- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за свирките
Не ме бива , но наистина бих искал да се науча, и да стана добър в това...
Equality For All !
миии правила съм и мога да кажа че не е толко гнусно колкото го изкарват някойа пък и на момчетата им доставя нечовешкия кеф и не мисля че има нещо лошо в това да зарадваш любимия човек
![]()
Не помня дали вече съм писала по тази тема и не ми се и проверява,а ще си кажа (пак).
На мен ми харесва!Това,че доставям удоволствие на приятеля ми,на мен също ми носи такова.Според мен тези,които пишат,че било гнусно не са го правили и само си налагат пример да са прилични.Дори само веднъж да си пробвал (а едва ли още от първия път да си много добра)ще разбереш,че оралната любов е нещо много интимно и хубаво.Да си доставяш удоволствие,докато го правиш за любимия човек...
Ти си сбъркана ...Първоначално написано от sarityy
После чакай някой да те облизва... момчето ще ти каже (puke) (puke) ... и ще останеш почната и недовършена ...
Equality For All !
chestno kazano predi da go napravq i az si misleh 4e e gadno ( kato malka vinagi sym si kazvala, 4e nqma da go pravq) No eto 4e sega i na men mi haresva. Prosto mi dostavq udovolstvie da vida kak priqtelqt mi se kefi.....![]()
![]()
наистина точноПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Fuck you bitches ;p
Ми обичам да ми правят и момичето,което беше с мен и харесваше.И не не и излизаха такива неща.Незнам,но такива неща е нормално да има като свирки и шпакли.Обичам да правя шпакли стига момичето да си е подържано ако ме разбирате...![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Какво представляват 'шпаклите' ???????????????
Лизи-близ-близ. Като баткото тегли едно езиче по на каката... шундата![]()
За мен т`ва е много гнусна раута...дет не мисля да я правя някога!
Харесва ми да правя, харесва ми да усещам как му доставям удоволствие, пък и се чуствам някакси по-властнав смисъл, че иначе предпочитам той да е властен... Абе кеф си е, особено ако дамата има желание
![]()
ами честно казано е готино да правиш свирки,аз съм правила вече и ми харесва....а колкото до тези червени точици не ми се е случвало да ми се появят .... на никой не го пожелавам![]()
Амиии...първият път когато правих...не беше толкова зле колкото си мислех,но беше прекалено дълго и ми се стори като мъчение![]()
След това го правех рядко и със вътрешно нежелание,просто защото ми беше досадно...
Правила съм го на малко момчета и ситуацията не се промени много много...но до сега
Сегашният ми приятел искаше да му направя,но аз го излъгах,че никога не съм правила и не искам![]()
Само че видях,че той прави прекалено неща за мен и че заслужава и му направих. Той е адски емоционален и... де да знам...когато коленичих пред него и... започнах той започна да стене...през цялото време издаваше адски сладки любовни стонове и това адски много ме възбуждаше и ми даваше стимул да продължавам,да го правя по-добре...
Сега вече го правя почти всеки път,той се побърква а аз съм доволна!
Така че...много си зависи от момчето на което правиш свирка,защото ако няма кой да ти каже..."браво бебе,правиш го много добре,ето така...да..." губиш стимул...мислиш си че не го правиш както трябва и...не се получава никакъв ефект.
Таа...тва е от мен.