.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Голям фен Аватара на GerYy

Снимка на девствена ципа

Та..някой може ли да ми даде линк или снимка на девствената ципа.Ако не ви се намира подобен материял ми кажете на колко см. от входа на влагалището се намира. Може ли да се види с огледалце сори ако темата е тъпa ,но това много ме интересува

ami momiche sam..no nz kakvo predstavlqva i dali moje da se vidi prosto iskam da vidq snimka ili nqkakuv material za sravnenie

offf da wi se newidi lapeta tupi.... zemete pusnete 1 tema swestna .. kakwi sa teq prostotii i kakwo obshto imat sus seksa .. bahti iztreshtelite lapeta ebahti... LOCK!

pysni ti togava...tova me interesyva i tova pitam...

zakakwo da puskam temi s glupawi waprosi... da pitam za gluposwi hahah dewstvena cupa wika ... legni pred ogledaloto si .... zemi si wilicata i si brukni f minjata i si wij "CIPATA" ;]

ako mislish che temata e typa prosto ne pishi...nqma smisal ot izlishni mneniq...

ne prosoto ti kazah kakwo da naprawish .. ;] hoi si barkai f minjata i si gledai "CIPATA"

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    лелеее че тема...ми кфо да снимам и да ти покаа ли...ебаси
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

pf.... taa ima li maaaalko po kompetentni mneniq..i ako moje bez takiva izcepki kakto v po gornite redove vidqhte ....

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    лелеее че тема...ми кфо да снимам и да ти покаа ли...ебаси
    Мда.

Аз съм момче ама щом е за каузата ще си снимам ципа!!!

mom4e sum ama 6ti kaja cipata ti izglejda kato...
    ...kato garancionna lepenka na kutiq ot GSM-ako e skusana nikoi nea te kupi ha-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma 4e sum umen

Цитирай Първоначално написано от чорба
    ...kato garancionna lepenka na kutiq ot GSM-ako e skusana nikoi nea te kupi ha-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma 4e sum umen
    hxHXhhaHXhAXHHAXHhxhAXHhxahHAXhxhAHXhAHXhxaHX ...................

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    off viq pa vsi4ki stanahte veche mn otforeni i se se zaqjdate...momicheto e napravila edna tema s neshto koeto q int kfo tolkova vi burka da drasnete 1red koito mesto da q razocharova da q zadovoli....
    Po temata : nemoga da ti dam snimka i ne mislq che moje da q vidish sus ogledalce .... no raztoqnieto na koeto se namira cipata e ot 10 do 12sm.
    A snimka moje bi moje da namerish kat napishesh vuv "www.google.bg" devstvena cipa no i tam edva li da ima
    E vijdate li ne beshe tolkova trudno....

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от martyy
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХАХАА ахаХАахАХАХА

off viq pa vsi4ki stanahte veche mn otforeni i se se zaqjdate...momicheto e napravila edna tema s neshto koeto q int kfo tolkova vi burka da drasnete 1red koito mesto da q razocharova da q zadovoli....
    Po temata : nemoga da ti dam snimka i ne mislq che moje da q vidish sus ogledalce .... no raztoqnieto na koeto se namira cipata e ot 10 do 12sm.
    A snimka moje bi moje da namerish kat napishesh vuv "www.google.bg" devstvena cipa no i tam edva li da ima
    E vijdate li ne beshe tolkova trudno.... .....

Nai nakraq nqkoi svesten chovechec....blagodarq

hhxAHxhHAXhh wuw 4i4o gygal kato napishesh dewstwena cipa wika hxahahxhxhxahxah ..... ma az neznam kakwo chakash oshte ... kazah ti da si barkash s wilica i se gledai wuw ogledaloto

Re: Снимка на девствена ципа

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Та..някой може ли да ми даде линк или снимка на девствената ципа.Ако не ви се намира подобен материял ми кажете на колко см. от входа на влагалището се намира. Може ли да се види с огледалце сори ако темата е тъпa ,но това много ме интересува
    Когато те интересува нещо, първо потърси в Google, дали пък случайно няма нещичко за това, което те интересува и чак тогава занимавай другите ...
    п.с. в Google пише доста неща за девствената ципа, които може да задоволят любопитството ти, а снимки малко трудно би могла да намериш ...
    Тука има - тука няма .. :P

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    E vijdate li ne beshe tolkova trudno.... .....

Nai nakraq nqkoi svesten chovechec....blagodarq
    Влез в гуглето и напиши Himen и натисни на Изображения/Images горе
    - Alfa 166 2.0 TS 2001
    По-добре палава италианка, отколкото скучен германец!

shtom puskam tuk tema znachi sam tyrsila v google...

taka ..kakto i da e..ako iskatte zakrivaite temata..ve4e ne me int

ами явно или не си търсила достатъчно или просто не знаеш как да търсиш ... както и да е ...
    Тука има - тука няма .. :P

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от martyy
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХАХАА ахаХАахАХАХА
    XAXAXAXAXAXXAAXAXAXXAAXXAXA TOTALY OWNED XAXAAXXAAXAXXAAX OMFG !!!!!!!!!!!

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Не мога да кажа на какво точно разстояние се намира,но със сиг не е на 10-12 см както казаха в едно мнение преди мен.Снимка не знам откуде може да видиш.Доколкото знам при гинеколог се правят точно такива снимки с които се разбира дали си имала полово снушение.До колкото знам с огледалце май не може да се види.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си