.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Враца

Заглавие...?

Имах много развинтена фантазия...Преди.. Сега вече не.. Намразих всякакви видове фантазиики и красиви желания. Намразих и мечтите. Мразя шибаните филмчета, в които по някаква случайност всичко се нарежда и стават всякакви невъзможни неша..Получава се точно както героите са искали и си живеят щастливо..Къде по дяволите е хубавия живот, който всички искат?! Защо всичко тряя да става по най-трудния възможен начин..и накрая да не е както сме искали.. Къде е моя живот, пълен не с нервни кризи и безкрайни депресии, а с нещо по-красиво..заради което да си струва да живееш? Искам да живея..даже незнам как..искам само да е по-добре.. Не искам да ме боли повече.. Доскоро си бях съвсем добре..След нещата, които ми се случиха преди няколко месеца спря изобщо да ми пука и да ме боли..И сега в един момент...ми пука..Не искам да ми пукаа.. Искам да изляза навън и да се смея.. Само че немога и тфа да напрая вече.. Писна ми да се преструвам и да лъжа, че съм добре... Не съм добре..Боли ме, щото..незнам що..Щото живота ми не е хубав, както ми се иска? Или искам прекалено много..?

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    в лайната!
    пич само 1 щи кажа,не ставай хейтър! не мрази всичко а отсявай тва което трябва и има нужда да мразиш.от личен опит ти казвам че хейтърството не е лесно ама за сметка на това е адски приятно

Супер фен Аватара на Qnchety
    Начи първо да ти кажа, че тоя на ава ти ше го изпапам Ся по темата: и при мене е същата работа. Включително, че едва ли не загубих приятелите си, ама... се опитвам да не мисля за това. Повтарям си, че това скоро ще свърши ииии... живея!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Начи първо да ти кажа, че тоя на ава ти ше го изпапам Ся по темата: и при мене е същата работа. Включително, че едва ли не загубих приятелите си, ама... се опитвам да не мисля за това. Повтарям си, че това скоро ще свърши ииии... живея!

Само че не свършва..

П.П. Тоя не го давам.
    :P

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    значи.. ще се опитам да обясня нещо, което съвсем наскоро открих.. или може би съм го знаел и преди..

когато гледаш слънцето то те заслепява... никога не тръгваш да го гониш за да го махнея с ръка, да го избуташ или нещо от сорта, защото е невъзможно... но просто поставяш ръка пред очите си и слънцето изчезва... мисълта ми беше че винаги можеш да промениш възгледа върху нещата откъм себе си, откъм очите си.. с тях ти възпремаш външния свят.. и много лесно можеш да филтрираш чрез тях само красивите и стойносните неща в живота и да си повдигнеш духа.. толкова е лесно! и ще видиш как след време мислите и чувствата ще се превърнат в реалност..

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Ахам, всеки има трудни моменти. „Искам да живея” – защо не направиш нещо по въпроса тогава? Искаш добър живот, искаш да не те боли- от къде очакваш да дойде всичко това, да падне от небето? За това трябва ти да се бориш. Ако сама не се измъкваш от тежките състояния няма кой да го направи вместо теб. Искаш причина да живееш, аз мога да ти дам поне една: заради самата себе си. Обичай се. Самият факт, че ти е дарен живот те прави уникална, както и всеки човек. Щастието рано или късно ще дойде, колкото и невъзможно да ти се струва понякога. Трябва просто да се научиш да не се задълбочаваш дотолкова в проблемите си. Винаги има решение. Не знам какво толкова ти се е случило, но съм сигурна, че има поне един човек, било то приятел или роднина, който го е грижа за теб и би направил всичко за да ти помогне, ако знаеше как се чувстваш. Не спирай да мечтаеш- не осъзнаваш от какво искаш да се откажеш. Не си ли изпитвала щастие, когато някоя твоя мечта е била по пътя си да се сбъдне?Не всички мечти ще стават реалност, това обаче не означава , че трябва да се отказваш от тях. Спри да се самосъжаляваш – така няма да се оправиш, само ще затънеш повече. Направи нещо хубаво за себе си и се почувствай жива. Дали ще си добре и няма да изпитваш болка зависи само от теб.

Голям фен Аватара на 50cent
    ами човек виж ся и аз не съм кои знае с какъв интересен живот ама се опитвам с всяко нещо с всеки човек да ми е добре аз не живя за утре или там когато стана на 30 години да имам хубав живот аз се опитвам днеска да ми е добре пък ако днес ми е добре и утре ша ми е добре штото ако днеска отидеш на някои купон и се забавляваш примерно ше си направиш кефа и другите заедно с теб ше си направят кефа ама те като си направят кефа с теб и утре ше те поканят ако схващаш на къде бия живеи за момента

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    и моята живот ши*ан но успях да изляза от кофти положенията
    намери нови приятели но преди това отдели време помисли си хубаво за това което си преживял/а реши кое е най доброто и действай забрави хората които са ти врагове и тези които се правят на приятели съсредоточи се върху истинките ти приятели и бъди оптимист

ако искаш можеш да споделиш какво точно ти се е случило било то тук или на лично дори не е задължително да е с мен кажи го на някой на когото вярваш и излей мъката си мисля че ще ти олекне е това беше от мен
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Re: Заглавие...?

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Имах много развинтена фантазия...Преди.. Сега вече не.. Намразих всякакви видове фантазиики и красиви желания. Намразих и мечтите. Мразя шибаните филмчета, в които по някаква случайност всичко се нарежда и стават всякакви невъзможни неша..Получава се точно както героите са искали и си живеят щастливо..Къде по дяволите е хубавия живот, който всички искат?! Защо всичко тряя да става по най-трудния възможен начин..и накрая да не е както сме искали.. Къде е моя живот, пълен не с нервни кризи и безкрайни депресии, а с нещо по-красиво..заради което да си струва да живееш? Искам да живея..даже незнам как..искам само да е по-добре.. Не искам да ме боли повече.. Доскоро си бях съвсем добре..След нещата, които ми се случиха преди няколко месеца спря изобщо да ми пука и да ме боли..И сега в един момент...ми пука..Не искам да ми пукаа.. Искам да изляза навън и да се смея.. Само че немога и тфа да напрая вече.. Писна ми да се преструвам и да лъжа, че съм добре... Не съм добре..Боли ме, щото..незнам що..Щото живота ми не е хубав, както ми се иска? Или искам прекалено много..?
    Отговор. Съпричастие. Информация...
    Подпис

Голям фен Аватара на 50cent
    ама виж за да ти е приятно първо открии каквъв човек самия ти си

защо просто не погледнеш на света с други очи..не трябва да мразиш всичко и всички само защото са ти се случили гадни неща...винаги трябва да си положително настроен да вярваш в хубавите случки

Град
    ВаРнаАа...
    Гледай само хубавите неща и ще видиш как скоро всичко ще се нареди.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    значи.. ще се опитам да обясня нещо, което съвсем наскоро открих.. или може би съм го знаел и преди..

когато гледаш слънцето то те заслепява... никога не тръгваш да го гониш за да го махнея с ръка, да го избуташ или нещо от сорта, защото е невъзможно... но просто поставяш ръка пред очите си и слънцето изчезва... мисълта ми беше че винаги можеш да промениш възгледа върху нещата откъм себе си, откъм очите си.. с тях ти възпремаш външния свят.. и много лесно можеш да филтрираш чрез тях само красивите и стойносните неща в живота и да си повдигнеш духа.. толкова е лесно! и ще видиш как след време мислите и чувствата ще се превърнат в реалност..
    Много яко сравнение.
    Хората не страдат от това, което им се случва, а от отношението си към него.
    Няма хубав и гаден живот. Да сравняваш твоя живот с този на Буш, Бойко Борисов, Риана, майка ти, приятелите ти и който и да е било друг е като да сравняваш синьо и зелено, с други думи няма никакъв смисъл. Никой не избира къде и кога да се роди, но всеки има право да избере как да живее според това, което има и може. Перфектен живот няма.Съсродоточи се не в многото неща, които не можеш да промениш, а в малкото, което можеш.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    защо просто не погледнеш на света с други очи..не трябва да мразиш всичко и всички само защото са ти се случили гадни неща...винаги трябва да си положително настроен да вярваш в хубавите случки
    +++++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Всеки се стреми към перфектния живот от филмите ,книгите и мечтите ,но много малко го постигат на цената на много болка ,усилия ,лишения и т.н !Стреми се нагоре въпреки всичко и свсеки ,а не надолу!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си