.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Охх,може би пък момичето не е готово за това...и цял ден да и говори някоя приятелка колко е хубаво,може да не иска и да си мисли ,че и е рано за такива неща...Мисля,че ако я обичаш ще можеш да изчакаш още малко-вярвай и всичко ще си дойде на мястото ...

Re: Искам да лижа приятелката си, но тя се дърпа

Цитирай Първоначално написано от bass_mania
    може да ме помислите за луд.. ама много искам да лижа гаджето си.. тя е малко срамежлива и недава..други глупости правим.. без секс.. но точно тва.. незнам защо прави така но.. ;[[/u]

Редактирано от Цвети
    7-ма точка
    прояви малко разбиране и търпение към нея или я предразположи

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Тоя па ... Една моя бивша и предложих да я лижа и заради тва скъсахме ... ти ми се оплакваш че не ти дава
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Покажи `и,че знаеш за какво става въпрос..поговори с нея,обясни `и,че искаш по този начин да и направиш кефа

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Може да се притеснява момичето да не би да е останало някое друго косъмче или да не би да има някоя друга миризма.. Не знам, според мен трябва да поговориш с нея. Ама на сила НИКОГА !
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от snowyy
    Покажи `и,че знаеш за какво става въпрос..поговори с нея,обясни `и,че искаш по този начин да и направиш кефа

Не че нещо ама и ти ли все още вярваш в истинската и вечна любов ... на колко си ... по разсъжденията имаш нямаш 14 ама гледам май си над 16

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Може да се притеснява момичето да не би да е останало някое друго косъмче или да не би да има някоя друга миризма.. Не знам, според мен трябва да поговориш с нея. Ама на сила НИКОГА !
    И аз мисля, че може да се притеснява от това

Цитирай Първоначално написано от ubuntu

Не че нещо ама и ти ли все още вярваш в истинската и вечна любов ... на колко си ... по разсъжденията имаш нямаш 14 ама гледам май си над 16
    Е незнам все с тва криво обеждение съм останал,че любовта дори в минимални количества още я има : ) ии да на 16 съм,т.е. 92 набор : )

Град
    с0фия
    ем ако не иска не иска ако не преразположи я добре възбуди я и я лижи
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

emi ne iska momi4eto moje da e po kosmata tam i da se pritesnqva ot tova

Град
    в Русия съм

Е незнам все с тва криво обеждение съм останал,че любовта дори в минимални количества още я има : ) ии да на 16 съм,т.е. 92 набор : )
    Ммм да нормално - путките твой набор вече са като разпрани долу от ебане, ти си чакай истинската любов

Бутни я малко на ръчна и като поумекне нападай :P :P

Виж...една жена не дава лесно да и проникнеш между краката, дори и с уста само.
    Гледаи първо мястото....да е спокойно, да е приятно и тихо...нещо като при секса.Недей да и казваш и да очакваш отговор...целувай я по врата, по устините, по корема.Когато видиш, че се отпусне я пипни леко, нежно, загадъчно, ако не се дръпне, бвано и почти неусетно я разкопчай...ако пак не се друпне работата е готова.ако се дръпне...не я насилвай.Все някой път ще стане...бъди търпелив.И аз още не съм лизал мойта приятелка, ама в една тема която направих за секса между нас, ми казаха за търпението...и са прави всъщност.Още не сме намерили мястото...например у тях, смисал-нямаше кога да си ходим по домовете, засега.Ти ако искаш да я заведеш у вас или да отидеш у тях и и казваш, че искаш това....няма да стане.Опитай се нежно да е добереш дотам...
    П.П. Има ли ли сте полов контакт?
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Голям фен
    Град
    Лондон

Ммм да нормално - путките твой набор вече са като разпрани долу от ебане, ти си чакай истинската любов

Аааа не съм съгласна и аз съм 92 ,но не съм така ,въпреки че наистина сега повечето са такива за жалост

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

хах ми опитай се да я предразположиш , ако пак се дърпа я питай каква е причината може да има някаф проблем ддзн
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    waw stranno se edno momiche da iska da lapa na gadjeto si i toi da ne i dava . Moje i da gresha sus sravnenieto nz puk i ne me int osobenno

Цитирай Първоначално написано от hheh
    waw stranno se edno momiche da iska da lapa na gadjeto si i toi da ne i dava . Moje i da gresha sus sravnenieto nz puk i ne me int osobenno
    Рабира се, че не трябва да и дава да му прави такова нещо...Та това е отвратително...

a we 6to ne zemete da tragnete s taq http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181237 6e se ebete si4ko to4no
    [?]şĦŧ

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ми..нали целта е да и доставиш удоволоствие...след като не и харесва...и няма да и е приятно...за кво е тоя зор да я лижеш
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Град
    Дълбините на канала :D
    сритай я между краката....не бе кво като не иска не я насилвай-тва си е нейно желание

Може да и мирише п*чката.
    Walk with me now, fly with me later...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Може би се притеснява, че ще я накараш да ти прави свирка и се притеснява от това
    Някой момичета не харесват да правят орална любов

И та кое му е смешното?
    И аз обичам да лижа какво от това ми ще се отпусне приятелката ти и ще ти даде може би!Имах една приятелак която я беше гъдел
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на lenito_sf
    abe brat sorri ma basi izvratenqka mali... no po temata ne misla 4e 6te se saglasi ako q pita6 naprau

Защо не си го кажете? Нали една връзка се държи на доверието.Ако трябва да чакаш тя да се сети че ти искаш,то тва не виждам смисъл.Говорете си,какво срамно има?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си