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ И ТАКЪВ ПРАХ ЩЕ СЕЕ ДИГНЕ,ЧЕ НА САЩ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВЪРТИ!" това не е възможно ... не че съм някакъв песимист ,но просто народа един път се дигна много мощно и дойде кой ? Другаря Костов ,който освен всички глупости които направи ,освен че ограби България ,ами и се извини на Турция за Възродителния процеса те на нас ще ни извинят ли някога за 5-те века ?? Ех ех .. сащ им е през кура за България ... Най-много да ни насърчат за една я гражданска ,я война с някои съсед ,че да си продадат оръжието де
![]()
Цитат от новина от днеска:
Освен Хърватска друго няма да бъде прието...според мен деС 27 държави в момента ЕС се е насочил към приемането на Хърватия, Македония и Турция, а след това и Сърбия, всяка от които носи своите собствени предизвикателства. Примерът с България обаче би могъл да бъде аргумент за опонентите, които твърдят, че ЕС вече е внесъл в границите си твърде много трудности, отбелязва Маркъс Уокър.
от една страна искат,от друга не...щом толкова искат,що въведоха закона за шалваритеПървоначално написано от didivid
а и те най много заради властта (познато а?същия проблем го имаме и тука :S ) докато казват че искат да влезнат и подкупват бедните за гласове( познато а? xD ) не съм запознат с тяхната политика ,но знам че сгашното им управление имат връзки с мафията(познато а?
) Бг и Тр могат да се оправят само ако се смени властта ,и когато това стане България и ЕС много ще спечелят от членството им в ЕС...а и да не забравяме че в момента сме черната овца на ЕС..и може да бъдем първите изгонени от ЕС(макат че не ми се вярва) ...
ПП.:А най много се страхувам от тоя Доган...той има голяма власт и има връзки с мафията(както и мн други политици :P ) ...тоя ИДИОТ иска да присъедини Родопите към ТР![]()
![]()
![]()
![]()
и той това ясно го каза(казал,не съм бил роден по това време) но никой не "възразил"...всичката тая лудост трябва да се спре...искам да живея в България,не в Турция или Булгаристан :S
![]()
ЕсС по-скоро ще изгонят Германия или няаква друго,от колкото нас...това да ни изгонят никога,ама никога няма да стане
Още един специален по-здрав за Ергенекончо. наслаждавай се душко депесарска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ako Turciq wlezne narkoticite shte si minavat po-lesno prez nas.
То само това да е лошото на влизането на Турция в ЕС. То не виждам нещо положително да има ако такава мизерна, просташка, средновековна "държава" влезе в ЕС. ВЪН ТУРЦИЯ ОТ ЕВРОПА!!!Първоначално написано от valkanovb
Европейската част на Турция определено не е средновековнаПървоначално написано от kristo
![]()
Nito pak Aziatskata 4ast.
Така е, но няма значение. Факт е, че Турция няма място в ЕСПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
.
Ако говориш за турското Беломорие, да, там е добре, ама иначе дълбокия Анадол е като Екваториална Африка в някои отношения. Дори нямат ток все още в много анадолски села и живеят баш като циганитеПървоначално написано от valkanovb
.
Ах да им са невиди мазните, черни, лоени миризливи свине! И в Европейски съюз вече се слагат. Нагли са... много нагли!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.