- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка мииииииииииии:@
тя постоянно ми гледа отрицателните черти и затова е така и аз и гледам лошите и става една а за оценките с влизането почва да ме разпитва толкова е важно да съм отличничка неможе да разбере че не всички са отличници и никога не е доволна от оценките ми а мога да кажа че те изобщо не са лоши завърших с 5 и 30, 7 клас докато някои едвам 4 хванаха.А да мълча е невизможно опитвала съм но просто понякога ме изкарва извън релси,за говоренето докато говорим спокойно изведнъж става скандал просто има огромна пропаст м/у поколенията със сестра ми се разбирам без проблеми и е на 23 мн ми е трудно но се надявам когато порастна да се пооправим,защото тя е свикнала каквото каже да става защото кака като малка със всичко се е съгласявала и не е противоречила а аз съм пълна нейна противоположност и може би затова е така оф наистина се надявам да се оправиме..Да, знам досадно е когато някой/пък било то и майка ти/, навлиза в личното ти пространство, но намери начин да дистанцираш съзнанието си от отрицателните черти на майка си.Така би било най-добре и за двете ви
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....