- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бели пъпчици по срамните устни
zdraveite! veche pochti sum na 16 godini ne sum pravila sex a sum ujasno pritesnena zashtoto po sramnite ustni i okolo vhoda na vlagalishteto imam neshto kato beli pupchici znaete li ot kakvo saaa? pls otgovorete mi zashtoto sum mn pritsnena..predvaritelno blagodarq
Консултирай се с гинеколог, ние не сме лекари!![]()
vse pak mersi! prosto iskah suvet
Сърбеж, парене, болка има ли?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А иэполэваш ли някакъв интимен сапун?
[size=7][b][u]fosse cos
ami surbej,parene i bolkaa nqma...imam samo leko zachervqvane.A otnostno intimniq sapun.........az ispolzvamintimen gel "Feminelle" ot oriflame
Не мога да говоря на 100%,но може и от интимния сапун да е.Аэ например си полэвах някакъв много дълго,които много ми харесваше.После го смених и си вэех някакъв друг на Bilka и не ми се отраэи никак добре...Първоначално написано от Elitoo
Може да е эаради сапуна-да не ти влияе добре,да ти предиэвиква алергия,въэпаления и т.н.Но не энам.Помисли си откога го иэполэваш и кога са се появили пъпките.
[size=7][b][u]fosse cos
Mislq che ne e ot intimniq gel...... tez pupchici gi imam ot dosta vreme no ne im obrushtah nikakvo vnimanie chak sega vzeha da mi pravqt vpechtleniq i ne sum imala nikakvi problemi da sega ot tipa bolka.parene i t.n.Iska mi se da otida na genekolog no nqmam nachin zashtoto sum ot selo a gradut e daleche i nqma kak da patuvam sama i sum prosto ujasena nz kakvo da pravq veche![]()
Майка ти или баща ти нямат ли кола,эа да те эакарат?Първоначално написано от Elitoo
Или пък с автобус,ако имаш въможност.
[size=7][b][u]fosse cos
Ami imame kola obeche ne iskam da kazvam na maika mi zashtoto s neq ne se razbirame i ne i spodelqm vsichko a ako trugna sus avtobus nqma kak da se opravq sama v gradu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре и кажи.Все пак ти е майка.Към нея трябва да се обръщаш эа тея неща.Притесняваш ли се от това или какво?Имаш някакъв проблем женски,каэваш и и ти помага-какво толкова?По-добре и кажи,эа да те эакара да те прегледат.Според мен не е нещо сериоэно,но все пак не съм специалист и може би е по-добре да посетиш доктор,эа да получеш професионално мнение,адекватно съдействие и да си спокойна ти,което е най-важното всъщност.Първоначално написано от Elitoo
[size=7][b][u]fosse cos
Ami prosto az nikoga ne i kazvam absoliutno nishtoto zashtoto postoqqno se karame i chestno kazano ne moga da q ponasqmmm
Щом имаш толкова голями каприэи,намери сама решение.Първоначално написано от Elitoo
[size=7][b][u]fosse cos
VsE pak ti blagodarq "Presley`n`Sum" mislq che mi pomogna do golqma stepen!![]()
Нямаш ли някоя близка лелка, баба ти например, или някое момиче, което може да те заведе до лекаря. А иначе, кой се грижи за теб. Дори и баща ти да е, кажи му че имаш проблеми и че трябва да те заведе на гинеколог. Няма нищо срамно.Първоначално написано от Elitoo
Naskoro i az vidqh nesho podobno.No ne bqha pupchici a neshto kato podkojni masni natrupvaniya
еми говори с някой роднина с който се разбираш и го помоли той да те заведе и задължително отиди на лекар,защото тия пъпчици може да се окажат опасни.
eto tova imah predvid sushtoto se sluchva i s menПървоначално написано от yoriko
НОРМАЛНО ДА ИМА ТАКИВА!
mamicheta i az imam takiva narichat se gandida albigans ufff kazah na maika miii tq mi kaza edin nachin da gi izlekuvam probrvah go znachi palnite edna kupa sas voda-topla! i vatre raztvarqte edna ili 2 lajici soda bikar bonat i posle pravite promivkana mqstoto. uspeh pri men podeistva!
![]()
tedy??? tova sus sodata bikarbonat deistva li za tezi obrazovaniq?
2008
Hostis Honori Invidia