.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Град
    с0фия
    не ми се е случвало за сега ... харесва ми но не винаги и ме кефи като виждам че гаджето се кефи доакто му духам
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

И моя приятел си има отли4на хигиена Не си мислете,4е няма. Мерси на вси4ки за мненията

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    МНОГО МОЛЯ някой правоимащ да транзитира поредната безсмислена тема в раздел "СЕКС"!

Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    никога ама никога не бих го правила
    Ти така си мислиш след време ще почнеш всяка казва никога, после веднъш два и т.н

За другия път вземи му измий пишката на приятеля ти,че тия точици не са на хубаво...

А за свирките има много момчета които ги предпочитат пред същинската част а аз ги приемам по скоро за загрявка преди боя

Цитирай Първоначално написано от poltergais
    Ти така си мислиш след време ще почнеш всяка казва никога, после веднъш два и т.н
    не ме познаваш,щом съм казала никога значи никога.пак казвам принципно момиче съм а и ми е унизително и под достоинството и отвращаващо да правя свирка...

не ме познаваш,щом съм казала никога значи никога.пак казвам принципно момиче съм а и ми е унизително и под достоинството и отвращаващо да правя свирка...
    Но нямаш нищо против да те лижат нали

hahxhax zagorel pichaga ;D

Цитирай Първоначално написано от Bubuu
    напротив

напротив
    Само така си говориш :P

GO GO SUPER LUBO !!!!!!!! hxhahhhah nogy li si zagorql we ?

Вие маи не ме разбрахте.Но мерси за мненията

Правила съм няколко пъти на приятеля ми,ама не ми харесва. Не нещо заради него,ами защото се чувствам гадно.

Честно казано,никога не ми е излизало нищо :P ....пък не ми харесва особено,важното е че доставям удоволствие на приятеля ми..а това е най важното за мен

Харесва ми, че на него му харесва.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

не ми е от няй любимите работи ама като видя как момчето се гърчи от кеф..

напротив

Ами значи не си праила секс. Щом тъй и аз така си виках никога никога ама като виждам какво удоволствие му доставям пак и той на мен защо не. Всички го правят няма нищо лошо нито пък срамно

И аз на 11-12 казвах така. Няма нищо унизително в това да го правиш, най-малкото, че доставяш удоволствие на партньора си. А не знам кой би се отвратил от такова нещо. Не разбирам, къде са тръгнали секс да правят, ако ги е гнус да правят френска... едно е да те е гнус да гълташ, ама това е прекалено.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Mnenieto mi e 4e tova e nai-otvraitelnoto ne6to na sveta ne bix go napravila sig nqkoi den 6te go anpravq no nqma da mi dostavi nikakvo ydovolstvie nai-mnogo da xoda da se izdraifam nqkude gadno mi e.. ne iskam da go pravq..prosto mi e protivno.Tova mi e mnenieto za svirkata.

Най-хубавото нещо
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Аз не съм привърженик на свирката!Приятеля ми иска да му правя,но на мен ми става гадно.Опитвала съм не веднъж или два пъти,но винаги ми се додрайфа !Просто смятам, че пенисът на момчетата не е предназначен за моята уста.Нямам нищо против лизането,но не карам приятеля си да го прави.Ако иска,ако не-секса все още не е демоде!Аз съм егоистка и не правя нищо,което не ми харесва,ако ще това да доставя удоволствие на някой друг.Все едно да ме гледа да се мъча там и да е доволен .Пък и го смятам за неморално.Израснала съм в консервативно семейство,където секса се счита за нещо мръсно и срамно ,пък да не говорим за свирката.Аз съм най-разкрепостената в семейството и майка ми се е погрижила за мен,като ми обяснява всичко за секса и последиците от него.Не ,че ми е забранявала да го правя,но винаги ми е разказвала случки случили се на нейни приятелки и на нея самата.Не смятам свирката за нещо срамно,но не ми е приятна ,а трябва да се чувстваме и двамата добре все пак,нали?
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

където секса се счита за нещо мръсно и срамно
    А? А ти от какво мислиш, че се роди? Щъркела ли те донесе?
    Почти съм готова да се обзаложа, че родителите ти чисто и просто са те възпитали така, защото не могат да приемат, че малкото им момиченце ще порастне. Докато те самите се праскат като зайци.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    it's kuuuuuuuuuuuuuuul....

аз не праа свирки щото сам момче .. но ми праи кеф ... и то голям

Почти съм готова да се обзаложа, че родителите ти чисто и просто са те възпитали така, защото не могат да приемат, че малкото им момиченце ще порастне
    Ами много ясно!Ти като си имаш дете и то почне "да се праска като заек",надали ще ти е много приятно!Никой не иска да става баба/дядо/ на 35!Наще никога не са крили секса от мен и винаги са ми говорили за това!Далеч съм от мисълта,че Пешо съседския щъркел ме е донесъл на мама и татИ.Истината е,че съм поръчана онлайн по интернет Та не харесвам свирките де!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си