- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: мъж или жена гинеколог?
Днес ходих на гинеколог.Беше жена.Изглеждаше добра, ама беше наистина малко грубичка![]()
![]()
![]()
eto za6to lekarite trqbva da sa ot sre6tupolojniq pol (jena preglejda maj, maj preglejda jena)otnasq se za tezi lekari koito se zanimavat s polovata sistema a ne za li4nite ili nqkakvi drugi lekari
![]()
(h)
az bih otishla pri jena po-sigurno mi e opredeleno![]()
mackataa
smisal che tq e minala prez sashtoto i znae tochno kakvo da pravi...
mackataa
на бас, че Drogiranata предпочита мъж и да е старичък, ако може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАдали изобщо посещава такива места .. Те сигурно са за тези, "които се задоволяват само с една пишка". (нейни думи)Първоначално написано от Yallama
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ех да имах 2 пишки, как хубаво щях да я задоволяПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ама тя не е казала,че и 2 ще и стигнатПървоначално написано от Yallama
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ами при жена май ще ми е по-комфротно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
и аз тва викамПървоначално написано от besnicataa
![]()
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Аз ходя при жена.
Идеята долу да ме докосва мъж, който не ми е никакъв, не ми допада особено.
Как ще реагират гаджетата ви, ако разберат, че мъж ви пипа на най-интимното място?
Е как трябва да реагират?Първоначално написано от Bellisima
![]()
НЕ разбрахте ли, че на гинеколога не му пука за вас от чисто сексуална гледна точка...човека се е на гледал на пу*ки и пу*ки, и ако гаджето ти ревнува, че гинеколог те е пипнал отдолу, трябва да е бати ограничения смотльо...
Ще ти се наложи. Не може нито веднъж в живота си да не отидеш, особено след започване на полов живот веднъж годишно е задължително.Първоначално написано от kriska__
Предпочитам мъж, преди бях при жена, да не казвам какви изразни средства използваше и колко некомпетентна се оказа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
majete si reagirat savsem normalno, pove4eto jeni hodqt pri maje pone taka mislq, taka 4e gadjetata im trqbva da sviknat pak i ne mislq 4e na pove4eto im puka kogato ginekologat preglejda priqtelkata mu prosto 6toto e lekarПървоначално написано от Bellisima
(h)
мъж по внимателни са![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Първоначално написано от ThunderGoddess
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Аз предпочитам да бъде жена.Незнам защо,но по-дълго и по-дълбоки неща мога да я питам..![]()
![]()
Мъж.![]()
Мъж определено и аз мисля,че са по-внимателни и деликатни,както би трябвало да бъде,а ако пък е и готин ще е върха!
To infinity and beyond.
мхм..Първоначално написано от SilverBrilliance
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()