- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за свирките
не ми се е случвало за сега ... харесва ми но не винаги и ме кефи като виждам че гаджето се кефи доакто му духам
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
И моя приятел си има отли4на хигиенаНе си мислете,4е няма.
Мерси на вси4ки за мненията
![]()
МНОГО МОЛЯ някой правоимащ да транзитира поредната безсмислена тема в раздел "СЕКС"!
Благодаря!
Ти така си мислиш след време ще почнеш всяка казва никога, после веднъш два и т.нПървоначално написано от krisito9212
За другия път вземи му измий пишката на приятеля ти,че тия точици не са на хубаво...
А за свирките има много момчета които ги предпочитат пред същинската част а аз ги приемам по скоро за загрявка преди боя![]()
не ме познаваш,щом съм казала никога значи никога.пак казвам принципно момиче съм а и ми е унизително и под достоинството и отвращаващо да правя свирка...Първоначално написано от poltergais
Но нямаш нищо против да те лижат налиПървоначално написано от krisito9212
![]()
hahxhax zagorel pichaga ;D
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Само така си говориш :PПървоначално написано от krisito9212
GO GO SUPER LUBO !!!!!!!! hxhahhhah nogy li si zagorql we ?![]()
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Вие маи не ме разбрахте.Но мерси за мненията
Правила съм няколко пъти на приятеля ми,ама не ми харесва.Не нещо заради него,ами защото се чувствам гадно.
Честно казано,никога не ми е излизало нищо :P ....пък не ми харесва особено,важното е че доставям удоволствие на приятеля ми..а това е най важното за мен![]()
Харесва ми, че на него му харесва.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
не ми е от няй любимите работи ама като видя как момчето се гърчи от кеф..![]()
![]()
![]()
И аз на 11-12 казвах така. Няма нищо унизително в това да го правиш, най-малкото, че доставяш удоволствие на партньора си. А не знам кой би се отвратил от такова нещо. Не разбирам, къде са тръгнали секс да правят, ако ги е гнус да правят френска... едно е да те е гнус да гълташ, ама това е прекалено.Първоначално написано от krisito9212
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Mnenieto mi e 4e tova e nai-otvraitelnoto ne6to na sveta ne bix go napravila sig nqkoi den 6te go anpravq no nqma da mi dostavi nikakvo ydovolstvie nai-mnogo da xoda da se izdraifam nqkude gadno mi e.. ne iskam da go pravq..prosto mi e protivno.Tova mi e mnenieto za svirkata.![]()
Най-хубавото нещо![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз не съм привърженик на свирката!Приятеля ми иска да му правя,но на мен ми става гадно.Опитвала съм не веднъж или два пъти,но винаги ми се додрайфа !Просто смятам, че пенисът на момчетата не е предназначен за моята уста.Нямам нищо против лизането,но не карам приятеля си да го прави.Ако иска,ако не-секса все още не е демоде!Аз съм егоистка и не правя нищо,което не ми харесва,ако ще това да доставя удоволствие на някой друг.Все едно да ме гледа да се мъча там и да е доволен.Пък и го смятам за неморално.Израснала съм в консервативно семейство,където секса се счита за нещо мръсно и срамно ,пък да не говорим за свирката.Аз съм най-разкрепостената в семейството и майка ми се е погрижила за мен,като ми обяснява всичко за секса и последиците от него.Не ,че ми е забранявала да го правя,но винаги ми е разказвала случки случили се на нейни приятелки и на нея самата.Не смятам свирката за нещо срамно,но не ми е приятна ,а трябва да се чувстваме и двамата добре все пак,нали?
![]()
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
А? А ти от какво мислиш, че се роди? Щъркела ли те донесе?където секса се счита за нещо мръсно и срамно
Почти съм готова да се обзаложа, че родителите ти чисто и просто са те възпитали така, защото не могат да приемат, че малкото им момиченце ще порастне. Докато те самите се праскат като зайци.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз не праа свирки щото сам момче .. но ми праи кеф ... и то голям
Ами много ясно!Ти като си имаш дете и то почне "да се праска като заек",надали ще ти е много приятно!Никой не иска да става баба/дядо/ на 35!Наще никога не са крили секса от мен и винаги са ми говорили за това!Далеч съм от мисълта,че Пешо съседския щъркел ме е донесъл на мама и татИ.Истината е,че съм поръчана онлайн по интернетПочти съм готова да се обзаложа, че родителите ти чисто и просто са те възпитали така, защото не могат да приемат, че малкото им момиченце ще порастне![]()
![]()
Та не харесвам свирките де!
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...