- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ме пренебрегва?
нау4и се да пи6е6 без тея тъпи съкра6тения!!а мом4ето явно не му пука мноо за теб
+1delina
Не му обръщай внимание и ти.. той като поиска да излезете се прави, че си заета, кажи му, че ще излизаш с някой друг и така Да се научи да ти обръща повече внимание .. живей си живота, няма смисъл да се ядосваш заради някой, който не те заслужава
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Подкрепям тфа за любовника![]()
Сериозно поговори с него или по лесно го зарежи![]()
Много добра идеяПървоначално написано от delina
![]()
Явно не държи достатъчно на теб,щом не може да ти отдели време. Не си заслужава да си губиш времето с такъв като него.Решението е твое.Само гледай той да не скъса с теб първи, докато ти още се чудиш защо постъпва така.
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Po4ni i ti da ne mu obru6ta6 vnimanie i kogato iska da se vidite samo dvamata ti mu kaji 4e ne moje6 6toto 6te izliza6 s fr ili 4e ima6 rabota.Napravi taka nqkolko puti i vij kakav 6te e rezultata.A ne kato ti zvunne da se vidite samo dvamata ti vednaga da otide6
Поговори с него.Ако резултата е същия го зарежи ,имай малко достойнство!
Целия шибан стил е едно копие !!!
зарежи го
Откъде накъде ще го търпиш това,зарежи го и да си седне на задника
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не мога да разбера само,защо още го търпиш!!Той си ходи по ....па ти 4акаи ти се обади за да излезете!!Това за любовника ама хи4 не е лоша идея![]()
![]()
И при мене е тъй ,оба4е мом4ето което оби4ам иска излизам с неговите курви4ки еее..няма да стане!!!За това ..поне имай малко достойнство..и не позволявай се ебава с тебе
![]()
![]()
:P Когато те потърси !ВЪРНИ МУ ГО !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
vijda se 4e mom4eto predpo4ita da e pove4e vreme s priqtelite si. moqt syvet e da pogovori6 s nego i da mu kaje6 4e se 4uvstva6 prenebregnata. ako po4ne ti se prai na interesen mu bii 6uta i taka![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
И аз мисля, че трябва да го зарежеш!Според мен не се интересува много от теб!
И аз искам да съм с приятелката често ама тя не и се излиза често с мене нема кфо да се напраи примиряваш се или се разделяте![]()
Vladoka rulzzz
кажи му открито какво искаш,нали сте гаджета,това е нещо нормално, ако се съобрази с теб добре,ако ли не,много му здраве.
"Аз съм това,което оцелее от мене."