.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Бели пъпчици по срамните устни

zdraveite! veche pochti sum na 16 godini ne sum pravila sex a sum ujasno pritesnena zashtoto po sramnite ustni i okolo vhoda na vlagalishteto imam neshto kato beli pupchici znaete li ot kakvo saaa? pls otgovorete mi zashtoto sum mn pritsnena..predvaritelno blagodarq

Супер фен
    Консултирай се с гинеколог, ние не сме лекари!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Консултирай се с гинеколог, ние не сме лекари!
    +1

vse pak mersi! prosto iskah suvet

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сърбеж, парене, болка има ли?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    А иэполэваш ли някакъв интимен сапун?
    [size=7][b][u]fosse cos

ami surbej,parene i bolkaa nqma...imam samo leko zachervqvane.A otnostno intimniq sapun.........az ispolzvamintimen gel "Feminelle" ot oriflame

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Elitoo
    ami surbej,parene i bolkaa nqma...imam samo leko zachervqvane.A otnostno intimniq sapun.........az ispolzvamintimen gel "Feminelle" ot oriflame
    Не мога да говоря на 100%,но може и от интимния сапун да е.Аэ например си полэвах някакъв много дълго,които много ми харесваше.После го смених и си вэех някакъв друг на Bilka и не ми се отраэи никак добре...
    Може да е эаради сапуна-да не ти влияе добре,да ти предиэвиква алергия,въэпаления и т.н.Но не энам.Помисли си откога го иэполэваш и кога са се появили пъпките.
    [size=7][b][u]fosse cos

Mislq che ne e ot intimniq gel...... tez pupchici gi imam ot dosta vreme no ne im obrushtah nikakvo vnimanie chak sega vzeha da mi pravqt vpechtleniq i ne sum imala nikakvi problemi da sega ot tipa bolka.parene i t.n.Iska mi se da otida na genekolog no nqmam nachin zashtoto sum ot selo a gradut e daleche i nqma kak da patuvam sama i sum prosto ujasena nz kakvo da pravq veche

Мега фен
    Град
    София
    Mislq che ne e ot intimniq gel...... tez pupchici gi imam ot dosta vreme no ne im obrushtah nikakvo vnimanie chak sega vzeha da mi pravqt vpechtleniq i ne sum imala nikakvi problemi da sega ot tipa bolka.parene i t.n.Iska mi se da otida na genekolog no nqmam nachin zashtoto sum ot selo a gradut e daleche i nqma kak da patuvam sama i sum prosto ujasena nz kakvo da pravq veche
    Майка ти или баща ти нямат ли кола,эа да те эакарат?
    Или пък с автобус,ако имаш въможност.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ami imame kola obeche ne iskam da kazvam na maika mi zashtoto s neq ne se razbirame i ne i spodelqm vsichko a ako trugna sus avtobus nqma kak da se opravq sama v gradu

Мега фен
    Град
    София
    Ami imame kola obeche ne iskam da kazvam na maika mi zashtoto s neq ne se razbirame i ne i spodelqm vsichko a ako trugna sus avtobus nqma kak da se opravq sama v gradu
    По-добре и кажи.Все пак ти е майка.Към нея трябва да се обръщаш эа тея неща.Притесняваш ли се от това или какво?Имаш някакъв проблем женски,каэваш и и ти помага-какво толкова?По-добре и кажи,эа да те эакара да те прегледат.Според мен не е нещо сериоэно,но все пак не съм специалист и може би е по-добре да посетиш доктор,эа да получеш професионално мнение,адекватно съдействие и да си спокойна ти,което е най-важното всъщност.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ami prosto az nikoga ne i kazvam absoliutno nishtoto zashtoto postoqqno se karame i chestno kazano ne moga da q ponasqmmm

Мега фен
    Град
    София
    Ami prosto az nikoga ne i kazvam absoliutno nishtoto zashtoto postoqqno se karame i chestno kazano ne moga da q ponasqmmm
    Щом имаш толкова голями каприэи,намери сама решение.
    [size=7][b][u]fosse cos

VsE pak ti blagodarq "Presley`n`Sum" mislq che mi pomogna do golqma stepen!

VsE pak ti blagodarq "Presley`n`Sum" mislq che mi pomogna do golqma stepen!
    Нямаш ли някоя близка лелка, баба ти например, или някое момиче, което може да те заведе до лекаря. А иначе, кой се грижи за теб. Дори и баща ти да е, кажи му че имаш проблеми и че трябва да те заведе на гинеколог. Няма нищо срамно.

Naskoro i az vidqh nesho podobno.No ne bqha pupchici a neshto kato podkojni masni natrupvaniya

еми говори с някой роднина с който се разбираш и го помоли той да те заведе и задължително отиди на лекар,защото тия пъпчици може да се окажат опасни.

Цитирай Първоначално написано от yoriko
    Naskoro i az vidqh nesho podobno.No ne bqha pupchici a neshto kato podkojni masni natrupvaniya
    eto tova imah predvid sushtoto se sluchva i s men

Супер фен
    НОРМАЛНО ДА ИМА ТАКИВА!

mamicheta i az imam takiva narichat se gandida albigans ufff kazah na maika mii i tq mi kaza edin nachin da gi izlekuvam probrvah go znachi palnite edna kupa sas voda-topla! i vatre raztvarqte edna ili 2 lajici soda bikar bonat i posle pravite promivkana mqstoto. uspeh pri men podeistva!

xm

tedy??? tova sus sodata bikarbonat deistva li za tezi obrazovaniq?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2008
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си