- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да лижа приятелката си, но тя се дърпа
Охх,може би пък момичето не е готово за това...и цял ден да и говори някоя приятелка колко е хубаво,може да не иска и да си мисли ,че и е рано за такива неща...Мисля,че ако я обичаш ще можеш да изчакаш още малко-вярвай и всичко ще си дойде на мястото ...![]()
![]()
![]()
прояви малко разбиране и търпение към нея или я предразположиПървоначално написано от bass_mania
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Покажи `и,че знаеш за какво става въпрос..поговори с нея,обясни `и,че искаш по този начин да и направиш кефа![]()
Може да се притеснява момичето да не би да е останало някое друго косъмче или да не би да има някоя друга миризма.. Не знам, според мен трябва да поговориш с нея. Ама на сила НИКОГА !
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз мисля, че може да се притеснява от товаПървоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
Е незнам все с тва криво обеждение съм останал,че любовта дори в минимални количества още я има : ) ии да на 16 съм,т.е. 92 набор : )Първоначално написано от ubuntu
ем ако не иска не иска ако не преразположи я добре възбуди я и я лижи![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
emi ne iska momi4eto moje da e po kosmata tam i da se pritesnqva ot tova
Бутни я малко на ръчна и като поумекне нападай :P:P
Виж...една жена не дава лесно да и проникнеш между краката, дори и с уста само.
Гледаи първо мястото....да е спокойно, да е приятно и тихо...нещо като при секса.Недей да и казваш и да очакваш отговор...целувай я по врата, по устините, по корема.Когато видиш, че се отпусне я пипни леко, нежно, загадъчно, ако не се дръпне, бвано и почти неусетно я разкопчай...ако пак не се друпне работата е готова.ако се дръпне...не я насилвай.Все някой път ще стане...бъди търпелив.И аз още не съм лизал мойта приятелка, ама в една тема която направих за секса между нас, ми казаха за търпението...и са прави всъщност.Още не сме намерили мястото...например у тях, смисал-нямаше кога да си ходим по домовете, засега.Ти ако искаш да я заведеш у вас или да отидеш у тях и и казваш, че искаш това....няма да стане.Опитай се нежно да е добереш дотам...
П.П. Има ли ли сте полов контакт?
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
хах ми опитай се да я предразположиш , ако пак се дърпа я питай каква е причината може да има някаф проблем ддзн
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
wawstranno se edno momiche da iska da lapa na gadjeto si i toi da ne i dava
. Moje i da gresha sus sravnenieto nz puk i ne me int osobenno
![]()
Рабира се, че не трябва да и дава да му прави такова нещо...Та това е отвратително...Първоначално написано от hheh
![]()
![]()
![]()
![]()
a we 6to ne zemete da tragnete s taq http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181237 6e se ebete si4ko to4no![]()
[?]şĦŧ
ми..нали целта е да и доставиш удоволоствие...след като не и харесва...и няма да и е приятно...за кво е тоя зор да я лижеш
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
сритай я между краката....не бе кво като не иска не я насилвай-тва си е нейно желание
Може да и мирише п*чката.
Walk with me now, fly with me later...
И та кое му е смешното?
И аз обичам да лижа какво от това ми ще се отпусне приятелката ти и ще ти даде може би!Имах една приятелак която я беше гъдел![]()
abe brat sorri ma basi izvratenqka mali...no po temata ne misla 4e 6te se saglasi ako q pita6 naprau
![]()