Цитирай Първоначално написано от petet
Мацка,едно ще ти кажа,адски ама адаски много се доверяваш на хората.Страшно евтини и незнам глупави ли,че се връзвате на всичко,което един болен мозък казва - Волен!
Ей сега и аз ще тръгна да се изявавам по ТВ - тата с приказките на Волен и мене ще ме издигните в култ!

Едно ще ви кажа-в тази България,достоен депутат/политик - НЯМА,НЯМА и пак НЯМА!Нито Станишев,Сидеров,Расате,Ко тов,Саксблабла,нито който и да е било!

По-голяма сила от това да си независим(Сам за себе си) НЯМА и никога няма да има!Така че единственото решение е НАРОДА,повтарям НАРОДА да се обединим,защото сърбите,македонците,румънц ите,турците,гърците,албанц и всички други са по-обединени от нас,защото имат една цел - да мразя България!

Просто не бъдете такива идиоти и не се хващайте като риби на приказките на който и да е било политик!

Втръсна ми от глупави националисти,комунисти,фаш исти,масажисти и всичко което още мърда в парламента!ВТРЪСНА МИ!
За тези,които със сигурност ще ме опревергават,да се изразяват напълно и да казва,защо мислят така и да показват свършени факти!