- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плажно масло от което сте доволни ?
На 1 август заминавам на море и незнам какво плажно масло да си купя.Кажете вие, някоя марка, която използвали и от която сте доволни.Кажете и цената на плажното масло?
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
На Кабана Сън фактор 15- 5лв. и нещо. Има и други фактори ти избираш.И за след плаж пак на Кабана сън лосион- 3,80 лв.
Garnier прозрачна защита Много е добро струва някъде 21 лв![]()
http://www.fastmoving.co.za/fmcg-sup...ty19/imagemain
с години съм се мъчила да намеря нещо свястно, защото съм бяла и с лунички, поради което изгарям сууупер грозно...та Нивеята със Спф 15 ми помогна повече от всякви други неща...обожавам я
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1 и аз съм много доволна от негоПървоначално написано от beautiful~kiss
![]()
Не помня името на фирмата,но помня,че на шишето имаше моркови :Д Май беше бяло шешето и имаше моркови отпред,където пише колко е эащитният фактор.
[size=7][b][u]fosse cos
Kisses{P} на мен леля ми ги поръчва от някакво място (и аз незнам от къде) и някои от нещата ми излизат доста евтино.
Мисля,че не е това.Видях го сега това в нета и шишето не беше такова въпреки че имаше моркови :ДПървоначално написано от Kisses{P}
[size=7][b][u]fosse cos
Аз харесвам на Инсенс (Insens), но очаквай по-скоро тен... не съм изгаряла докато съм с него, но докато съм с него не съм се излагала и на много агресивно слънце. И кожата ми след време е като залята с вода.. потта направо ми излиза като чиста вода, ама няма проблем ся.. прочиствам се..Пък и като се изкъпя спирам да се потя (смисъл не те уврежда О.о)
Обаче много хубав тен се получава.Поне при мен...
Нивеа с фактор 20. Предпазва супер, тен хващам бързо и качествено!
+ 1 И Nivea 15 фактор, също е много добро. \Първоначално написано от beautiful~kiss
/
Аз ползвам на Eucerin и AVON! Вземи си на Eucerin - предпазва перфектно от слънцето, не е възможно да изгориш като си с него !!! Аз съм много доволна!
И аз ползвам на нивеа15 или 6 фактор са добри.
![]()
и аз ползвам това олио с морковите.. на Инсенс е, както писаха, наистина се получава добър загар и не е скъпо - купих го за 4.50лв![]()