.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: skype любов?!

Hybrid View

skype любов?!

Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!

О цялото това нещо няма никакъв смисъл,не се задълбочавай,ще te boli,mn голямо е разстоянието просто,тва няма да е никва връзка,няма бъдеще

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Разтоянието е голям проблем.. освен ако нямаш хеликоптер, което мисля, че е невъзможно. Наистина сте се привързали много един към друг.. това, че ти е казал, че те обича не е точно обич, а резултат на привързаноста ви един към друг.. случвало ми се е и на мен.. до такава степен се привързвам към някое момиче по skype, че искам да и кажа нещо подобно, но го пазя за тогава, когато я видя наистина.. може би той ти го е казал поради невъзможност да ти го каже live. В действителност ако се получи нещо през престоя ти тук (имам предвид в Бургас) - няма да е много разумно, защото после ще се скъсаш да пишеш теми от сорта "разтоянието - проблем?" и тем подобни.. ако искаш да се насладиш на всичко постигнато до момента - не отделяй толкова голяма значимост на това момче и си прекарай страхотно с него, но го уведоми, че е невъзможно да имате нещо по-сериозно..

Град
    Дълбините на канала :D
    ааа не мацка...прекъсвай не6тата за6тото това няма никакъв смисъл освен ако не си мазохистка

Не знам, ако можеш да се пребориш с чувствата си, го направи и я остави тази объркана работа. Иначе аз съм имала връзка от разстояние, наистина е трудно, но просто много обичах момчето и бях готова на всичко. Разстояните също беше голямо и рядко го виждах. Не е казано, че са само десет дена ... деазнам ... можеш да го поканиш на гости, ако вашите са съгласни ( ). Аз много често си водя така у нас приятелчета и нямам проблеми. Но наистина, недей да забъркваш нищо сериозно, не си струва просто. А чувствата ... не знам ... ако си била винаги откровена с него в чата може и да са истински, макар тези онлайн неща понякога да карат хората да се влюбват в представата си за някого, не толкова в самия някого.
    Memento moriendum esse!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: skype любов?!

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!
    Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

"Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже..."

+1 Страхотно казано

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    "Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже..."

+1 Страхотно казано
    Ми аз така мисля,така се старая и да живея,защото не се каза кога ще е последния ни ден и какво ще загубим ако не го изживеем както сме искали.Няма по-лошо нещо от това да се съмняваш какво би станало ако си постъпил по друг начин.А и любовта е риск,скачаш с главата напред и дали ще си я счупиш зависи какъв късмет имаш и дали е достатъчно дълбоко
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от vamp

+1 Страхотно казано
    Ми аз така мисля,така се старая и да живея,защото не се каза кога ще е последния ни ден и какво ще загубим ако не го изживеем както сме искали.Няма по-лошо нещо от това да се съмняваш какво би станало ако си постъпил по друг начин.А и любовта е риск,скачаш с главата напред и дали ще си я счупиш зависи какъв късмет имаш и дали е достатъчно дълбоко
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде. Така, че парви си кефа общо взето и после му мисли .

Хубаво нещо са чувствата, но разстоянието наистина е проблем. Задай си вyпроса има ли смисyл да си даваш надежда като ще се видите за 10 дни. Прекарай си хубаво там на почивката и може би след това сама ще решиш струва ли си даваш надежди за това. Освен това ако ще се виждате ей така един път в годината няма смисъл. Наистина ще страдаш.
    Затова живей за момента и запазио хубавите спомени.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Аз като човек, който е преживял всичко това ти казвам : "Недей се привързва, момиче, ще те боли мнооооогооо, зарежи нещата, докато е още време, после такава болка ще усетиш, ако не спреш, не ми се говори, страшно е :S " !За любовта няма граници, но това е само в сладките мечти на обърканите хора, просто не започвайте нищо, докато нещата не са станали по-сериозни, ако не ме послушаш, сама ще си патиш от това, твое си е решението

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    От личен опит ти казвам няма смисъл...Бях се влюбил в едно момиче до безобразие видяхме се един път и всичко това беше ... Колкото и да не искаш ти си преценяваш,но истината е че ти и той няма начин...

Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    От личен опит ти казвам няма смисъл...Бях се влюбил в едно момиче до безобразие видяхме се един път и всичко това беше ... Колкото и да не искаш ти си преценяваш,но истината е че ти и той няма начин...
    Абсулютно същото ми се случи, в повечето случай така става, вричат ти се във вечна любов, докато не разберете колко сте различни всъщност ...има и хора, който се запознават в чатове и после стават семейство, но не съм чувал до сега, някои хорица да си кажат в Скайп "обичам те" и после да просъществуват

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Разтоянието е голям проблем.. освен ако нямаш хеликоптер, което мисля, че е невъзможно. Наистина сте се привързали много един към друг.. това, че ти е казал, че те обича не е точно обич, а резултат на привързаноста ви един към друг.. случвало ми се е и на мен.. до такава степен се привързвам към някое момиче по skype, че искам да и кажа нещо подобно, но го пазя за тогава, когато я видя наистина.. може би той ти го е казал поради невъзможност да ти го каже live. В действителност ако се получи нещо през престоя ти тук (имам предвид в Бургас) - няма да е много разумно, защото после ще се скъсаш да пишеш теми от сорта "разтоянието - проблем?" и тем подобни.. ако искаш да се насладиш на всичко постигнато до момента - не отделяй толкова голяма значимост на това момче и си прекарай страхотно с него, но го уведоми, че е невъзможно да имате нещо по-сериозно..
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от dichevia
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    Абсулютно същото ми се случи, в повечето случай така става, вричат ти се във вечна любов, докато не разберете колко сте различни всъщност ...има и хора, който се запознават в чатове и после стават семейство, но не съм чувал до сега, някои хорица да си кажат в Скайп "обичам те" и после да просъществуват
    Лично аз познавам няколко но те са от един град може да се виждат постоянно...Леля ми среща приятел от Варна и сега са в София/Видин/Враца двамата работят на две места,но ... Леля ми е на 39 и вече не и до забавления,като на някой 15-18 годишни...

Град
    Дълбините на канала :D

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже...
    аммм не съм съгласна с теб....ако се влюби истински,което е доста вероятно тези десет дни 6те и костват толкова много.....

Град
    "градът на мечтите"

+1 Страхотно казано
    Евала
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

let_me_be
    i az kato teb se zapoznah s edno mom4e v irc zapo4nahme da si pi6em v skype zapo4nahme da se zaribqvame no nie bqhme ot edin i sy6ti grad sled nakolko dni se vidqhme i est trygnahme kogato ostanahme samo dvamata az go nagynah na celuvki i to iest mi otvyrna lo6oto e 4e skysahme mn byrzo hodihme samo dve sedmici prez koito se vidqhme samo tri pyti no makar da skysahme byrzo az o6te si go haresvam
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Имам горчив опит с такава любов. Ама не съжалявам. това му е хубавото на тази любов, че ти си я представяш точно такава каквото искаш да бъде. Но реалността разбива всички мечти и мнoгoбройните сутрини осамнал пред pc-то.
    ♥ ♥ ♥

Момче да ти каже,че те обича,заради самата теб и чертите на характера ти,е толкова красиво.

Запознайте се,отдай се на емоцията и действай както ти е на сърце.Сама ще прецениш дали връзката има бъдеще,защото ако всичко е искрено,винаги можете да намерите начин да сте заедно,независимо от разстоянието. Не изпускай късмета си,защото това може да е шанса,който ти дава живота.

Нямам идея какво ще правите после, но ако момчето е като мен - любовта му е истинска
    w00t, I commented

Град
    in my world!
    аз само веднъж съм се виждала с гаджето ми и просто е ужасно след това незнаеш, какво да правиш,сега ме е страх да не го изгубя но му вярвам единственото което ни крепи е доверието и обичта минаха 4 месеца боли мн боли но не съжалявам до край ще издържа не се отказвай после може да съжаляваш много.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Виж аз смятам,4е по скайп по4ти никога не е възможно да срещнеш мом4ето /моми4ето на живота си!!По4ти всяко мом4е го казва тва'!!Но ако си струва върви и си изкарай върховно
    Но да ти кажа ,някой хора на скайп са мн по разли4ни от колкото на живо там можеш да споделиш мн неща,но на живо едва ли Така,4е ако не ти допадне като 4овек просто не си струва
    Айде кат се прибереш и ако си се видяла с него да разказваш
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Стара Загора
    ПРЕКЪСВАЙ ! ! !Задълбочат ли се нещата мн ама мн ще те боли.Личен опит .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си