.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Идеи за подарък

Бях на море и бях обещал на мой приятел да му донеса сувенир, но така се случи, че тръгването беше един хаос и не ми остана време да му купя нещо. Дайте идеи какво мога да му зема, след като сега съм в София и не мога да измисля нещо морско. Знам, че е непростимо да го забравя след като ми е толкова добър приятел, но и такива неща се случват.
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Няква гривна с миди и тем подобни ?
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

ima magazini za syveniri f sf zemi my nqkakfa otvARAchka delfin4e no puk moje taka da nameknesh 4e e piqnica mi .. nz idi razgledai puk se neshty 6te ti grabne pogleda .. spox i dosta neshta koito gi ima na moreto no i v sf :P Kusmet A az se setih ima edin takyf magazin v edna yt yli4kite na botev :P YsPeHcHi

Град
    София
    Най-добре му кажи, че всичко е било на тагадък и не си могла да му вземеш. Представяш ли си каква ще му е реакцията, ако разбере, че е купено от тук въпросното нещо?! Предполагам ще е доста обиден.
    Don't tell me what I can or can't do !

Избъзикай се с едно поясче

Според мен , ако ти е толкова добър приятел няма да ти се разсърди , защото си забравил за подаръка . Можеш да му купиш от тук нещо морско ( ) , но да му кажеш , че не е тук . В крайна сметка важен е жеста , а не от кой град е подаръка .

По-добре му кажи истината.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kypi my ne6o ot sofiq ili my kaji ,4e ne si mogla
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

купи му някаква тениска мой съвет(ако слуша метъл) и му я подари ако не му кажи че всичко е станало натагъдък и не си успяла
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

няма смисъл да го лъжеш обясни му как стоят нещата..и той ако наиситна ти е добър фр ще те разбере ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си