.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Не ме бива , но наистина бих искал да се науча, и да стана добър в това...
    Equality For All !

миии правила съм и мога да кажа че не е толко гнусно колкото го изкарват някой а пък и на момчетата им доставя нечовешкия кеф и не мисля че има нещо лошо в това да зарадваш любимия човек

Не помня дали вече съм писала по тази тема и не ми се и проверява,а ще си кажа (пак).
    На мен ми харесва!Това,че доставям удоволствие на приятеля ми,на мен също ми носи такова.Според мен тези,които пишат,че било гнусно не са го правили и само си налагат пример да са прилични.Дори само веднъж да си пробвал (а едва ли още от първия път да си много добра)ще разбереш,че оралната любов е нещо много интимно и хубаво.Да си доставяш удоволствие,докато го правиш за любимия човек...

...hate my nickname

(puke) (puke) (puke) tva e nai-gnusnoto ne6to (puke)

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Ти си сбъркана ...
    После чакай някой да те облизва... момчето ще ти каже (puke) (puke) ... и ще останеш почната и недовършена ...
    Equality For All !

Град
    Варна
    chestno kazano predi da go napravq i az si misleh 4e e gadno ( kato malka vinagi sym si kazvala, 4e nqma da go pravq) No eto 4e sega i na men mi haresva. Prosto mi dostavq udovolstvie da vida kak priqtelqt mi se kefi.....

добре де както виждам на булшинството ви харесва.Какво по точно ви доставя удоволствие(като изключим кефа на другия щот тва е ясно)???
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Геша
    Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Ти си сбъркана ...
    После чакай някой да те облизва... момчето ще ти каже (puke) (puke) ... и ще останеш почната и недовършена ...
    Точно го каза
    наистина точно
    Fuck you bitches ;p

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ani00770088
    добре де както виждам на булшинството ви харесва.Какво по точно ви доставя удоволствие(като изключим кефа на другия щот тва е ясно)???
    Хах, да и аз това се питам?!?

Трябва да си егати егоиста да искаш всичко за теб в любовта.Нали това е да си влюбен и да имаш връзка-да си отдаден на другия,да си доставяш удоволствие,когато на него доставяш такова...?!Ето това им харесва на другите(вкл и на мен).

...hate my nickname

Град
    Sofia
    Ми обичам да ми правят и момичето,което беше с мен и харесваше.И не не и излизаха такива неща.Незнам,но такива неща е нормално да има като свирки и шпакли.Обичам да правя шпакли стига момичето да си е подържано ако ме разбирате...
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    Тутракан
    Какво представляват 'шпаклите' ???????????????

Лизи-близ-близ. Като баткото тегли едно езиче по на каката... шундата

Град
    Sofiя
    За мен т`ва е много гнусна раута...дет не мисля да я правя някога!

Град
    Sofia
    Ми какво да кажа харесвам да ми правят свирки доста особено ако мацката е като пещера отдолу!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Харесва ми да правя, харесва ми да усещам как му доставям удоволствие, пък и се чуствам някакси по-властна в смисъл, че иначе предпочитам той да е властен... Абе кеф си е, особено ако дамата има желание

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ами честно казано е готино да правиш свирки,аз съм правила вече и ми харесва....а колкото до тези червени точици не ми се е случвало да ми се появят .... на никой не го пожелавам

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Ммм на мен ми харесва... особено като виждам, че доставям удоволствие на приятеля си... Иначе не ми се е случвало да ми излиза нещо...
    +1

Амиии...първият път когато правих...не беше толкова зле колкото си мислех,но беше прекалено дълго и ми се стори като мъчение
    След това го правех рядко и със вътрешно нежелание,просто защото ми беше досадно...
    Правила съм го на малко момчета и ситуацията не се промени много много...но до сега
    Сегашният ми приятел искаше да му направя,но аз го излъгах,че никога не съм правила и не искам
    Само че видях,че той прави прекалено неща за мен и че заслужава и му направих. Той е адски емоционален и... де да знам...когато коленичих пред него и... започнах той започна да стене...през цялото време издаваше адски сладки любовни стонове и това адски много ме възбуждаше и ми даваше стимул да продължавам,да го правя по-добре...
    Сега вече го правя почти всеки път,той се побърква а аз съм доволна!
    Така че...много си зависи от момчето на което правиш свирка,защото ако няма кой да ти каже..."браво бебе,правиш го много добре,ето така...да..." губиш стимул...мислиш си че не го правиш както трябва и...не се получава никакъв ефект.

Таа...тва е от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си